COMUNICAT DE PRESĂ

Cu privire la declaraţiile publice ale domnului Traian Băsescu, preşedintele României,

din 3 noiembrie 2011

 

Într-un stat poliţienesc, în care se clădesc tot mai multe pârghii prin care justiţia să fie controlată, îngenunchiată, în care legile se fac de pe azi pe mâine şi se modifică chiar înainte de a intra în vigoare, în care serviciile secrete îşi măresc bugetul, iar pentru justiţie nu se găseşte nici măcar mărunţiş, în care reformele există doar în vorbe şi prestaţii televizate, un preşedinte, într-un ton dictatorial, îşi poate permite să cheme la ordine magistraţii, să-i înfrunte ostil, ameninţător, să-i blameze şi să-i terfelească în piaţa publică din postura părintelui naţiunii căruia i se recunoaşte dreptul de a-şi stigmatiza, la stâlpul infamiei, oamenii legii. Aceasta este România. Statul de drept, preceptele democraţiei, independenţa justiţiei sunt persiflate în mod autoritar.

Ce nu aminteşte preşedintele este că statul, la rândul lui, este supus legilor, normelor constituţionale. Că statul, prin reprezentanţii lui, nu poate încălca legea fără să fie sancţionat, că hotărârile judecătoreşti sunt pronunţate în baza legilor pe care se află şi semnătura preşedintelui, că nerespectarea actului de justiţie şi instigarea la nerespectarea actului de justiţie atrag repercusiuni tot prin lege stabilite şi ele se pot repercuta inclusiv asupra celor care le-au zămislit.

Statul este unicul debitor care îşi permite, prin vădit abuz de putere, să stabilească el, deasupra legii fundamentale, condiţiile în care să-şi satisfacă creditorii, care nu sunt alţii decât cetăţenii ţării.

Judecătorii şi procurorii României nu acceptă nici tonul, nici mesajul dictatorial al preşedintelui ţării, a cărui numire, printre altele, trece prin filtrul Curţii Constituţionale.

Garanţiile exercitării drepturilor procesuale, a drepturilor omului recunoscute constituţional, consfinţite prin Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, din optica prezidenţială apar ca piedici pe care magistraţii (de parcă numai ei ar fi singurii care participă la realizarea actului de justiţie) le valorifică, întârziind judecăţile pentru că, într-o interpretare excesivă, îşi doresc să aibă zilnic pe rol sute de dosare a mii, sute de mii, milioane de cetăţeni, beneficiari de drept ai unei legislaţii care îi târăşte prin tribunale, iar atunci când au câştig de cauză, hotărârile lor nu se pot pune în practică pentru că România, astfel, s-ar afla într-o situaţie extrem de dificilă.

Este nefiresc să ni se amintească nouă, magistraţilor, de echilibrul puterilor în stat, în condiţiile în care, prin voinţa politicului, justiţia este scoasă la mezat pe taraba gâlcevilor politice sterile, i se neagă statutul de putere în stat, este obligată să funcţioneze în parametrii bugetari la limita subzistenţei, iar denigrarea ei a devenit politică de stat.

Da, sunt legi pentru judecători şi procurori.

Dar sunt legi şi pentru preşedintele României, legi pe care acesta trebuie să le respecte şi care i se aplică aşa cum se aplică fiecărui cetăţean al acestei ţări.

Preşedinte interimar al Asociaţiei Magistraţilor din România

Conf.univ.dr.jud. Dan SPÂNU

Preşedinte al Asociaţiei Procurorilor din România

Procuror dr.Constantin SIMA

 


33 COMMENTS

 1. Foarte bine le-a facut Basel.Si sti de ce?Pt ca justitia daca era JUSTITIE.acest spalator de bani basel era demult in puscarie.Poate decand a distrus flota.Asa ca justitia prin reprezentantii sai sa taca .Iar ca justitia traieste la limita subzistentei .Acesti reprezentati ma fac si ne fac sa radem si cu fundul.Auzi tu ,saracii din justitia Romana adica INJUSTITIA.Sant si nesimtiti .Ca i se neaga justitiei rolul de putere-n stat.HAHAHA pai INJUSTITIA in Romania e STAT IN STAT.Pai nu degeaba Justitia e la coada vacii in clasamentul increderii Romaniilor in institutiile statului.Asa cum nu-l am la inima pe Basel dar a grait un adevar EXTRAORDINAR.Nimic nu este mai vinovat de situatia din Romania decat JUSTITIA ROMANA.Daca justitia era cum trebuie multi interlopi erau la mititica,politicieni,primari,viceprimari,prefecti etc etc.

