Conform sondajului CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, PSD ar obține 32%.

Pe locul doi s-ar clasa USR-PLUS cu 27%, în timp ce PNL ar obține 20%. De remarcat faptul că cele două formațiuni nu ar mai reuși să alcătuiască majoritatea la Capitală.

În urcare se află partidul AUR, care ar obține 7%, în timp ce PMP ar obține 5%.

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 1077 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat.  Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%.

Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Perioada de realizare: 19 – 26 martie, 2021.

9 COMMENTS

 1. E capcana aruncata, Radu. Sa nu uitam ca in politica exista tableta buclucasa de cel putin 15 ani care decide cine e nimerit! Nu se recunoaste dar se vede clar ce se practica.

 2. Dnei Turcan i s a ” rupt inima” din cauza tinerilor.
  Nu i s a rupt inima cand, alaturi de penelisti, a participat la o intrunire cu tutun, alcool si fara…masca ?

 3. Ia-o si pe asta, sa vad cum o tratezi!?! https://www.stiripesurse.ro/scaparea-care-ar-putea-anula-toate-restrictiile-avocatul-poporului-cere-guvernului-sa-explice-de-ce-hotararile-cnsu-nu-au-fost-publicate-in-monitorul-oficial_1716545.html Tot ce se aplica in Romania incepand cu 1 ianuarie 2021 este ilegal! NU ESTE INSCRIS IN MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI! Cand scriu ca toate sunt ilegale dar pe banda rulanta, nimeni nu crede! Asta simt cand vad ca se aplica porcariile in Romania! Dupa un timp, acum fiind 3 luni de zile, apar si dovezile! Cand spun ca totul este controlat si coirdonat pe ascuns si suntem pusi in fata faptului implinit, nu credeai! Acum apar dovezi!

 4. “Justitia decide ce este ilegal” – absolut corect, s-a vazut, de exemplu, la cazul cu Dan Voiculescu….

  Singura problema (falsa problema, ridicata de oamenii rai si conspirationisti) e cum o decide Justitia asta dupa niste legi nepublicate? Sau cum as putea eu sa ma apar in Justitie facind apel la niste legi pe care nu le pot citi?

  Statul nostru e insa acum eficient, modern si mult simplificat: Arafat legifereaza, televiziunea anunta, jandarmeria decide si anaf executa!
  E un progres clar de la situatia cu “Ceausescu decide, televiziunea anunta, militia decide si securitatea executa”

 5. Va dau eu un exemplu, cu precizarea ca nu d nul Arafat este de vina ( este.bagat in fata de smecheri, periculos pentru toata munca sa de pana acum ) ci Citu.
  HG 348/ 2021, a fost publicata vineri seara, pe 26 martie.Legea spune ca hotararile de Guvern intra in vigoare la data publicarii.Dar Citu, pe la TV, a “legiferat” ca va intra in vigoare….duminica !
  Sa nu ni se spuna ca un Ordin poate completa o HG pentru ca ar trebui sa si dea demisia niste specialisti…

 6. In opinia mea, ar fi o grava eroare ca dnul Gheorghita sa l inlocuie pe dnul Arafat.
  Armata ar putea deconta toate tampeniile politice, ceea ce ar compromite o institutie de prestigiu si cu mare incredere in populatie.

Leave a Reply