Preluare www.luju.ro

SHOW MUST GO ON – Judecatorul Stan Mustata de la CAB a fost ridicat de la domiciliu la primele ore ale diminetii de catre trupele de interventie DNA si dus cu mandat la audieri pentru o presupusa luare de mita. Actiunea DNA miroase a intimidare, fiind inexplicabil de ce judecatorul nu a fost citat in procedura normala sa se prezinte la sediul DNA intr-o zi cand nu avea sedinta de judecata. Astazi era programat sa intre in dosarul “Telepatia” – Dan Voiculescu. 

SHOW MUST GO ON – Judecatorul Stan Mustata de la CAB a fost ridicat de la domiciliu la primele ore ale diminetii de catre trupele de interventie DNA si dus cu mandat la audieri pentru o presupusa luare de mita. Actiunea DNA miroase a intimidare, fiind inexplicabil de ce judecatorul nu a fost citat in procedura normala sa se prezinte la sediul DNA intr-o zi cand nu avea sedinta de judecata. Astazi era programat sa intre in dosarul “Telepatia” – Dan Voiculescu.

Procurorii DNA au descins marti dimineata, 29 aprilie 2014, la locuinta judecatorului Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti. Judecatorul a fost ridicat cu trupele de interventie ale Directiei Nationale Anticoruptie, si dus la sediul central al DNA, ca urmare a unor suspiciuni pentru fapte de coruptie care planeaza asupra sa. Din informatiile pe care le detinem, judecatorul Stan Mustata a fost luat de acasa cu mandat de aducere si dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri. Interesant este ca judecatorul Stan Mustata nu a fost  citat de procurorii DNA, pentru a se prezenta la audieri intr-o zi in care sa nu aiba sedinta de judecata, ci a fost luat pe sus direct de acasa cu spectacolul de rigoare. De precizat ca, judecatorul nu a ajuns la sediul CAB in aceasta dimineata, aspect confirmat de de colegii sai judecatori.

DNA l-a impiedicat pe judecatorul Stan Mustata sa mai intre in dosarul Telepatia – Dan Voiculescu

Intamplator, marti, 29 aprilie 2014, magistratul trebuia sa intre alaturi de un coleg al sau intr-un nou termen in dosarul “Telepatia” in care presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost condamnat in prima instanta la 5 ani inchisoare pentru pentru presupusa infractiune de folosire a influentei si autoritatii detinuta in calitate de presedinte al PUR, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in legatura cu privatizarea din 2003 a Institutului de Cercetari Alimentare.Ca urmare a actiunii DNA in locul judecatorului Stan Mustata in sala de sedinta vor intra judecatorii Ghita Ciprian si Georgiana Tudor care nu au alta misiune decat de a fixa un nou termen de amanare pentru pronuntarea asupra unei exceptii.
In ce il priveste pe magistratul Florica Duta, acesta nu a putut lua parte la sedinta de judecata din cauza unui eveniment nefericit in familie.

Trebuie precizat ca la termenul trecut din 8 aprilie 2014 al dosarului “Telepatia” judecatorul Stan Mustata a formulat o cerere de abtinere, motivand ca in presa au aparut articole care il vizeaza si care ar pune la indoiala modul in care judeca dosarul “Telepatia”: “Cineva a spus ca exista suspiciuni din partea mea. Nu putem lua nicio masura odata ce e formulata declaratia de abtinere”. Cererea magistratului a fost insa respinsa de magistratii CAB.

