Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia l-a criticat în termeni duri pe președintele României, Klaus Iohannis. Dragnea a venit și cu o valiză la conferința de presă.

“Azi este a doua zi de luni și este a doua valiză. Un localnic din Sibiu a zis că a găsit-o în curte și a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten și care prietenul acela cică a devenit martor sub acoperire. Acestea sunt niște stick-uri pe care o să vi le oferim. Am văzut cu toții că de foarte multe ori, deși există unii jurnaliști care fac dezvăluiri bine documentate, cu privire la activitatea infracțională a domnului Iohannis, aceste știri mor foarte repede. Foarte, foarte ciudat. Și am zis să continui eu. Eu cred că românii au un drept legitim cine este cu adevărat acest personal. Ceea ce vedem la acest președinte fake, adică fals, este un personaj de carton susținut de statul paralel. Mulți l-au descris ca un șef de clan, cu toate acțiunile întreprinse. Putem vorbi despre 17 dosare penale. Acest domn care vorbea despre penali și despre penalii cocoțați în vârful statului. Păi dumnealui este penal, deci s-a cocoțat în vârful statului. În timp ce făcea pe Albă ca Zăpada și arăta cu degetul era posibilul penal în vârful statului”,a mai spus Dragnea.

Cu doar cateva minute inaintea conferintei de presa a lui Dragnea, Klaus Iohannis a aparut alaturi de primarul PSD Robert Negoita si a lansat atacuri dure la adresa Guvernului, despre care presedintele a spus ca trebuie schimbat.

 

3 COMMENTS

  1. Du-te tu tarane pe la toate intalnirile externe unde se duce acest “fake” si vezi cum te vor trata aia. Daca te va chema vreodata cineva.

  2. Sasul este in ris in toata Europa. Sta izolat pa la toate intilnirile si nu-l baga nimeni in seama. Toti stiu f bine cine este si ce job are de indeplinit. Nu stie nici o limba cum trebuie. Si germana o vorbeste exact ca romana!
    Prefer ca functiile importante in stat sa fie ocupate de romani, nu de minoritari. Procentul actual, cind domina total tara, cu consecintele care se vad si despre care nu spune nimeni nimic, este inacceptabil! E greu de vazut cu toti provin din Transilvania si tot ce fac este sa distruga?! Nu se vede ca se trag unul pe altul si toti banii ii baga in regiunile de unde provin in detrimentul altora?! Tacerea nu este o solutie!

Leave a Reply