  • Numarul 1: habar nu ai de limba romana. Numarul 2: magistratii din Romania sunt? Ce? Bravo, sunt romani. Bravo. Cati sunt in comparatie cu populatia Romaniei? Infinit mai putini. Cine l-a ales pe basescu in 2009? Ca sa vezi, romanii. De ce sa fie justitia vinovata pt ca basescu este presedinte? Ce faci tu in afara sa ataci prin niste fraze greu de citit? Dupa parerea mea, nimic. Nu-i asa ca cei care ne conduc sunt rai? Vorba lui Badea: “ng ng ng”.

 2. Daca pe vremea lui Iliescu se spunea ca avem o democratie originala, pe vremea basescianului se poate spune ca avem o dictatura originala.
  Pana si dictatura are legi clare de functionare.

 3. foarte bine ! jos palaria ca nu se lasa calariti !
  (mai bine mai tirziu decit niciodata [acest demers])
  apropo: cel mai bun cadou de ziua omului al carui
  nume n-o sa-l rostesc azi este acela de a-l “lasa”
  in aceeasi pace in care el ne “lasa” 365/24/7 si
  de a-i spune “nu, gogule ! pina aici !” atunci cind
  sare calul cu siguranta ca nimeni n-o sa i se
  impotriveasca si ca poate face orice, fara oprelisti.

 4. Nu va dati seama ca prin atacurile repetate la adresa justitiei Basescu isi pregateste procesele pe care le va avea la Inalta Curte . Ia priviti un pic la operele DNA in frunte cu Morar prietenul lui Base si colegul de faculta a lui Boc cum isi bate joc de judecatorii de la ICCJ . Daca vreti cu adevarat sa ii luati la rost pe judecatori si sa le criticati hotararile ar trebui sa stati de vorba si cu partile care au castigat procesul respectiv. Vedeti dvs cel care pierde procesul il acuza pe judecator ca este corupt, iar partea care castiga se lauda ca a avut dreptate . Am inteles ca exista o asociatie a “victimelor magistratilor” … de ce nu exista si o asociatie a “persoanelor care au castigat procesele” . Cine il protejeaza pe judecator … statul care nu-i da nici salariile ? Cui sa se adreseze judecatorii pentru drepturile lor?

  • Cea mai nesimtita categorie sociala. Li s-au dat nenumarate drepturi fara a raspunde de nimic, pentru a nu fi coruptibili. Au cele mai multe privilegii. Si cer in continuare, trecand si calcand in picioare prevederile prevederile Constitutiei. In dispretul legii, a ramas singura categorie de personal care mai beneficiaza de pensii speciale, la ei ajungandu-se la pensii mai mari decat salariile, desi Constitutia, prin art.16 interzice acest lucru. Motivarea lor pentru acordarea acestor privilegii precum ca ” magistratii au statut constitutional?” nu sta in picioare pentruca si parlamentarii au statut constitutional si acestia nu mai beneficiaza de aceste drepturi si dealtfel acest lucru nu are nicio legatura cu modul de calcul al pensiilor.
   Este una din cele mai corupte categorii sociale si desii nu-s simpatizantul lui Basescu, trebuie sa recunosc ca are dreptate in cazul asta.

 5. Normal ca CSM – ul este prea ocupat sa sara in apararea magistratilor …. este prea ocupat sa pozeze cu roba in piata publica …sa serveasca mese la restaorante….. sa pozeze la chefuri …. cata rusine bai Danilet (prepeleac ce esti ) si Dumbrava (minunata)….vai de capul vostru …. ce bine va sta catelusii lu Monica sustinatoarea lu Base .. Aici tre sa loveasca presa nu in munca de jos a judecatorilor . Stiti ce diferenta este intre salariile judecatorilor …MARE …. .

