Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a venit luni la sediul Ministerului Justiţiei pentru o discuţie cu ministrul Tudorel Toader. Intalnirea s-a produs la doar o ora dupa ce Ambasadorul SUA la Bucuresti a avut o discutie cu ministrul Toader. Semnificativ si deloc intamplator faptul ca aceasta evaluare a inceput acum doua saptamani, iar procurorul sef DNA s-a prezentat la final, imediat dupa Hans G Klemm. Nimic intamplator, cu siguranta.

 

Luni, ministrul Justiţiei a anunţat că va prezenta pe 29 martie concluziile evaluării activităţii procurorului general Augustin Lazăr şi a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a afirmat luni, după întâlnirea cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, că l-a asigur pe ministru de interesul continuu al SUA în a susţine eforturile sale de a continua lupta împotriva corupţiei.

“Am venit doar pentru a mă prezenta ministrului Justiţiei. Am avut o discuţie foarte bună despre istoria cooperării dintre Statele Unite ale Americii şi România. L-am asigurat pe ministru de interesul continuu al ţării mele în a susţine eforturile sale de a întări statul de drept în România şi, desigur, de a continua lupta împotriva corupţiei”, a declarat Hans Klemm la ieşirea din Ministerul Justiţiei, scrie Agerpres.

18 COMMENTS

 1. Deci, stapanul a venit sa-si sustina sluga prea-plecata. Nu degeaba USA a investit bani in specializarea unei mediocre absolvente de la o obscura si penala fabrica de diplome, fiica unui procuror comunist. Cum, noi, cei batrani, stim cui se supuneau acestia, tinerii ar trebui sa priceapa, din masluirile si lupta de ascundere a marilor hotii coordonate de “mediul de afaceri strain, protejati de ambasadele lor”.

  • Deci Klemm pe care Trump l-a uitat pe meleagurile noastre, ne-a oferit alta mostra de democratie aericana: sustinerea unei individe pusa in functie de niste politicieni corupti care incalca Constitutia Romaniei fara nici o consecinta juridica.Halal democratie! halal americanism! Ca sa nu mai zic ca viteazul Tudorel si-a inmuiat genunchii in fata stapanilor…mai bine se duce indarat la catedra , sta degeaba pe scaunul de ministru si prin diferite comisii…

  • Sigur ca o sustine oligarhia americana pe Kovesi! Se pregatesc pe Wall Street sa suga Romania si sa o lase o carcasa goala. Leveraged buy-out, explicat aici:

   http://www.corectnews.com/business/proprietatea-rom-neasc-transferat-n-portofele-de-pe-wall-street
   “FP vinde cele mai bune acţiuni din portofoliu şi cu banii încasaţi îşi răscumpără acţiunile, le anulează apoi, reduce capitalul şi distribuie diferenţa de bani acţionarilor.”

   LBO, Insider Trading, si de asemenea austeritate pt popoarele Argentinei, Peru si Congo, ca sa-l plateasca pe Paul Singer, speculant, cumparator de datorii restante.

 2. Pai dupa editorialul din ” Le monde” , dupa sustinerea neconditionata a poporului roman, dupa protestele nemaivazute din Romania de la revolutie incoace prin care Romania a cerut incontestabil lupta anticoruptie condusa de Kovesi , cea mai puternica femeie din Romania este pusa intr-o pustura ingrata de niste slugi de condamnati si puscariasi! RUSINE TODOREL!

   • Nu domnule Tudor…este si asta o anexa a condamnatului la puscarie. Udrea daca a fost apropiata de basescu ati numit-o basista…Boc iar a fost basist..etc. Vedeti prin aceste “asocieri” asa am facut si eu analogia cu condamnatul. Asa m-ati invatat!

