Fostul vicepremier si presedinte executiv al PSD Liviu Dragnea a facut niste declaratii din care se inteleg clar ca este izolat, ca nu a vorbit cu Victor Ponta si ca are de lamurit ceva cu UNPR si Oprea, aliatii de baza ai lui Ponta in perioada cat a fost in Turcia.

—————–

“Este o discuție care nu este finalizată (cu UNPR, n.r.) și sperăm să o clarificăm cât de curând. Să se clarifice inclusiv relațiile din coaliție care nu sunt foarte tensionate, numai că trebuie să fie clarificate. Am înțeles că s-a întors și Victor Ponta în țară, deci am putea să fim în echipa completă să discutăm (…) În ceea ce privește revenirea premierului în țară, nu pot decât să îi spun, cu drag, bun venit. Nu am știut că vine, am văzut și eu la televizor dar este un lucru foarte bun. Și dacă de mâine se întoarce la guvern, iar este foarte bine”, a arătat Liviu Dragnea.

Acesta a arătat că în timpul turneului său în țară, unde a luat contact cu membrii Comitetelor Executive ale organizațiilor județene a constatat că ‘partidul este supărat din cauza votului din Parlament’, pentru directorul Serviciului de Informații Externe.

“Era normal să fie supărat, dar e un partid care-și revine repede. A fost ceva neașteptat și ceva puțin neobișnuit. Dar avem puterea să trecem și să ținem această coaliție pentru a avea stabilitate guvernamentală”, a precizat Dragnea.

Întrebat dacă mai există și alte nemulțumiri, Dragnea a spus că nu, întrucât UNPR a dat asigurări că “pe acest subiect au avut o altă poziție pentru că au avut o altă opțiune și o altă concepție, dar în ceea ce privește actul de guvernare efectivă nu se pune problema să nu se susțină actele normative sau să nu se susțină guvernul în ansamblu”.

În privința viitoarei strategii de abordare a campaniei electorale, Liviu Dragnea a precizat că PSD nu ia în calcul alianțe.

“Nu luăm în calcul alte alianțe, PSD este un partid consecvent în ceea ce privește politica de alianțe și este un partid serios. Din păcate, de-a lungul istoriei, PSD a pățit-o în sensul că a oferit locuri în Parlament unor parteneri, după care a plâns după acele locuri. Sper să nu se mai întâmple așa, dar nu avem în vedere altă politică de alianțe, nu ne mai interesează, nici nu avem cu cine, cu PNL — nu, cu UDMR — nu, PLDR și PC uniți în ALDE au decis să meargă singuri, deci nu avem nimic în obiectiv”, a precizat acesta.

7 COMMENTS

 1. Cred că vă amintiţi ce s-a întîmplat cu dl.Diaconu, vom vedea dacă se repetă isprava(şi eu fac parte din grup) celor care nu mai au încredere în cloaca de: hoţi, mincinoşi, escroci, nedemni, profitori…

   • Vanghelie vinde castraveţi tocmai la grădinarii ce l-au dat în gît şi băgat la răcoare. Din ce spune Vanghelie nu cred nimic.

    • Adica doar aia de la liberali care au furat au contribuit la partid iar cei de la PSD au furat doar pentru ei? Hai sa fim seriosi totusi! Si Vanghelie a cotizat din greu la campaniile PSD din banii furati ca si hotii liberali sau de la alte partide.

 2. Teatru ieftin! Am curaj sa pun pariu ca Ponta e in tara de Duminica daca nu chiar de Sambata. Daca nu e un pixel albastru pe undeva atunci comparand barbuta lui din poza de despartire cu personalul clinicii din Turcia, facuta probabil la ultimul control, si barbuta lui de astazi se vede o diferenta de cel putin 3 zile! Bine ca au intrat magistratii in vacanta sa termine si el exilul!

 3. Nu am murit niciodata de dragul lui Dragnea dar nu stiu de ce cred ca are cat de cat dreptate .Nici mie nu mi-a placut ca aparatorul ,,interesului national” a sarit sa-i faca pe plac lui Johannis in legatura cu sustinerea la sefia SIE a lui MR Unguent.Pai daca tot e in alianta cu PSD de ce-i face jocul lui Johannis si PNL-ului ?Cand se injuga doi intr-o alianta eu stiu ca trebuie sa traga la fel nu unul hais si unul cea ca atunci clar asta nu mai e alianta si atunci urmeaza niste serioase semne de intrebare .In fine odata cu revenirea lui Ponta poate se vor lamuri niste lucruri de ,,interes national ”Sigur ca de cand Dragnea odata cu pedeapsa aia cu suspendare si cu autosuspendarea sa este intr-un con de umbra si crede ca nu-l avantajeaza ,ba mai mult ramane de vazut cu previziunile de viitor cum ca nu se vor mai face aliante .Ponta si urma alege .

 4. E clar ca-n PSD nu liniste, bucuria pedelacilor.
  Vina este numai a lor, a tuturor membrilor cat mai ales a “aliatilor’ acestora, iar acum iese la iveala ca dl. Ponta a condus defectuos partidul, acceptand in jurul lui o gramada de tradatori ordinari. Zicala “Daca n-ai batrani cumpara-ti” se potriveste de minune.

Leave a Reply