Invitat la Asociatia Municipiilor din Romania de catre primarul PSD Robert Negoita, presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa Guvernului.

Klaus Iohannis : “De la 1 ianuarie 2019, România va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, o poziţie extrem de importantă, o poziţie extrem de onorantă, o poziţie extrem de solicitantă mai ales pentru Guvern. Părerea mea este că nu suntem pregătiţi pentru aşa ceva. Acum câteva săptămâni am fost întrebat de jurnalişti şi am spus că vom face faţă rezonabil, dar numai că între timp lucrurile au luat-o razna. La Guvern nu se mai înţeleg responsabilii pentru diferite sectoare, persoanele care ar trebui să se ocupe de chestiunile europene pleacă sau sunt demise şi în acest fel ne trezim în ceasul al 12-lea total, total nepregătiţi. Şi cred că din păcate şi acuma, în ultimul moment, necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democraţiei româneşti care este Guvernul Dragnea – Dăncilă. Nu există nicio perspectivă de bună guvernare. Nu există nicio perspectivă de bună implicare în afacerile europene. Aceste lucruri sunt foarte grave”.

Robert Negoita este primarul PSD al Sectorului 3 al Capitalei. El face parte din grupul de pucisti din PSD.

 

5 COMMENTS

 1. Bine zis, dar tu i-ai investit la Cotroceni! Trebuia să iti asumi orice risc sun Sa nu-i investesti

 2. A numi „accident al democrației românești” un G
  uvern care s-a străduit – cu rezultate palpabile – să mai atenueze discrepanțele economice care împingeau categorii sociale spre sărăcie extremă, foamete și promiscuitate sau, conform doctrinei liberale, să confere mai multă libertate afacerilor mi se pare o acuză nedreaptă, cu scop clar de a manipula… Programul social este bun, cel economic pare mai deschis, justiția are șanse să se curețe … ei bine noi ne legăm de greșelile de exprimare. Sigur că sunt sincope, obstacole, bâlbe, dar au votul românilor. Unde e accidentul democrație? Că nu explică, dl Președinte. In afara lozincilor și a obstinației de a schimba Guvernul nu-i vedem decât ura, secretele (scheletele) din vechile dulapuri, înțepeneala în atitudini gomoase, desprinse de nevoile și neamul ăsta necăjit…

 3. Pare acelasi discurs, un copy-paste de Basescu cand spunea ca Ponta e un pisic.
  Despre Iohannis s-ar putea spune acelasi lucru, ca nu este pregatit pentru… a fi tatic.
  Toata lumea invata cu trecerea timpului, toti putem face fata la provocari, presiuni si situatii dificile. In plus din cate am citit Dancila are experienta de europarlamentar.
  Nu vedeti ca tara a pe duca din cauza unor personaje cu astfel de declaratii? Zice ca actualii nu sunt buni, dar nu spune cine este bun, Orban, Ciolos, Basescu, CINE???

  Tara e plina de “paraleli” precum statul paralel. Tot critica, nimic nu e bun iar cand sunt ai lor la butoane liniste totala, DNA-ul este anesteziat, oamenii vad nu sunt prosti, ni orbi… vad clar ca sunt in anumite institutii functionari publici BIPOLARI.

  Maine daca vine unu si spune ca cerul albastru are alta culoare multi cred spusele respectivului. Cat despre justitie nu trebuie sa fie un reper de moralitate faptul ca un procuror spune ca unul e penal sau infractor in timp ce are dosare si denunturi cu alte persoane, plangeri si dosare pe care le pastreaza la sertar pentru ca i se ordona acest lucru.

 4. Cel mai rau individ care a condus Romania din toate timpurile! Nu este in stare nici macara sa scoata o propozitie cit de cit logica!

Leave a Reply