Numele judecatorului Stan Mustata apare in dosarul de coruptie al Veronicai Cirstoiu, in referatul de arestare al acesteia fiind prezentat numele magistratului,  desi dosarul nu avea legatura cu el.Judecatorul Stan Mustata nu este singurul magistrat al carui nume se regaseste in acest dosar, fiind de notorietate ca a fost intocmita o lista lunga de judecatori, procurori si avocati care ar fi avut legatura cu practicile lui Cirstoiu, desi s-a dovedit in multe cazuri ca acest lucru nu este real, ci doar o actiune de compromitere a imaginii acestora.
Iata ce se preciza in referatul de arestare al Veronicai Cirstoiu:
Cu privire la fapta de trafic de influenta savarsita de DASCALU ADRIANA, in legatura cu dosarul nr. 388/P/2012, privind pe inculpatii R.I.A., S.M. s.a.
La data de 18.04.2013, cu ocazia audierii martorului denuntator B.B.M., acesta a precizat ca s-a intalnit, in aceeasi zi, cu DASCALU ADRIANA care i-a sugerat ca trebuie sa „uite” de suma de 1.200.000 euro, remisa cu titlu de mita pentru anularea pedepsei de 7 ani inchisoare, aplicate inculpatului S.D., transmitandu-i, totodata, ca s-a intalnit cu judecatorul CIRSTOIU VERONICA si ca acesta stia ca este „filata”, motiv pentru care nu o poate ajuta pe R.I.A. sa fie pusa in libertate.DASCALU ADRIANA i-a mai spus martorului denuntator ca, impreuna cu CIRSTOIU VERONICA, se vor implica, atunci cand dosarul va fi in faza de judecata, in scopul de a obtine o solutie mai blanda pentru R.I.A., subliniind ca deja a aranjat cu o grefiera de la Curtea de Apel Bucuresti (al carui nume nu i l-a comunicat) ca dosarul sa fie „dirijat” la un complet favorabil. Aceste aspecte au fost confirmate de inregistrarea convorbirii ambientale din 18.04.2013, ocazie cu care DASCALU ADRIANA si-a aratat disponibilitatea de implicare in faza de judecata, in favoarea martorei R.I.A…….

M?!

Cu prilejul intalnirii pe care a avut-o cu martora denuntatoare R.I.A., la data de 03.07.2013, invinuita DASCALU ADRIANA a reiterat pretentia de a primi datoria de 300.000 euro (din suma de 1.500.000 euro promisa pentru anularea pedepsei de 7 ani inchisoare), sustinand ca nu putea sa „evite” decat o parte de datorie, in cuantum de 200.000 euro (a scris „3” cand s-a referit la 300.000 euro si, respectiv, cifra „2” pe care a taiat-o cu un „x” atunci cand a afirmat ca nu poate evita decat suma de 200.000 euro). In continuare, a precizat ca trebuie neaparat sa remita suma de 100.000 euro judecatorilor CIRSTOIU VERONICA (a scris „V”) si Mustata Stan (a scris „M”) de la Curtea de Apel Bucuresti, respectiv cate 50.000 euro fiecaruia dintre acestia, pentru „dirijarea” dosarului nr. 388/P/2012, la momentul sesizarii instantei de judecata prin rechizitoriu, la un complet favorabil care va pronunta o hotarare avantajoasa. In aceleasi imprejurari, DASCALU ADRIANA si-a marit pretentiile, de la 100.000 euro la 150.000 euro, afirmand ca s-ar putea sa fie necesara remiterea sumei de 10.000 euro si judecatorului U.E., presedintele Sectiei a II-a penale a Curtii de Apel Bucuresti (a scris „U” si semnul „?”), care ar putea avea un rol important in „dirijarea” aceluiasi dosar penal. De asemenea, DASCALU ADRIANA a stabilit ca diferenta de 40.000 euro, din suma de 150.000 euro pretinsa, urma sa o imparta cu R.I.A., cate 20.000 euro fiecare (conversatia fiind completata de mentiunile olografe „A+A”, „40”, „20” si „20”). A sustinut ca, daca va remite judecatorilor anterior mentionati suma totala de 110.000 euro, dosarul nr. 388/P/2012 (a scris „dosarul nostru”) va ajunge la un complet de judecata care, in schimbul unor sume de bani pe care nu le-a precizat sub aspectul cuantumului, ar putea sa dea o solutie favorabila inculpatilor R.I.A. si S.M., in sensul suspendarii conditionate a executarii pedepsei…”. (www.luju.ro)

http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/culisele-dosarului-telepatia-persoanele-audiate-de-procurorii-dna-au-acuzat-in-fata-tribunalului-bucuresti-ca-la-ancheta-le-au-fost-impuse-sau-sugerate-anumite-declaratii-in-scopul-de-a-se-ajunge-cu-orice-pret-la-dan-voiculescu-corneliu-popa-ex-director-a 

http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/o-judecatoare-se-revolta-impotriva-abuzurilor-dna-florica-roman-de-la-ca-oradea-face-dezvaluiri-incredibile-despre-practicile-dna-orice-judecator-considerat-incomod-va-putea-fi-chestionat-cu-privire-la-orice-hotarare-se-vor-transforma-parchetele-intr-o-su 