  • 1. @cristian
   Nu Cristian David a desfiintat GSPI ACVILA, ci ministrul de Interne Dan Nica, in martie 2009, in perioada guvernarii comune PDL-PSD. Asta in mod oficial, ca treburile au fost aranjate cu mult timp inainte. Se pare, din tot scandalul care a fost atunci, ca GSPI ACVILA a deranjat unde si pe cine nu trebuia. Raspunsul la intrebarea ta este inutil in acest moment. Desigur, Radu stie mult mai multe despre cazul GSPI si iti poate raspunde pe larg.
   2. Comunicatul de presa este dat ca sa existe ca document, pur si simplu. Cand te gandesti ca autorii sunt reprezentantii unei Justitii (???) care lasa in libertate infractorii interlopi sau cu pile la partid, pe motiv ca nu reprezinta pericol public/social, dar baga dupa gratii babe si mosnegi care abia se mai tin pe picioare, totul devine clar, nu-i asa?

 6. Probabil nu vor scapa de altoiala “Domnului” Presedinte. Oricum e halucinant ce a facut. Uneori ma intreb ce domina la Basescu:prostia sau nesimtirea? Astia din Opozitie daca ar fi corecti l-ar suspenda imediat cum ajung la putere, dar ei ce mesaj transmit? Dorm si nu inteleg de ce… Puterea ne baga pe cat zilnic minciuni si cei din Opozitie….

 7. Base nu trebuie subestimat ci lovit cu toata energia , si in mod repetat sa nu se mai poata ridica.
  E un pericol la adresa tuturor romanilor si deja ne-a facut un rau enorm – atat economic cat si democratic .

  El si securistii lui politici , tentacule politice gen – unpr – dan diaconescu – pntcd … vor incerca sa ne puna bomboana pe coliva .
  Eu personal cred ca lupta se va da in strada nu la alegerile ce le vor fura .

 8. Toata admiratia mea pentru aceasta stralucita scrisoare. Excelent a fost astazi site-ul A3 fara nici o informatie si poza a imbecilului de la Cotroceni. Daca mi s-ar da un pistol mitraliera si cineva mi-ar da ordin sa-l impusc pe marinar nu as ezita si nu mi-ar pare rau pentru fapta mea. Cred ca as scapa natia romana de cea mai mare canalie care a existat din 1989 pina in 2011. Platim serviciile secrete degeaba. Acestea intretin un tiran la cotroceniul. Blestemata institutie.

 9. In Romania nu merge jujstitia nu din cauza lui Basescu ci din cauza judecatorilor care nu condamna hotii si coruptii si a procurorilor care din cauza ca sunt prosti nu fac dosarele cum trebuie si ies criminalii pe viciu de procedura

 10. Eu ma-ntreb (si nu sunt singurul) daca Basescu chiar este sanatos la cap. Unde s-a mai pomenit vreo data sa faci astfel de declaratii publice?

  Sigur ca oricine intelege cum gandeste Basescu dar nimeni nu-ntelege de ce nu vrea ori de ce nu poate sa se abtina si sa-nteleaga ca el, fiind vocea unei institutii, nu poate spune orice oricand.

 11. Saracii Romaniei ! Niste oameni coruptibili care joaca rolul unor sfinti ! Pana nu se respecta legea in Romania tot asa o sa traim ! Ei sunt responsabili de marile furturi si tunuri din Romania !

 12. Un Foc De Paie, Sau S-a Trezit In Sfarsit Justitia Romana?

  “Într-un stat poliţienesc, în care se clădesc tot mai multe pârghii prin care justiţia să fie controlată, îngenunchiată, în care legile se fac de pe azi pe mâine şi se modifică chiar înainte de a intra în vigoare, în care serviciile secrete îşi măresc bugetul, iar pentru justiţie nu se găseşte nici măcar mărunţiş, în care reformele există doar în vorbe şi prestaţii televizate, un preşedinte, într-un ton dictatorial, îşi poate permite să cheme la ordine magistraţii, să-i înfrunte ostil, ameninţător, să-i blameze şi să-i terfelească în piaţa publică din postura părintelui naţiunii căruia i se recunoaşte dreptul de a-şi stigmatiza, la stâlpul infamiei, oamenii legii. Aceasta este România. Statul de drept, preceptele democraţiei, independenţa justiţiei sunt persiflate în mod autoritar.”

