Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marți, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” și operat la nivelul umărului drept.

Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, anunta stiripesurse.ro.
Iata ce a postat presedintele pe Facebook :

Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

7 COMMENTS

 1. Multa sanatate domnului Presedinte.Dar ca sa fiu corect si hatru am deschis stirea cu speranta ca domnia sa s-a operat tot in Turcia.Stiti avem noi o vorba populara:poate a tarait Ponta piciorul.

 2. Nu cred o iotă din ce spune; daca nu publica operația pe YouTube, cum i-a cerut el însuși lui Ponta, vara trecută, voi crede ca i-a strâns Daul mâna in usa ca sa-l convingă sa-i ceara demisia lui Dragnea si-avea nevoie de-o zi de concediu medical sa-i treacă vânătaia.

 3. asta inseamna ca nu ii poate semna decretul macovistului :))
  si sa fie cu ochii in patru la bacterii intraspitalicesti,dar ne punem baza in SPP :))

 4. daca tot l-au operat puteau sa faca un upgrade si la mansarda:un intel core i7 la 3,5 ghz facea minuni.macar ca vorbea mai repede si tot era un plus.sper ca doctorii care l-au operat erau adeptii lucrului bine facut.in rest :sanatate si virtute.

 5. :))) care umăr şi care mînă? Cea cu care a semnat actele cu conţinut fals şi cu care a încasat venituri ilegal?

 6. Multa sanatate Presedintelui Rebublicii Romania si intoarcere grabnica si-n forta in “gradinile” Controcenilor si a CSAT.

 7. Eu cred altceva. Lui i se trage de la faptul că a pus umărul de nenumărate ori să-l dea jos pe Ponta și acum cășunându-i și pe Dragnea(cu tot ajutorul dat și cu umărul lui Daul), durerea a recidivate și, ghinion, a trebuit să se intervină chirurgical. Norocul lui a fostcă doctorii respectiv nu erau la DNA .
  El are, însă, o ală durere cumplită de care nu spune, însă nimic(și doar grimasele îl deconspiră uneori) o durere de o intensitate mult mai mare, respectiv durerea în cot de Țara asta, urmare unei infecții intra-cotrocenești numită ”basenia traiana”, . Asta nu prea poate fi tratată, după cum se știe. Ceva rezultate s-au obținut folosind antibioticul ”referendia suspendaria”, descoperit și aplicat(dar întrerupt, brusc) în 2007 și cu care s-a încercat și-n 2012 fără rezultat tratamentul fiind, la fel, întrerupt, întrucât Comisia Internatională de Acreditare a Medicamentelor(C.I.A.m), recte de către co-presedinții acestei comisii, dr.barosso și dr. gordon care n-a fost de acord cu validarea acestui medicament motivând totul prinjtr-o ERATA.

Leave a Reply