45 COMMENTS

 1. Oare când Dumnezeu o să fie ceva normal în această ţară??????Toată lumea fautează pe toată lumea, circ în toată splendoarea!Parcă suntem blestemaţi!Chiar nu e nimeni vinovat de această harababură, adică nu se poate intendifica minţiile astea bolnave ca să ne vedem şi noi liniştiţi de ceea ce e de făcut…

  • Mintile bolnave, extremiste, anti-sociale si anti-nationale sunt in PSD, in PDL, in PNL, in PMP si in UDMR. Pana cand poporul nu va intelege ca aceste partide extremiste trebuie sa nu mai ia decat 1% din voturi si sa se duca dracului odata unde le este locul, adica la coada istoriei, nu se va intampla nimic bun in Romania. Ciocoii astia au pus mana pe Romania si n-o mai lasa decat daca vor zbura din Parlament. Daca romanii nu inteleg asta si inca mai pun botul la vrajelile astora, atunci isi merita soarta. TOTI !

 2. E drept ca …cam miroase ceea ce se intampla.Don profesor daca se stie curat nu are de ce sa-i fie frica. Un lucru e cert…..SE STIU PREA BINE CU BASE CA SA SE BAGE UNUL PE CELALAT LA PUSCARIE. MARINARUL NU E PROST. NU VA DA APA LA MOARA ANTENELOR . JOCURILE SUNT FACUTE . SE VA CADEA LA PACE CAT DE CURAND

 3. Ma intreb daca la intalnirea Basescu – Antonescu, s-a discutat de valul de arestari care urmeaza, poate Antonescu daia a fortat iesirea de la guvernare. Este limpede ce s-a intamplat azi si daca va mirati cu “coincidentele” prea mari in majoritatea dosarelor, inclusiv asta, eu zic sa nu va mai mirati. De ce l-a arestat azi si nu ieri sau saptamana trecuta, simplu, marineru cand face ceva vrea sa arate cat de puternic este el, sufera de putere. Pupincuristi lui sunt in extaz acum, cred ca Udrea are orgasm ca fix azi inainte cu cateva ore sa intre ala in sala de judecata, l-a arestat.
  Mazare putea fi citat si se ducea singur la DNA, ei bine nu, au steptat sa vina in Bucuresti si sa faca spectacol.

 4. “Miroase a intimidare”?
  Absolut nu.
  Miroase a coruptie si a reglare de conturi tipice clanurilor politico-economice dimbovitene.
  N-as fi surprins deloc sa cunostem si dovezile in acest caz.
  Pina si d-l av. Mateut s-a aratat surprins de cele intimplate.
  Oare si d-l Voiculescu este la fel de surprins?

 5. Am spus de mult ca DNA si oameni din SRI santajeaza judecatori . Cazurile Pivniceru si Baltag confirma .
  Cand il aveti pe premier in studiou , de ce nu il intrebati ce a facut pentru o Justitie independenta si normala . De la cine sa vina propunerile de modificare a legilor strambe ? Solicitarile noastre concrete sunt din 2012 si nimic nu s-a intamplat .

  • Nici n-o să se întîmple atîta vreme cît parlamentarii nostri o țin din vacanță în vacanță și atîta timp cît la putere este cel care a făcut pactul de coabitare.
   Probabil și lui îi convine pt. că mai scapă poate de unii care sunt indezirabili.
   ȘI NU AVEM MINISTRU DE JUSTIȚIE!
   Dacă am avea, probabil așa ceva nu s-ar întîmpla.
   Nu avem nici societate civilă, nici putere în parlament, deși există majoritate,…. nici pe nimeni care să poată face ceva.
   Țara a rămas la cheremul celui care face ce vrea , cînd vrea, cum vrea, și a celor care-l servesc obedient , ȘTIIND că nimic nu I se poate întîmpla.