  Intr-un stat romanesc spoliat de chiombila fara pic de jena de toate atributele constitutionale care-i confereau calitatea unui stat de drept, cu o democratie redusa la strigatul in van al catorva opozanti, mai mult pe bloguri decat in media, cu institutiile statului puse in subordinea si la discretia unui nesmitit care nici macar dictator nu reuseste sa fie ci doar o caricatura de tot rahatul , cu un popor redus la statut de populatie si aia terorizata mai abitir decat pe vremea lui Ceausescu, de frica de a nu ramane pe drumuri, daca ar indrazni sa-si ceara public dreptul la viata, cu un sistem valoric rabatat la o suta optzeci de grade de o gasca de derbedei, arivisti, hoti, mincinosi, plini de aroganta si suficienta baligoasa ajunsi la Putere printr-o frauda electorala putind de la o posta a gainarie basita, iata ca un grup de magistrati romani realizeaza in sfarsit dimensiunile dezastrului la care ne-a adus chiombu si clanul sau de mafioti si nu numai ca o realizeaza dar are si forta verticalitatii de a o declara public.
  Sincer sa fiu, m-am intrebat de foarte multe ori de ce magistratii din Romania, in frunte cu basinosii de la Curtea Constitutionala, au ajuns si ei la mana basescului si se prostitueaza dupa cum le canta codosul de basescu, vanzandu-si ditai independenta conferita de statutul de Putere intr-un stat de drept pe doi lei gauriti aruncati in scarba de satana.
  Ca cei din Sevicii o fac e de inteles, sunt numiti de chiombila care oricand ii poate lasa pe drumuri, la fel si procurorii gestapovisti ai DNA-ului, ca sa nu mai vorbim de orice cadru managerial incepand cu conducerea cimitirelor si terminand cu tot ce misca-n tara asta la nivel de dependenta guvernamentala.
  Dar de ce accepta sau au acceptat judecatorii sa fie umiliti, discreditati si decredibilizati in public, asta n-am mai inteles.
  La fel ca si in cazul Bisericii Ortodoxe Romane care, prin conducatorii ei, a innebunit pur si simplu, oferind amvonul catedralelor anticristului pentru a-si face mendrele electorale si vacsuind in portocaliu odajdiile popesti cu care imbraca in icoane pe viitorii sfinti ai ortodoxiei, tot asa si magistratii, pana la momentul acesta de desteptare au lancezit in mocirla unei obediente de neinteles in fata mascariciului care s-ar vrea dictator in aceasta tara, dar orice ar face nu-i prea iese socoteala.
  Daca am ajuns in aceasta situatie, nu este Basescu de vina, ci noi care i-am permis saltimbancului exhibitionist sa-si faca mendrele cu legile statului, incepand cu Constituitia tarii si terminand cu acapararea tuturor parghiilor de putere din Romania.
  Daca astfel de voci s-ar fi auzit inca de la primele semne de instaurare a acestei pastise de dictatura in Romania, de cand uratu’ a lansat sintagma cu “presedinte jucator” care numai bine nu prevestea, nu s-ar fi ajuns in situatia in care acest sfertodoct de mahala batjocoreste pe cine i se scoala lui pe chelie in aceasta tara, iar penalul din el sa faca pres din Justitia romana.
  Dar, vorba ceea, niciodata nu-i prea tarziu, sa speram ca acesta este doar inceputul si nu doar cateva voci singulare care cat de curand posibil vor fi estompate de manevrele securistice media ale basescului cu care acesta abate atentia publicului in cu totul si cu totul alte directii.

 13. Felicitari pentru emisiune! Daca o tine tot asa Danuta Grecu devine cel mai bun agent electoral al lui Basescu. Ce Pora, Turcescu , Marian …, aia n-au subtilitate in manipulare ca Danuta noastra.Mesajul e clar si il aud la foarte multi care privesc emisiunea: ce sa mai cautam la vot, n-ai vazut ca si ailalti sunt la fel, n-ai vazut ce le-a facut Dana… Stilul acesta al ei face si prozeliti. La B1 fosta colega Sorina Matei cu Badin pe post de Radu Tudor adopta exact acelasi stil, e adevarat, cu mai putin succes. Ieri nu am inteles un lucru: Dana chiar vroia ca David sa-l suspende pe Basescu,atunci pe loc iar acesta vorbea ca prostul despre majoritate si despre alte chestii fara insemnatate. In cchestia demisiei in bloc a opozitiei, eu nu cred ca s-ar rezolva ceva. Pe Europa o doare in cur de Romania, si in acest caz ne-ar privi ca si pe Belarus, Georgia sau alte Armenii. In rest va urez succes iar Danutei sa o tina tot asa, si va binemerita din partea poporului basist .

