Preşedintele Klaus Iohannis pleaca miercuri in vizita oficiala in Germania. Joi la prânz are o intalnire cu cu preşedintele Joachim Gauck. Ceremonia primirii oficiale, la Palatul Bellevue din Berlin, este prevăzută să aibă loc la ora 13.00 (ora României), de la ora 13.15 fiind programate convorbiri tete-a-tete. De la ora 13.30, cei doi preşedinţi vor participa la un dejun de lucru.

La ora 15.05 (ora României), la sediul Cancelariei Federale, preşedintele Iohannis va avea convorbiri tete-a-tete cu cancelarul german, Angela Merkel, urmate, la ora 15.15, de convorbiri oficiale. Cei doi înalţi oficiali vor susţine apoi, de la ora 16.10, o declaratie de presă comună.

Presedintele are programate apoi, de la ora 17.00 (ora României), convorbiri cu preşedintele Bundestag, Norbert Lammert, iar de la  ora 17.45 (ora României), o întâlnire cu conducerea Forumului Germano-Român. Klaus Iohannis va avea în cursul serii, de la ora 19.00 (ora României), la sediul Ambasadei României la Berlin, o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Germania.

 

3 COMMENTS

 1. Ar trebui introdus si la noi fiindca i-ar mai disciplina pe acei tineri(din categoria manelisti,melteni,a celor fara 7 ani de acasa..) i-ar calii/pregatii un pic mai mult pentru viata.
  Ar trebui ca parlamentul/sri/dna sa faca o cercetare sa vada cine a fost personajul din varfurile statului (precis a fost un om al “rusilor” sau un tradator de tara ) care a decis scoaterea SERVICIULUI MILITAR OBLIGATORIU ,sa vada cine a dus,timp de 25 ani, campanii de combatere a patriotismului la romani,de negare a istoriei si traditiilor,de distrugere a invatamantului ,de distrugere a constintei sociale, a omeniei (incat sa avem astazi asemenea situatii oribile ca cea prezentata aseara de Dnul GADEA cu.. ..”dna care i se fura geanta pe strada”) si astfel sa aflam cine a fost acel personaj/personaje malefic/e care au dorit sa avem un tineret needucat/analfabet ,neomenos si indiferent .Iar daca il gasesc pe acest individ(sau indivizi) sa-i (sa le )asigure …brutaria pe viata.
  In ce priveste toate aceste probleme cat si SIGURANTA NATIONALA si SIGURANTA CETATEANULUI(mai ale la sate unde romii/romanii hoti isi fac de ..cap)) guvernul actual este …paralel si poate din acest motiv(cat si din motiv de musamalizare a lui basescu,udrea si altora ) ar trebui sa ne ….lase(sau sa mearga in DUBAI,unde se pare poate sa se simt mai bine si sa mai ia ceva lectii de la …).
  In plus comisia parlamentara(de control al SRI) trebuie sa verifice daca SRI a ..sesizat/semnalat sau NU aceste aspecte negative(in cei 25 ani ) .Daca SRI n-a semnalizat sa ..platesca .Daca a semnalat/sesizat atunci sa …platesca basescu si toti premierii care au fost in functie un cei 25 ani.
  Pacat ca si presa postdecembrista a fost complice la aceasta …deteriorare/distrugere a constiintei romanilor.

 2. Cu cata pofta rad, nesim…
  Sunt sigur ca rad de noi. “I-am pacalit si de data asta. Ha! ha! ha! …”

Leave a Reply