 6. DNA-ul a intrat in campanie pentru PMP. Asta e. Pana nu scapam de lepra asta de la Cotroceni nu vom avea o tara linistita. Ma intreb oare numai cei care sunt contra lui Base sunt corupti, spagari vinovati etc?De partea cealalta numai unul ici colo si ala asa de samanta si care mai si scapa? Mai da cinstiti mai sunt basisti. Niste “exemple” de cetateni.Oricum nici Ponta cu PSD-ul nu arata ca vor intradevar sa scape de Base.Nu stiu ce aranjamente sunt intre ei sau ce intelegeri interne sau externe sunt dar se pare ca mai contra lui Base suntem noi cetatenii decat domnii de la USD. Cine stie care este adevarul. Oricum daca Ponta sau PSD-ul in comisii prin Parlament nu arata ca intradevar sunt antibasisti vor pierde multe voturi.

 7. Acesta e rezultatul negocierii politice intre Ponta si Basescu a conducerii DNA si a Parchetului General.
  Ce bine lupta Ponta cu sistemul basist. (cum mai stam cu AMR? .. mai numara Ponta saptamanile lui Basescu?)

  PS mai bine se chema articolul miroase a coabitare :))

  • Păi ce îl doare gura să spună că luptă cu băsescu și cu regimul lui? Astea sunt vb. cîntecului …Palavre, palavre, palavre….

 8. Va mai aduceti aminte de serialul italian «La piovra ?”In concluzie,mafia cu tentaculele ei scarboase nu va putea fi starpita . Este cuibarita in societate exact ca si cancerul intr-un corp uman.Tare sunt dezamagita de ceeace se intampla !

 9. Nu ma mira deloc. DNA face astfel de descinderi ‘fara a informa pe cei vizati . Ei cred ca astfel ne demonstreaza ca muncesc ? Au terminat cu orimarii ‘cu presedintiinde CJ -acum au in vizor judecatorii . Daca au misiunea sa aresteze sa condamne magistratii corectii care judeca ‘solutioneaza cazurile dusmanilor lui Basescu -este impropriu spus dusmani -dar asa lasa sa se inteleaga , Ce inteleg eu din toata-nebunia asta se face vinovat un singur om . Iar sefa DNA respecta cu strictete dorintele celui mai luminat din tara -se comformeaza . Sunt dosare de maxim interes ‘dosare cu ‘cantec ‘dosare in care nimic nu este demonstrat -si totus –cei vizati trebuie condamnati . Voiculescu -Mazare acum mai nou Mihai Stoica ‘si vor continua . Ma intreb -cand aceste institutii bugetare de altfel vor realza ca trebuie sa-si demonstreze profesionalismul sa fieindependenti sa judece ‘sa infaptuiasca dosare numai pe dovezi cu celeritate ? Aceste institutii au ajuns serviciul soecial la indemana presedintelui -la buna lui dispozitie ‘la ordinele lui ‘numic din ce ar trebuii sa fie nu sunt . AU ingrozit populatia si in trecut si in prezent . Oare ar trebuii sa mai functioneze? Sau sa fie desfiintat ‘si atributiile plasate celor care vor sa-si faca treaba fara implicari politice si ordine de la mai marii statului . Sunt cazuri care trebuiesc dezbatute cu oameni din sistem curajosi’profesionalisti ‘oameni care respecta legea in adevaratul sens . Pot sa spun ca sa instaurat inca o retea a mafiei condusa de la cotroceni ? Sau functioneaza de mult ?