  • Hai nu fi supi că și concertele lui Michael Jackson au fost mișto organizate! Alea ne-au pus primele pe harta lumii. Ciumații ăia care au participat la Revoluție, care aveau dinți în gură, au luminat ad-hoc un stadion intreg cu brichetele , fără să fie mânați, ca o cireadă, de spoturi proiectate pe blocurile gri. 20:58-Râgâim! 20:59-Farts! 21:00- Una mică cu stropi 21:01- Tragem tare în plămâni! 21:02- Hai gata! 21:03 Bâști! #Dangerous

  • Ruşine să vă fie vouă celor care întreţineţi cultul comunistoid al personalităţii…! Una, care inainte de 2014 nu prea a făcut nimic pentru a cerceta fărădelegile comise de clanul Băsăului şi care acum se transpune într-o FALSĂ eroină a neamului, a încălcat Constituţia României, a comis şi comite abuzuri…Păi măi oaie, nu tot poporul român o susţine “necondiţionat”, ci doar câteva sute de mii de australopiteci din toata ţara, ceea ce raportat la numărul cetăţenilor acestei tări, este PUŢIN. Şi ea trebuie să răspundă pentru faptele ei, la fel cum o face orice cetăţean. Pe cei mai mulţi ROMÂNI nu ne impresionează “imaginea de aşa-zisă eroină” din presa externă pentru că ştim bine ce interese au marile puteri asupra statelor mici şi că un articol scris LA COMANDĂ, NU REFLECTĂ REALITATEA. Măi oaie colonializată şi neam de slugă ce eşti, îţi place să fii prost pentru că este mult mai comod decât a alege să fii deştept şi demn. Respectul nostru, al foarte multor români, pentru ministrul Tudorel Toader, indiferent de verdictul de miercuri! România nu e a “barosanei”, nici a ta, ci a noastră a tuturor românilor, care vrem să trăim DEMN si nu câlcaţi pe capete de oricine s-o nimeri, doar pentru că unora le place să pupe dosuri şi să fie pe veci slugi…!

 3. „E un grup infracțional organizat format din Livia Stanciu, Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea. Grupul infracțional a vrut să pună stăpânire pe statul român și a fost susținut de un imberb ca Hans Klemm”… Nu va spun cine a “emis” capodopera asta dar se poate afla foarte usor…Nu,nu este unul dintre invitatii obisnuiti ai Antenei 3

 4. Dupa aceste intalniri la varf intre mai marele in Romania din partea lu’ Unchiu’, ministrul Justitiei si d-na Kovesi, banuim ca totul va ramane ca-n gara. Traim intr-o tara mirobolanta, dar si cand s-o sparge buba.

 5. Sustin Kvesi ești in gunoi care na inţeles ce au vrut oamenii să spună prin votu din decembrie. Continuaţi așa și poate la următoarele alegeri va avea cineva, ghici cine, undeva spre 80 la sută.

 6. Daca lui Screm i-au luat 2 ore ca sa-l convinga pe ministrul Tudorel, apoi fuga-fuguta a venit si inculpata Kioveshi “sa dea sama”, cu cateva hartiute sub brat si a zabovit cam o ora in biroul sefului (dupa Constitutie), cred ca ministrul nu s-a lasat intimidat nici de Screm, nici de ifosele baschetbalistei, nici de macovei, nici de presa securista, nici de #rezistenti, etc. La iesire, “eroina natiunii” era cam verde la chip; zambetul timid si stramb pe care-l afisa, nu putea ascunde nesiguranta, iritarea si ura nestavilita pentru ministrul Tudorel. Ministrul de justitie va face “ce scrie la carte”. Restul depinde de fascistul penal de la Cotroceni.

  • 1. Ministrul de justitie are tot dreptul sa solicite expulzarea ciordutzei din magistratura, ca motive sunt “fara numar, fara numar”.
   2. Parlamentul ar trebui sa solicite SUA schimbarea ambasadorului in Romania pe motiv de intruziune grosiera in politica interna, iar Scremul sa fie declarat “persona non grata” in tara noastra si expulzat impreuna cu Gitenstein, alt intrus mafiot in Romania.
   3. “Organele” statului de drept(i) sa adune maimutele cipate #rezistente neautorizate, care fac galerie pentru sustinerea tortionarilor mafioti din fruntea institutiilor de forta.

Leave a Reply