Candidatul Partidului Liberal Dorin Chirtoacă a fost reales primar general al municipiului Chişinău în urma turului doi al alegerilor locale de duminică, obţinând 53,44% din voturile exprimate, a anunţat Comisia Electorală Centrală după numărarea tuturor proceselor-verbale, relatează IPN online.

Contracandidata sa, “socialista” moscovita Zinaida Greceanîi, a obţinut 46,56% din voturile exprimate, potrivit acestor rezultate anunţate luni dimineaţa.

Una din figurile centrale in mafia politica papusata de Moscova, liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova (PSRM) Igor Dodon a declarat că nu recunoaşte rezultatul alegerilor, apreciind că există “o sumedenie de încălcări, care vor sta la baza contestării rezultatelor”.

Comunistii lui Voronin, socialistii lui Dodon si formatiunea lui Rinat Usatii reprezinte varfurile de lance ale noului KGB in Republica Moldova. Acestia sunt trasi de sfori de la Moscova pentru a incerca mentinerea Republicii Moldova in afara democratiei, valorilor europene si libertatii, avand zi de zi virulente campanii anti-romanesti.

Din pacate, mafia noului KGB raspandita la ordin in formatiunile amintite dar si in altele a castigat alegerile in Balti, Orhei si Comrat. Aceste “insule” moscovite impreuna cu Transnistria reprezinta capul de pod al Rusiei pentru a mentine captiva Republica Moldova.

 

9 COMMENTS

 1. D-le Radu Tudor,

  Va respect opiniile si urmaresc toate emisiunile dumneavoastra cu interes, dar nu pot sa nu observ aceasta ura pentru rusi deoarece, si va citez: ” Incearca sa controleze teritorii, state, regiuni separatiste,”. Aceleasi lucruri se intampla si in Irak, Afghanistan, Siria, Palestina, Kosovo, etc… Acolo cine are influente? Nu spun ca rusii sunt buni, dar nici sa-i laudam atata pe americani.
  In rest multa bafta in continuare si emisiuni impecabile va doresc.

  Cu stima,

  Paul

  https://www.youtube.com/watch?v=SuhJCoUFdYE

  • “Ghita a fost pina deunazi un mare sustinator al institutiilor de forta si al dosarelor facute politicienilor fara ca acestia sa conteste mecanismele institutionale”.Bine,si? Sa-l dam dreacu cu ce zice el cu tot si o Miorita vesela sa cantam?

 2. Candva,adicaanul trecut,mi-am permis sa imi spun o parere despre conducerea politica si de stat de la Moscova, vis-a-vis de Ucraina si R. Moldova. Daca va mai amintiti,ziceam ca, rusii sunt foarte imprevizibili, ca niciodata nu trebuie sa avem incredere in ei. I-am cunoscut foarte bine,am “lucrat”cu ei alaturi,in diverse ocazii. Mai spuneam ca,scopul lor este de a face o “punte intre Transnistria si Crimeea,pentru ca apoi sa avem granita comuna cu Federatia Rusa. Poate nu m-ati crezut atunci. Acum situatia se prezinta si mai concret,anume:
  In Gagauzia aceasta “bastana”, Irina Vlah,(ar trebui retinut numele de “Vlah”),care inseamna “ceva”,are misiunea de a ameninta RM,sub masca asazisei colaborari,dar numai in interesul Gagauziei,pe legatura primcipala cu Federatia Rusa, sa faca “o jonctiune “cu Transnistria, ca apoi,prin Odesa,Nicolaev,Mariopol,Donbass,sa realizeze legatura directa pe iscat cu Crimeea,iar granita sa fie la Gurile Dunarii. De ce acest lucru? Simplu. Trebuie sa lase Ucraina fara petrol,deoarece interesul Rusiei este de a acapara platoul continemtal al Marii Negre. Se stie ca Federatia Rusa,daca mai exporta gaze si petrol in ritmul de anul trecut,isi va epuiza resursele in 10-15 ani de zile.
  Al doilea motiv al expansiunii rusesti la Gurile Dunarii,este acela de a deveni membra in Comisia Dunarii (sau cum se mai numeste ea astazi), unde sa isi impuna toate interesele economice. Aici trebuie avut puţin in vedere faptul ca,sarbii sunt de curand (de cand cu Kosovo),foarte rusofili. Si in felul acesta se mai naste o legatura directa intee slavi,pe apa. Sa nu uitam ca nici bulgarii nu sunt latini. Si ei se mai uita catre “nord,nord-est”. Si va intreb,cu respect, in felul acesta duce Putin la indeplinire ,testamentul lui Petru cel Mare? Ramane adtfel Romania o insula de latinitate, inconjurata de slavi si huni? Eu am intrebat numsi.

  Va doresc multa sanatate.

