Mircea Geoană a spus, joi, la “Punctul de întâlnire”, că Rudolph Giuliani este un personaj greu, apropiat al președintelui american Donald Trump, dar că scrisoarea sa a apărut în contextul unui posibil interes economic și financiar.

“N-aș exagera efectul acestei scrisori, Giuliani este un nume greu, este avocatul personal, dar nu are o relație instituțională cu administrația Trump, este apropiat de Trump, l-a susținut în campanie și este o voce foarte puternică.

Jocul este simplu. În clipa în care apare și un interes economic și financiar – și sunt oameni de afaceri care au dificultăți cu justiția – mai apar și astfel de situații. Sunt alte probleme cu adevărat mai serioase, sunt probleme de echilibrul pe care România trebui să-l și regăsească rapid, pentur că lumea din jurul nostru a luat-o razna”, a spus Mircea Geoană.

4 COMMENTS

  1. Atata timp cat voi perindatii la guvernare si in politica ati acceptat denigrarea, distrugerea propriei tari cat si denigrarea pana la anihilare a propriei natiuni, nu vad la ce mai aveti curaj sa vorbiti! Cetatenii v-au votat pentru a fi in slujba lor si a patriei mama,in niciun caz pentru bunastarea personala si familiala,pentru denigrarea cetatenilor si a tarii,pentru scandaluri si furaciuni pentru care va dati propriile legi doar in favoarea voastra! Geoana, te-a batut prea tare praful,esti afumat rau de timpuri si vremuri, mai dispari de pe micile ecrane si de la interviuri! Nu da tocmai tu lectii de moralitate si sfaturi care sa enervezecetateanul deja hacuit de saracie prin legi facute ani la rand tot de voi perindatilor!

    • Sistemul a aruncat-o pe Firea in lupta (ea iese zi de zi de 8 zile) pentru a darama pe Dragnea si guvernul PSD din interior. ALDE si Tariceanu au rezistat la presiunile sistemului, iar acum singura sansa a daramarii guvernului e ca Firea sa rupa o bucata din PSD si astfel sa piarda majoritatea parlamentara. Apoi vine guvernul meu adica guvernul SRI-Iohanais-Bruxelles.

  2. Au luat-o razna, e demult aceasta impresie! Totul e conform planurilor deja stabilite si “imbunatatite” din mers! Ce ziceti voi,ca datele personale sunt secretizate?! Serios! Atata timp cat datele sunt online si poate accesa oricine site-urile, nu puteoate nimeni sa garanteze cu certitudine ca e rotul secretizat! Personal, NU CRED! Exista societati comerciale pe plan international care isi furnizeaza reciproc datele clientilor, te trezesti cu un plic care contine pliante publicitare si pe o alta mica coala de hartie cartonata, tocmai un card cu datele tale personale prin care poti achizitiona ce doresti din oferta! O sa ajunga “reforma” asta si in romanica,habarnistilor!
    Oare chiar in perioada urmatoare este Romania programata sa fie urmatoarea victima a hackerilor internationali?! Oare hackerii astia, de pe ce teritoriu lucreaza, parca sunt destui siin amarlicuta,mareabritanie,china,russia,japonia,destui in afganistan si irak! Ooooo, dar sunt in mai toate tarile care au acces la aparaturi ce functioneaza cu internet sau pe baza de cartele/abonamente!

  3. In legatura cu criticile cinstante contra PDF lipsa infrastructura, va raspund cu o replica di Caragiale: Mare canalie esti amice

Leave a Reply