 10. Domnule Radu Tudor

  Vă rog să-mi spuneți dacă veți face o emisiune de extremă urgență în care să supuneți dezbaterii publice DESFIINȚAREA DNA, acest stat în stat și slugă băloasă a Pecinginii Naționale – traian băsescu .
  Cum este posibil să ia din pat pe toată lumea și s-o aresteze numai așa că li s-a năzărit lor , iar ei să nu răspundă penal și material pentru toate erorile și ororile ? ?
  Vreau doar atât să spun : nu mai am încredere în nimeni din așa zisa Justiție Românească, o desfid și nu mă supun ei , până nu va proceda așa cum a jurat pe Biblie ( să slujească adevărul și numai adevărul , să facă dreptate și celui sărac și celui bogat și să fie în slujba cetățeanului , nu a lui băsescu ).
  Vă rog să-mi dați un răspuns !
  Mulțumesc !

 11. Domnule Tudor,nu suntem tampiti cu totii! Aceasta structura numita DNA,vrea sa faca legea,sa acuze si sa condamne dupa bunul plac.Prostiile alea ca trebuie sa aduca ei probe ca esti vinovat,nu sa te disculpi tu,sunt pentru urechile prostilor.Asa ceva nu intra in intentiile lor.Cum zicea madam Pora,daca trebuie sa faci un abuz ca sa-l bagi la puscarie pe Voiculescu in cazul de fata,atunci,da,trebuie sa faci abuzuri.Ce mai vreti?Cine le pune frana acestor nemernici?Asta e lupta pentru putere,procurorii vor puterea,sa taie si sa spanzure.Interceptarile sunt masluite,lipite,intrerupte,cu prietenii,cu nepotii,cu oricine,nu conteaza,cuvintele sa se auda,chiar daca convorbirea nu e coerenta.Chiar daca nu-s probe,daca ei pretind arestarea si condamnarea cuiva,aia trebuie sa se intample.Daca judecatorii nu se supun,trebuiesc arestati si ei.Ce-i asta? Pai ce sa fie:stat politienesc,politiepolitica,dictatura.Cand se intampla?Pai sub guvernul PSD-UNPR-PC PONTA.Vi se pare normal? Stiu ca nu vi se pare normal.Asteptam sa vedem ce fac reprezentantii judecatorilor,cum raspund acestei noi agresiuni a procurorilor,ce forumuri externe sesizeaza.Este foarte grav ce se intampla cu judecatorii care refuza sa execute arestari fara probe,in dosarele Mazare,Voiculescu si probabil altele!

 12. Ma gandesc ca este posibil sa aresteze judecatori,pana cand ajunge in complet cine trebuie ca sa dea sentinta pe care o vor ei,ca la ICCJ,nu?!

 13. Au fost atatea fapte de “intimidare” din partea DNA,
  si eu tot stau si ma mir cum de tot nu le este frica sa ia mita.

  Draga Radu, nu ti se pare ca noi in romania avem corupti cu foarte mult curaj?

 14. Va propun sa luati atitudine ferma , astfel incat toata planeta sa stie ca in Romania exista intruchiparea lui Hitler , care nu se da rapus cu armele democratiei si care si-a construit un aparat de raspandire a terorii prin zanganitul catuselor , egalul gestapoului , fara nicio exagerare . Ce as face eu ? As merge , impreuna cu angajatii trustului Intact , impreuna cu Dan Voiculescu , cu Mazare si cu oricine se simte vizat de gestapoul lui Hitler de Romania , fiecare cu catuse la maini , fie in fata sediului ,,DNA,, , fie la Cotroceni . Mergeti si predati-va singuri celui care se lupta din rasputeri sa arunce cu tot felul de dejectii in voi , doar pentru ca-l incurcati ! Spuneti-i clar : ,,Ia-ne , ma , pe toti ! Nu te mai chinui sa ne fabrici dosare , ia-ne direct !,, Faceti public acest demers si invitati-i sa se predea lui Hitler de Romania pe toti cei ce se simt terorizati de furnicarul care lucreaza la comanda mafiota , ca nu mai vorbim de comanda politica . Toti cu catuse ! Astfel , poate va lua si ministrul justitiei o masura impotriva abuzurilor lui Kovesi , fiind competent si obligat , conform Constitutiei ROMANIEI , nu a SUA , Olandei , Frantei , Germaniei …..

