Home Articole Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Avea 36 de ani

Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Avea 36 de ani

3484
5

Jurnalista şi fotografa Teodora Maftei a murit la clinica din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută, numărul persoanelor care au decedat în urma incendiului din clubul Colectiv ajungând la 46.

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că Teodora Maftei a decedat la clinica din Israel unde a fost transferată săptămâna trecută.

După incendiul din clubul Colectiv, Teodora Maftei (36 de ani), editor la Pro TV, a fost internată la Spitalul de Arşi din Capitală, în stare critică, cu arsuri pe mare suprafaţă din corp şi cu arsuri de căi respiratorii.

În 4 noiembrie, Teodora Maftei a fost transferată la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, conform Intermedicas.

Pasionată de fotografie, Teodora Maftei, în vârstă de 36 de ani, editor la Pro TV, se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, intitulată “London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei”, al cărei vernisaj era programat pentru 2 noiembrie.

La dorinţa familiei Teodorei Maftei, organizatorii expoziţiei acesteia au decis ca evenimentul să se desfăşoare conform programării iniţiale, la eveniment participând sute de persoane. Expoziţia a cuprins 23 de fotografii, instantanee urbane şi portrete realizate în Londra, în luna august.

Reporter, redactor, fotograf si blogger, Teodora Maftei a cutreierat lumea-n lung şi-n lat, surprinzând unele dintre cele mai frumoase imagini, o parte dintre acestea fiind publicate pe site-ul său, teo.photography, informează Pro TV citat de Mediafax.

Până la incendiul din clubul Colectiv, printre ale cărui victime se numără, Teodora Maftei a fost operată de şapte ori, din care de trei ori pe creier. Tânăra suferea de chist arahnoidian de fosă posterioară, o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă, care nu poate fi eliminat si este asociat cu hipertensiunea intracraniană. Din cauza aceasta, Teodora a avut şi o tromboză venoasă (i s-au spart două vene pe creier) şi a făcut o criză de epilepsie.

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns astfel la 46.

Interviul Teodorei cu Goodbye to Gravity : https://www.youtube.com/watch?v=ltD3lOAGICo

 

5 COMMENTS

  1. O fata minunata Teodora Maftei o profesionista extraodinara pasonata de fotografie incercata de atatea probleme de sanatate inainte de =tragedia ucigatoare = a reusit sa invinga moartea de 7 ori ,din pacate acum a 8 a oara nu a mai reusit iar, acum s-a dus acum in ceruri
    DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE

  2. Acum o sa apara un de-al de Tudor Chirila sau Lelia Munteanu de la gandul.info si o sa spuna ca e vina ministrului Banicioiu ca a fost trimisa acolo desi stia ca nu o sa-i faca bine mutarea …..

Leave a Reply