 14. Si-l doare la basca pe matelotul sef! El, cu scoala securista, ne pregateste streangul. Astazi serviciile secrete sunt doar pentru Basescu:
  – salarii babane
  -legi avantajoase
  -grade pe banda rulanta
  -acces la MIERE fara sa li se intample nimic

 15. Citez din comunicat ultimele rânduri :

  “Da, sunt legi pentru judecători şi procurori.
  Dar sunt legi şi pentru preşedintele României, legi pe care acesta trebuie să le respecte şi care i se aplică aşa cum se aplică fiecărui cetăţean al acestei ţări”.

  Hai nu zău ?
  Două întrebări (retorice) …
  1) Când a respectat Băsescu legile ţării ?
  2) De ce nu l-a condamnat această justiţia din România până acum ?

  Asta nu înseamnă că îl apăr pe Băsescu. Nu, departe de mine gândul ăsta, dar fac pariu că după această “chelfeneală a justiţiei” , numărul de băsişti justiţiabili va creşte considerabil. Ca atare, precum Dosarul Flota, în timp, toate dosarele băsiste, vor “muri din faşă”, iar noi ne pregătim de ani grei de băsism. Uitaţi-vă numai câţi sar de la USL la UNPR şi colac peste pupăză, s-au mai dus şi alde Ciorbea şi Pavelescu la “ros ciolane” – se “bagă la guverne” cum i-ar zice Băsescu Udrei. Ca o paranateză, aici îmi pun întrebarea de ce oare USL-ul n-a încercat atragerea unor partide precum PRM, PNTCD, şi altele în jurul său, şi astăzi poate, nu l-am mai fi înjurat printre dinţi atât pe Ciorbea ?
  În fine, revenind la comunicatul acesta, văd că printre altele, se invocă limita subzistenţei – s-o lase mai moale … au salarii “balşoi” comparativ cu alte domenii de activitate unde, sub o formă sau alta se lucrează cu RESPONSABILITĂŢI MULT MAI MARI, cu viaţa unor oameni în mână în orice moment şi unde, chiar nu ai voie să greşeşti, şi dacă doamne fereşte “ai comis-o”, eşti “mort”. Justiţia nu plăteşte niciodată ptr. gravele GREŞELI sau ABUZURI care le comite – câte prejudicii au adus statului Român deciziile de la CEDO ?
  Comunicatul în sine este clar şi limpede – Magistraţii îl “contrează” pe Băsescu – declarativ deocamdată. Corect. Vreau să văd ce se mai întâmplă cu dosarul ăsta cu spălare de bani şi aşa mai departe. Oricum ar fi, avem o JUSTIŢIE SLABĂ ! Deocamdată, singurul LUCRU BUN este că au avut o reacţie oficială vizavi de ieşirile demente ale lui Băsescu.

 16. Domnule Radu Tudor

  Waw! That’s what I call fight back!

  Ma bucur sa vad coloana vertebrala si atitudine din partea Magistratilor si Procurorilor Romaniei (macar o parte a lor).

  Vedeti dl Tudor cam chestii dintrastea ar trebui sa faca USL, dar am asa o presimtire de vre-o 7-8 luni de zile ca USL-ul merge Bara-Bara (in fotbal BLAT) cu Basecu & Co.

  Apropos de USL, eu unul nu vad cu ochi buni candidatura lui Oprescu. Dv Ce credeti?

 17. un mesaj demn adresat unui individ nedemn de functia pe care o ocupa temporar si nu pentru eternitate, asa cum ar vrea in nebunia lui se va sterge la cur cu el, dar nu stie ce-l asteapta!

 18. Dle Radu Tudor nu intrati in pacatul USL-ului de a-l acuza pe Basescu si in putinele situatii cand are dreptate, pentruca va pierdeti credibilitatea.

