Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că îşi doreşte ca partidul pe care îl conduce să ajungă să guverneze, însă acest lucru ar trebui să aibă loc în urma unei voinţe politice şi a unui program. ”Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea o cu totul altă structură”, susţine liderul social-democrat, scrie news.ro

”În acest moment, Parlamentul nu mai reprezntă voinţa poporului. Mă bazez pe sondajele de opinie şi pe discuţiile cu oamenii. Eu am mers acum în trei judeţe. Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea o cu totul altă structură (…) Eu vreau ca PSD să ajungă la guvernare în urma unui proiect politic şi a unui program de guvernare. A ajunge la guvernare nu e o pârghie către resursele naţionale. Ajungerea la guvernare trebuie să fie în urma voinţei politice şi a unui program naţional al Guvernului”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Prima TV.

Întrebat dacă PSD se va întoarce la guvernare până în 2024, Ciolacu a subliniat că social-democraţii se află în opoziţie.

”Momentan PSD este în opoziţie”, a răspuns liderul PSD.

Preşedintele PSD a criticat actuala guvernare despre care a spus că  ”sunt trei guverne într-unul singur”, referindu-se la problemele din interiorul formaţiunilor care formează Guvernul.

”Cât timp nu îşi vor lămuri lucrurile în interiorul lor, atât PNL, cât şi USR şi PLUS, nu se va guverna în România. Uitaţi-vă ce se întâmplă acum, sunt trei guverne într-unul singur. Pentru că ei au nişte lupte interne. Domnul Orban se luptă cu domnul Cîţu, domnul Cioloş cu domnul Barna şi atunci încearcă, prin ieşirile publice, nu să fie eficienţi, nu să depăşească pandemia, să o controleze cumva. Măcar să vadă românii că o controlează cumva. Totuşi, e cazul să fii şi eficient. M-am săturat cu vom face, la toamnă nu vom purta măşti. Au devenit nişte vestitori ai lucrurilor bune, nimeni nu ştie când”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a reiterat ideea că PSD va depune o moţiune de cenzură în actala sesiune parlamentară.

1 COMMENT

  1. Acest Ciolacu este, el insusi, o contradictie in termeni! La ce i-ar folosi PSD-ului, tarii sau martienilor o motiune de cenzura, chiar reusita, in urma careia iohahanes ar desemna premier pe Raluca Curcan, pe ministrul Grinda, Tigla sau Pinalti? Ca de cind a pus gheara pe PSD, nu conteneste a ne explica ca ioha cel viteaz are voie sa puna premier pe cine vrea muschiuletul lui, si n-ai ce-i face! Iar sa-l suspende, Ciolacu nici nu vrea sa auda.
    Si-atunci, e chiar normal sa ne intrebam ce naiba mai cauta la conducerea PSD? Sa-i asigure spatele lui iohaha cind asta e plecat la schi sau in Tenerife, cind a obosit SEFU’ de schiat?

Leave a Reply