  https://www.youtube.com/watch?v=OM2md1vuT-k

 3. Cu ceva timp in urma,cred ca este un an si ceva de atunci,pana sa inceapa razboiul din Ucraina,imi permiteam sa va spun ca rusii cauta sa destabilizeze situatia din Ucraina si sa faca granita comuna cu Romania,la Gurile Dunarii. Acum daca analizam un pic situatia din Gagauzia, vedem ca se contureaza acest lucru. Pai Irina Vlah,sub masca faptulii ca vrea sa colaboreze cu guvernul de la Chisinau,dar vrea sa intareasca legaturile cu Rusia, nu face altceva ddcat sa ameninte Chisinaulca,daca nu face ce vrea Comratul,aduce trupe de pace rusesti in regiune. Ce se realizeaza? O legatura terestra directa,Tiraspol-Comrat,expansiune la Odessa,Nicolaev,Mariopol,legatura cu Donbass-ul. Si de aici,legatura terestra cu Sevastopolul, cu Crimeea. In felul acesta Ucraina va fi lipsita de zacamintele din atoul continental, iar rusii vor fi membrii in Comisia Dunarii. Mai departe,vor avea legatura directa cu Belgradul si Sofia. Belgradul este foarte rudofil de cand cu “treaba ” cu Kosovo. Si in felul acesta se aplca,intreb,prevederile testamentului lui Petru cel Mare? Ramanem noi ,romanii,o insula latina,inconjurata de slavi si huni? As vrea sa gresesc in ce am spus, dar tinand cont de imprevizibilitatea rudilor (a slavilor) in general dar si a hunilor,(vezi pozitia lui Viktor Orban), cred ca nu gresesc prea mult. Doamne apara-i pe romani..

  https://www.youtube.com/watch?v=jHrcm58ERPE

 4. Republica Moldova este sub dominatie ruseasca si sunt multe lucruri negative care nu se pot schimba usor. Situatia poliica este in acest mod pentru ca partidele pro rusia castiga mereu aproape jumatate din voturi. Minoritatile (rusi, gagauzi, ucrainieni, bulgari) voteaza masiv (70-80%) cu partidele pro rusia. Deasemenea sunt si 35% dintre moldoveni care voteaza cu aceste partide pro rusia la alegeri. Este si biserica ortodoxa ruseasca, mass media in limba rusa, saracia economica si morala din tara vecina. Doar votul de la 16 ani mai poate repara aceasta situatie sau/si votul OBLIGATORIU. Dacă mai merge băsescu prin moldova şi dacă nu au oameni de încredere pro-popor şi pro-vest, neîncrederea merge la extremă spre rusia. Dar, mai e o problemă gravă şi anume: o să se plătească voturile masiv sau prin ameninţare şi tot spre rusia vor ajunge. Acolo nu văd libertate şi dreptate deplină, nici măcar ca la noi(nu că aş recomanda metoda), totul, dar absolut totul e gri, toţi vor la ciolan dar niciunii nu prezintă garanţia şi securitatea ţării şi a poporului. Oricum, moldova pentru americani şi marile puteri vestice, e o bilă goală fără ideea reală de a o umple sau de a o atrage. Cu cei care ”ne conduc” astazi, Romania va iesi rau din conflictul care se prefigureaza.Basescu este un personaj care inca se viseaza in culmea puterii, dar se taraste prin noroiul servilismului.El este acum un AMBITIOS DEZAMAGIT, deci o unealta excelenta in mana stapanilor sai, periculos pentru Romania.Ambitia lui este ca MOARTEA, vrea sa puna gheara pe tot.Asa este acum orgoliul acestui om: ceea ce el NU PRICEPE, decreteaza ca este GRESEALA sau NEBUNIE.Oricat de jos il situeaza soarta lui acum, totusi, nu inceteaza sa aspire si sa ceara stima semenilor lui.In lumea lui Basescu puterea numita ”BAN” ne-a dus catre cea mai jalnica dintre ”aristocratii”: cea a ”CASEI DE BANI”.

  https://www.youtube.com/watch?v=A12T0rNDKso

 5. Stai sa vezi acum comentariile PSD-istilor cum ataca ei America si cum apara ei Rusia
  Sa vezi acum cum injura ei UE si democratia. Isi doresc pe Ceausescu inapoi

 6. Sory Radu, personal nu mai cred nimic din ceea ce se vehiculează în ţară mai ales cînd deschid gurile politicienii! Acum cîteva zile am citit la voi pe site o ştire că: Duşa şi izmănarul încorporează cu anumite condiţii. Cred că acum o lună am scris despre cei 2 ca nu am încredere în ei pentru că totul se schimbă de la o oră la alta şi în plus citisem un material plus cîteva înformaţii de la milităraşi cu ştiinţă că se va introduce uşor uşor stagiul militar. Cred că mi-a venit rîndul să zic URA că am avut dreptate deşi contrazicerile au fost dure.
  Ce e aia mafia KGB? Să fim serioşi, dar şi cu traficul de ţigări. Din ţară se vede cu totul altceva faţă de ceea ce vezi face-tu-face în străinătate şi anume:
  – ştiai că ruşii fac contrabandă cu ţigări/camioane şi nu sunt opriţi pentru control la graniţă?
  – ştii că orice şofer român care trece graniţa este obligat să scoată o sumă de bani pentru a trece graniţa? Chiar dacă eşti în regulă cu absolut totul, dacă nu dai mita te ţin la graniţa cu ungaria(ungurii direct chiar dacă este pază comună român-ungar), sau te obligă să desfaci geanta de 10 ori pînă te laşi păgubaş(dai mită ori te întorci înapoi acasă)! Nu ştii ce profesionişti sunt la palmarea mitei! Asta e legislaţia aplicată la graniţă, este realitate!
  Apropo de Udrea, pe niciun ecran tv nu am auzit că are o ditamai vilă cu cocos şi cu ăla de la autostrăzi pe o culme de deal în zona valea prahovei-braşov, fostul arestat parcă din braşov-el le-a construit-o, şoferii şi cei din apropiere ştiu absolut totul! La naiba de lichele mişcătoare!

  • “Ghita a fost pina deunazi un mare sustinator al institutiilor de forta si al dosarelor facute politicienilor fara ca acestia sa conteste mecanismele institutionale”.Bine,si? Sa-l dam dreacu cu ce zice el cu tot si o Miorita vesela sa cantam?

Leave a Reply