Situaţia din PSD riscă să dinamiteze tot mediul politic din România şi lucrurile nu par să se liniştească prea curând. Subiectul a fost dezbătut în ediţia de duminică a emisiunii “Punctul de Întâlnire” la Antena 3.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a explicat că este “o prostie” ideea că ar fi “omul binomului SRI – DNA”
“Am mai auzit prostia asta. Îmi pare rău. În urma discuţiei cu Victor, am convenit că trebuie să facem un CEx, ceea ce se şi întâmplă, pentru a stabili ce urmează. Lucru firesc. Au apărut nişte reacţii inimaginabile. Şi m-a pus foarte serios pe gânduri. Iar prostia asta cu SRI, eu am fost în fruntea luptei împotriva regimului Băsescu. Eu am fost trimis în judecată de DNA. Numai cine nu ştie lucrul acesta ar putea să creadă aşa ceva. Cei care au gândit acea mini-campanie de luni au gândit greşit. Eu la ameninţări reacţionez diferit, complet invers. Eu sunt cel care a păţit-o. (…) Sunt dispus sa-mi asum orice risc si orice efort pentru a consolida PSD. Daca mor, sa mor in picioare !”

9 COMMENTS

  1. L-am văzut, i-am văzut moaca dar şi reacţiile şi nu sunt normale pentru un politician mai ales din categoria lui! La momentul cînd a hotărît să intre în politică nu ne-a întrebat pe noi, s-au înscris de-a valma pe liste impuse alegătorilor pentru vot api s-au ţinut de prostii crezînd că sunt veşnici la putere şi permanent în funcţii. Roata se întoarce mai ales că trebuie să plătească karmic toţi pentru bătaia de joc la adresa acestui popor şi mai ales acum cînd toţi îşi votează singuri drepturi salariale pe nemeritate! Cred că sunt expiraţi toţi mucegăiţii din politica românească!

  2. ce emisiuni aţi avut în seara asta încît m-am enervat rău. nu m-a enervat dragnea cît m-a terminat cu nervii apucta intrată în politica realitatea tv cu buşoi: 2 tute care mint de îngheaţă apele. Aţi acoperit şi imaginea nadiei cu mizeriile 2 care au fost invitate de gîdea. ok. invitaţi toate buruienile că”faceţi bine”. înţeleg diversitate dar nu în halul ăsta!

    • O televiziune echidistanta politic invita oameni din tot spectrul politic si bine fac ca vedem si noi ce enormitati ne conduc.
      In ceea ce-l priveste pe dl. Dragnea-PSD mi-e greu sa emit vreo parere. Apele sunt extrem de tulburi in PSD-ul zilelor noastre, s-au schimbat generatii, alte mentalitati, alte tradari si colaborari.

  3. la numai 3 ani de cand usl-ul a ajuns la putere se intampla ceva f ciudat prin partidele care s-au contrat cu regimul basist. pesedeul e practic decapitat la varf si in teritoriu, principalii lideri care au adus voturi aliantei usl fiind fie la arest, fie sub control judiciar fie anchetati etc. majoritatea pentru niste fapte intamplate acum multi ani si cam neprobate toate pe suspiciuni rezonabile(???!!!). peneleul, fost partid liberal, a ramas fara conducere, antonescu cu jocul lui ciudat a ramas fara functii, johannis 6k ia tras presul de sub picioare si cu sprijinul serviciilor a ajuns din pacate presedinte. unpr-ul prin manevre ciudate de a pune mana pe cati mai multi parlamentari, dar si primari sau consilieri, a ajuns sa incline balanta puterii in parlament. pc-ul e “ajutat” sa dispara chiar de fondator prin infiintarea unui fel de alt partid conservator-liberal-social. ce sa mai zic de gruparea liiberala a lui tariceanu desprinsa din fostul penele, o grupare micuta si care se pare ca se micsoreaza pe cale naturala. concluzia e ca din cei care au contribuit la nasterea usl-ului doar helvig a scapat ajungand sef la sri. probabil de vina o fi soros cel care l-a sponsorizat mult timp ca si pe celalalt sef de servicii mru. cat de spre pesedisti se pare ca vor sa moara pe propria mana. in lupta dintre palate decizia lui ponta de a renunta la sefia psd e cel putin ciudata si probabil ca vom afla mai tarziu ce a stat de fapt la baza acestei masuri. e normala batalia pentru functii intr-un partid, batalii care se poarta mai mult sau ma iputin la vedere. ce se intampla la patrtidul basisto-penelist e un exemplu si odata cu apropierea alegerilor de orice fel si stabilirea definitiva a conducerii acestui hibrid nesanatos politic vom vedea mult sange si acolo. partea proasta acum e data de demisia-suspendarea lui ponta lucru ce poate duce la o destabilizare a partidului majoritar din coalitie, la miscari centrifuge la varf dar si in teritoriu dar lucrul cel mai important e dat de sustinerea sau nu a guvernarii. daca vrem sa continuam pe drumul bun pe care mergem e de dorit o intelegere la varful coalitiei si o linistire a apelor in toate formatiunile componente, daca nu se realizeaza acest lucru vom experimenta probabil “partidul lui” johannis, hibridul dezastruos basisto-penelist, hibrid format din trepadusii fara valoare penelisti si dulaii austeritatii basiste. dupa cum arata lucrurile, dulaii incep incet dar sigur sa puna mana pe putere in acest hibrid. bravo lor ca au gasit locul slab unde pot sa-si revalorifice aptitudineile dovedite in guvernarea basista.

  4. dragnea si-a dat demisia din functia avuta in urma primirii condamnarii, in prima faza, de la iccj in conformitate cu noile masuri adoptate de conducerea partidului sau. si-a dat demisia singur fara sa-i ceara nimeni acest lucru. de ce vrea sa se intoarca la sefie? s-a schimbat cumva sentinta? cand a fost serios atunci sau acum? ce il mana acum in lupta pentru sefie? poate ca e mai bine sa conduca el partidul pana la congres, poate e mai incisiv si mai luptator decat ceilalti, poate are sustinere in partid dar repet, privind din afara, de ce si-a dat demisia si dupa o luna doua vrea sa revina in fruntea psd? ce s-a schimbat?

Leave a Reply