  • Ponta , pune-ti catusele de maini si alatura-te celor care , poate , vor protesta ! Fara proteste masive , astia ne ingenunchiaza ! Au ajuns sa sperie judecatorii si sa-i impiedice sa fie independenti ! E grav !!!!!!!

   • Ponta , ai guvernul !!! Inteapa-l cu ceva pe adormitul de SUBALTERN , pe inexistentul ministru al justitiei ! Ai raspunderea alaturi de el , conform legii supreme ! Explica strainilor ca DNA nu face justitie , cum s-ar astepta orice om normal la cap , intr-un stat de drept , ci FABRICA PROBE MINCINOASE , chiar si judecatorilor , pentru a-i determina sa joace la comanda mafiei ! Fa odata ceva , pana nu te salta si pe tine , cu guvern cu tot !!!

 15. Tara Procurorilor.Tara faradelegilor si a nelegiuirii. Asta este astazi Romania. Romania lui Basescu si a slugilor lui. Nimeni nu mai crede in justitie…Singura instanta este cea divina de la care mai asteptam dreptate. Si adevar. Eu cred ca va trebui sa ne facem noi singuri dreptate, pentru ca la noi conceptul de justitie a fost grav terfelit de haita de cozi de topor ai infractorului Basescu. Vorba poetului:
  Spuneţi-mi ce-i dreptatea? – Ce-i tari se îngrădiră
  Cu-averea şi mărirea în cercul lor de legi;
  Prin bunuri ce furară, în veci vezi cum conspiră
  Contra celor ce dânşii la lucru-i osândiră
  Şi le subjugă munca vieţii lor întregi.
  …………………………………………………………..

  • Giovanni Falcone, l’uomo che sfidò Cosa Nostra .Vezi filmul asta ca sa sti ce insemana cu adevarat tara procurorilor si a magistratilor care pun respectarea legi mai presus de orice.Filmul e facut dupa viata magistartului Giovanni Falcone asasinat de mafie in 1992.Ar fi bine daca si magistrati nostri ar fi macar pe jumatate cat Falcone dar la noi au dosare cu pui congelati, silicoane la vedete,umflarea liderilor politici cu mascati si alte dosare bombastite care fac doar galagie si agitatie in media.DIICOT poate sa mai aibe cazuri mai serioase ca de la casa de film DNA nu avem show mediatic si marfa pentru televiziunile de stiri .Cred ca dna ar fi bine sa isi faca si ei o televiziune de stiri ca ar avea rating destul de bun mai ales ca ar fi stirea direct de la sursa

 16. PSD + PMP = au facut scut impreuna pentru primul basist care trebuia luat pe sus, baronul de dambovita Florin Popescu.

  Pana acum s-a batut in piept PSD-ul in USL ca “Sa-i bage si pe ai lu basescu nu doar pe ai nostri” si cand a venit momentul stai asa ca PSD-istii s-au facut scut si pavaza pt mafiotul basist popescu.

  Am tot stat si asteptat sa vad ceva reactii de la psd si ciu-ciu nimic se fac ca ploua.

  CIRC in timp ce ne regleaza la buzunare ca pe prosti toti impreuna, fratia politica.

 17. Oare cand o sa intelegeti ca PSD-ul, cu PDL-ul, cu PMP-ul, cu PNL-ul si cu UDMR-ul sunt mana in mana ? Chiar nu vedeti ca Basescu face ce vrea p. lui ? Chiar nu vedeti ca nu exista ministru al justitiei, ca nu exista prim-ministru, ca nu exista nimeni care sa i se opuna celui ce a adus slcavia in Romania, iar acesta este SUSTINUT pe fatza de U.E. ?! Ce dovezi va mai trabuie, ca nu inteleg. Sa vina PSD-acii si PNL-acii sa va spuna mura-n gura ca sunt mana-n mana cu Basalau si cu PDL-acii ?! Domnul Voiculescu trebuie sa retraga PC-ul din CLOACA EXTREMISTA din Parlament, daca vrea sa se delimiteze acesti ciocoi spurcati care s-au inteles sa vanda Romania si pe poporul roman la toti ciudatii.

