Home Articole Lider UNPR : “L-am sprijinit degeaba pe Ponta”

Lider UNPR : “L-am sprijinit degeaba pe Ponta”

1805
1

Cherecheș susține că și-a luat toate castanele în cap pentru Victor Ponta, dar a ajuns la concluzia că l-a susținut degeaba. Cherecheș este nemulțumit pentru că Ministerul Tineretului și Sportului nu-i finanțează o serie de proiecte în Baia Mare, potrivit site-ului stiripesurse.ro.

”Am considerat că trebuie să mă sacrific şi să fac anumite gesturi din punct de vedere politic pentru a obţine aceste baze sportive. Am făcut aceste lucruri, m-am sacrificat, mi-am luat toate <castanele> în cap şi toate şuturile în fund care puteau să fie luate susţinându-l pe Victor Ponta”, a  declarat Cătălin Cherecheş.

”Dacă vă amintiţi, în 16 noiembrie a avut loc turul doi al alegerilor prezidenţiale. Am constatat cu surprindere, venind hârtiile pe circuit şi ajungând la Primăria Baia Mare în ianuarie, că undeva la începutul lunii noiembrie, între 5 şi 10 noiembrie, cu privire la transferul bazelor sportive. Aşadar în 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe Victor Ponta”, a mai precizat Cherecheş.

Chereches este unul din cei mai mari traseisti politici din Romania, el schimband pina azi 5 partide. Recunoasterea ca l-a sustinut pe Ponta din interes material este definitoriu pentru primarul din Baia Mare.

1 COMMENT

Leave a Reply