Bomba lansata de judecatorul Madalina Elena Afrasinie (Dardeci) de la Tribunalul Municipiului Bucuresti :

16 COMMENTS

 1. Cat mai transpira Dtagnea sa scape de cazier !
  A fost condamnat ! Ca a fost pe nedrept e alta socoteala.
  Sunt si altii condamnati pe nedrrept.
  Condamnarea ramane.Si cazierul.Si mai ales ANTECEDENTELE PENALE.
  Sunt multe posturi in Romania pe care nu le poti ocupa daca ai antecedente.Chiar daca ai fost reabilitat.
  De ce functia de ministru e mai …ordinara ?

 2. Eu inteleg durerea doamnei, are dreptate, dar iar constat cum inamovilitatea ii lasa sa dea si declaratii politice “Cum nu se va schimba legea”.
  Daca nici astia care se dau mai “rasariti”, ashea, pe facebook nu pot fi atenti car sa dea un exemplu, iti dai seama cum sunta cand nu-i vede nimeni…

   • Nu cumva doamna judecator s-a exprimat pe oportunitatea schimbarii unei legi?
    Sau cand e in interesul infractorilor e ok, cand alt magistrat vine si zice ca parca n-ar fi ok (un prag de exemplu, deci tot de oportunitate) sare tot PSDul si toata A3 de cur in sus. Daca deja mai spune si cum vor fi afectate dosarele in curs deja e tragedie nationala.

  • Oaie,constat ca viatza asta este atat de complicata pentru bietul tau neuron incat nici nu ai intzeles ce vrea sa spuna doamna.

 3. Orice subterfugii sunt binevenite atunci când teleormaneanul trebuie slujit. Doar în romania aceasta mustacioara malefica ar fi putut ajunge atât de sus. În Elveția mi-l și închipui un simplu măcelar care abia si-a luat bacul profesional. Iar într-un stat african – măcelar de oameni. Aici macelareste o tara în schimb.

 4. Şi câte hotărâri judecătoreşti ar trebui anulate doar pentru că sunt redactate la peste 30 zile conform legii!
  Nimeni nu se grăbeşte la această acţiune şi toţi se vaită că au programul încărcat dai interesul omului căruia i s-a furat drepturile prin acte cu conţinut fals, nu poate fi luat în considerare!
  De ce?
  Nu se vrea decât menţinerea haosului prin orice metodă!

 5. off topic
  Am citit pe site-ul ANT 3 un articol cu acest titlu:
  “Un copil din Botosani a fost inapoiat la orfelinat dupa adoptie. Motivul este uimitor !”
  Cum poti sa inapoiezi acel suflet ? Daca erau oameni cu o pregatire sub medie mai ziceam. Unii se joaca cu viata copiilor, a animalelor si chiar a noastra.

 6. Judecatoarea asta sa se mai informeze ! Decizia a fost semnata de toti, motivarea nu !

  Iar deciziile CEDO nu sunt obligatorii ca izvor de lege ! Iar decizia CEDO nu e legata de Dragnea, ci de un caz din Slovenia ! Iar deciziile CEDO nu modifica verdictele instantelor ci doar dau sfaturi pentru viitor, care pot fi acceptate si trecute in lege sau NU !

  Cati PSDisti sunt judecatori in tara asta care amana procese gen Mazare ani de zile si apoi dau cu suspendare ? Ca jurnalisti manipulatori sunt o gramada !

 7. Admitind ca Dragnea poate scapa de dosarul referendum din motivele explicate mai sus, la panda sunt alte dosarele ahitectate de Kovesi.
  Oricum , iertat sa-mi fie , eu pe Dragnea nu il socotesc la inaltimea functiei de prim ministru.
  Pina si Tudose e mai accetabil prin insasi atitudinea ca persoana si modul de abordare chiar discutabil.
  Grindeanu avea si are de partea sa o prezenta ireprosabila, are aliata virsta , este un barbat tinar si agreabil cit este necesar plus ca are un potential ce ar trebui valorizat.
  Desigur nu de catre Dragnea. Asta e cu buna pace din partea mea si cu ” toata dragostea” pentru eternul aspirant la functia de Prim Ministru.
  Intuitia mea profunda ma face sa ma tem de un Dragnea Prim Ministru . Cita autocratie si autoreferentialitate ar aduce el in politichia noastra??

Leave a Reply