 18. Ministrul justitiei trebuie sa intervina in aceasta cloaca a dna-ului, altfel trebuie schimbat.

 19. O fi ţara procurorilor. Sigur trebuie făcut curăţenie în Parchete şi D.N.A..Dar, fiindcă există un “dar”, nu cu sensul de cadou, să nu uităm că judecătorii au fost aceia care şi-au “tras” acea inamovibilitate aiuritoare în baza căreia nici dracu nu poa’ să se ia de ei, indiferent de hotărârile luate, nu de puţine ori aiurea-n tramvai. Nu uitaţi că judecătorii au fost aceia care au acceptat “umblarea” la pensii, exclusiv la ale lor, judecătorii au fost aceia care au invalidat votul a peste şapte milioane de români, păstrând astfel în funcţie pe cea mai nenorocită pocitanie aflată vreodată la cârma României. Nu uitaţi că judedătorii sunt aceia care pun botniţă presei, nu uitaţi că judecătorii sunt aceia care lasă liberi tot felul de criminali, violatori, pedofili şi proxeneţi, nu uitaţi de judecători mardeiaşi, de judecătoare beţive şi curve, de magistraţi corupţi până-n măduva oaselor etc.. Ca să nu mai vorbim de ce salarii şi-au “tras”. Ce, corupţia din magistratură nu e tot corupţie?! Aşa cum medicii sunt “săltaţi”, de ce n-ar fi şi judecătorii corupţi?! Dovediţi a fi corupţi. De ce n-ar fi “săltaţi” şi procurorii, aşa cum a fost la Slobozia, în Ialomiţa?! Parcă era vorba că NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE!

 20. DNAul isi face treaba! Daca eu nu fur – nu ma intereseaza lumea hotilor, nu ma intereseaza cum ii ia, de unde ii ia si unde ii duce ! este numai problema lor, ei isi iau acest risc !
  Prea mult vorbim despre banditi – hai sa vorbim despre proiectul legii lui PONTA referitoare la IMPOZITUL forfetar !
  BOC A FOST MIC COPIL PE LANGA PROIECTUL LEGII LUI PONTA !
  NU CONTEAZA CAT DE TARE STRIGA “JOS BASESCU” – CONTEAZA CE TAXE NE MAI BAGA PREZIDENTIABILUL ANTENELOR !

 21. Oriunde în lumea asta(mai puțin în România,spre deloc),medicul și polițistul sunt prietenii tăi confidenți.În ciuda halatului și a uniformei care-i face să par mai superiori,în străinătate,când ți se întâmplă o problemă,confidențialitatea e pe primul loc.În România însă…Am suferit un accident de mașină.M-am lovit de un airbag,căci mașina se lovise de un obstacol.M-am dus la urgențe pentru a mă asigura că sunt bine,ba chiar a vrut șoferul să mă ducă la spital,am zis că e înregulă,nu e vina lui pentru acest mic incident.După 5 ore 30 de așteptare la urgențe(și înțeleg,cei de pe targă au prioritate,înțeleg perfect) medicul care m-a consultat,m-a întrebat dacă să înregistreze ca accident rutier.I-am răspuns NU,l-am rugat să nu facă asta,căci e alegerea mea.M-au trimis la un ultim set de analize,iar când m-am întors,m-a așteptat un tânăr ofițer de poliție rutieră Oradea.Mi-a explicat ceva protocal al medicului că indiferent cât de neînsemnat,trebuie raportat ca accident rutier.L-am rugat să vorbim altădată că dacă îmi amintesc accidentul,voi fi în stare de șoc.Ofițerul de poliție,m-a asigurat de confidențialitate și discreție,și că eu am obțiunea să fac tamtam sau nu din asta.Ori declar,fie și în stare de șoc(ceea ce e prostie) ce s-a întâmplat,fie primesc amendă pentru apelare nefondată a serviciilor Poliției rutiere(din nou,nu eu i-am chemat,nu ei m-au găsit la accident,nu ei m-au dus la spital,ci medicii au înregistrat ca fiind un accident rutier) I-am rugat,ca de dragul părinților,ei să nu afle,căci sunt bolnavi și se supără repede.M-a asigurat de confidențialitate,ca peste 10 minute să-i sune și să le spună,încecând să-i convingă pe ei ca eu să fiu de acord cu recoltare de probe biologice și pentru a face cercetări la cum s-a produs accidentul.
  Mi s-a încălcat dreptul la confidențialitate,am fost obligat să depun mărturie în stare de șoc.Mama are tensiunea la pământ și plânge și-mi spune că i-am adus poliția pe cap.Ce drepturi mi-a încălcat Poliția Rutieră și Spitalul de Urgență din Oradea?Să încerc la FACIAS sau la Parchetul Militar?

  • Ah un mic mare detaliu în întâmplarea mea.Când i-a sunat pe părinții mei,i-au întrebat dacă eu am probleme neurologice,căci în timpul declarației eram tare speriat.Mă nu le e rușine?Eram în stare de șoc!Pe lângă că mi-au distrus confidențialitatea,mă mai fac și nebun?Lupta împotriva abuzurilor trebuie să înceapă de undeva!Să încerc la Parchet?

 22. Motivatia mie mi se pare a fi dorinta de amanare a deciziei finale in dosar pana in jurul alegerilor, pentru ca lumea sa nu uite si scorul PMP sa creasca. As putea pune pariu ca decizia finala se va da pe 20-23 mai sau ceva de genul.

 23. Nu-mi mai pasa de ei! Sa se aleaga praful, pentru ca nu au fost in stare sa aduca normalitatate in Romania! Este tara in care Gigi Becali a devenit ”academician” la academia lui Hagi! La-au ALBIT, CUM SE SPUNE, LEGAL!
  Foarte bine, acesta este nivelul institutiilor Statului Roman!Batjocura cat se poate pentru omul de rand, pentru votant!Pentru baietii cu bani, cu mosii, statul chiar se lupta sa-i nu-i sifoneze prea tare, au ”rau de parnaie”!
  Halal sa va fie d-le Ponta, d-le Antonescu,ramaneti cu Basescu, cu Oprea si cu toata echipa completa!

 24. Eu nu inteleg ce tot mai bateti toba cu privire la DNA.Se vede de pe marte ca cei de la DNA au unda verde din partea tuturor factorilor de decizie din tara si sant si sub umbrela ambasadei SUA .Nu se vede clar ca verisori PONTA si Cazanciuc impreuma cu tovarosul lor TIberiu Nitu nu au miscat un deget impotriva practicilor DNA.Parerea mea e ca va raciti gura degeaba cu privire la DNA.Daca ambasada SUA a ajuns sa dea medali lui keovesy pentru curaj si cinste e clar ca nu are nici un factor politic curaj sa ridice un deget impotriva DNA.Nu mai zic ca ponta mereu afirma ca are priieteni in procuratura si in dna de pe vremea cand erau colegi si prieteni in parchet iar Cazanciuc a fost purtatorul de cuvant a lui keovesy la parchetul general.Chiar mai exista papagali care inca mai cred ca ponta lupta impotriva practicilor DNA?

  • exista papagali care spun zilnic ca ponta a pus-o pe kovesi la dna ca asa a vrut el.si mai exista si un papagal care se vrea presedinte care spune ca el a fost impotriva si ca se lupta cu demnitate si verticalitate bla,bla,bla pentru….pentru ce?pana la urma se lupta cu psd-ul pentru votul fraierilor,ca are tara destui fraieri,visand sa ajunga si el ca basescu cu mosie si conturi ascunse.

 25. Am trimis un material cu privire la greva din perioada premergatoare referendumului sa stiti ca el a fost inregistrat inclusiv la Parchetul de pe langa Judecatoria Tulcea si nu s-a intamplat nimic pana acum . Ca spuneti d-le Radu Tudor ?

Leave a Reply