 19. Se pica din nou in plasa intinsa de Basex,unii spun ca bine le-a spus-o Basex ca oricum sunt corupti magistratii altii spun ca ce treaba are Basex de se baga cu picioarele in sistemul judecatoresc. Basex asmute iarasi intre ele diferite clase sociale sau caste pe principiul lui dezbina si stapaneste. Individul asta pe unde se duce sterge pe jos cu toti de parca el este trimisul lui dumnezeu pe pamant,nu are respect pentru nimeni toti sunt micime pentru el se comporta asemeni unui bolnav scapat de la balamuc. Tara se comporta dupa amprenta lui Basex ca un balamuc in aer liber. Toti vor trebui sa mearga la Basex ca la Mecca sa-i ceara voie lui,magistratii sa-l intrebe daca sa aplice legea sau nu,politistii pe cine sa aresteze si pe cine nu,doctorii pe cine sa opereze,toate stau in Noua Oranduire Basesciana daca ridica degetul in sus se face daca il lasa in jos nu.

 20. Politicienii,justitia,sri-ul,dna-ul,anaf-ul etc etc.Institutii care au mers pe principiul nu ma deranjeji nu te deranjez.

 21. Auziti voi cei care ii judeca pe judecatori ….. habar nu aveti ce face un judecator cand da o solutie . Cei care critica solutia unui judecator vorbeste doar din partea celui care a a pierdut procesul si se plange la televizor . Oare voi ati fost pusi in situatia de a asculta ambele parti ?…..Vi sa cerut vreodata sa impacati doua persoane ?…. Ati simtit vreodata ce inseamna ura dintre copii, dintre frati, dintre parinti si copii ? … cred ca niciodata . Stiti voi criticilor ce inseamna deliberarea unui proces ? Stiti ce inseamna condamnarea unei persoane ?.. O zi de libertate ? …. …. Vreau sa vad pe acele persoane care au castigat un proces si care ii sustin pe judecator . Nimeni nu are voie sa puna justitia la colt, decat intr-un stat dictatorial si basescu a aratat ura fata de magistrti . Judecatorii sunt cei care l-au stopat pe el sipe alti PDL -isti care s-au marcat doar prin faptul ca in urma cu cativa ani au lipit bine afisele pe garduri . RUSINE BASESCU TRAIAN RUSINE .

 22. Voi jurnalistilor, ati verificat vreodata relatia Daniel Morar – Emil Boc … de unde a inceput prietenia dintre ei … Facultatea de Drept din Cluj

 23. La Un An De La Moartea Nemuritorului

  Ne Mor Titanii

  Ne mor Titanii tarii, se duc neconsolati,
  Ca lasa-n urma haos, adus de scelerati.
  Si c-ale lor povete si sfaturi de bun simt
  Au fost batjocorite si sfaramate-n dinti.

  Ne mor Titanii tarii, ne moare si cultura
  Inlocuita-n kistch, tratata doar cu ura.
  De clauni fara minte, a lor e-acuma tara,
  Traiesc prin osanale si-n suflete ca fiara.

  Ramaneti, nu va duceti, lasand doar ticalosi,
  Pastise de taraba vandute-unor leprosi.
  Ramaneti, nu e graba, locul in Rai asteapta
  Nu ne lasati in neguri supusi la o otreapă.

  De ni s-a luat si pita, al vost’ cuvant e hrana
  Ce ne mentine-n viata ca o cereasca mana.
  Datori va suntem foarte, voi daruiti cultura
  Mai stati cu noi si nu plecati, suntem satui de ura!

  Impotentilor Si Detractorilor Maestrului

  Rar sunt daruite neamuri, cam o data la un secol,
  Cu prunc haruit cu geniu printr-o nastere miracol.
  Ingeri canta in biserici la cristelnita sfintita’
  Cand e crestinat odorul ‘nobilat cu-asa ursita.

  Anii trec, copilul creste si prin faptele-i marete
  El natiunea o trezeste si da neamului noblete.
  Cand cuvantul il atinge si in stih il foloseste
  Chiar si piatra fara suflet prinde aripi si traieste.

  Alchimist apus in veacuri, azi vazut ca desuet,
  Realizeaza din mormantu-i a sa munca in desert.
  Cand vede cum vorba simpla in aur e transformata
  De o minte minunata de la Dumnezeu lasata.

  Tot ce-atinge cu penita marele poet ales
  Se transforma in comoara dupa ce versu-i cules.
  Miliarde de carate, diamante si rubine
  Lasa-n urma mostenire vrajitor lucrand cu rime.

  Mai exista insa-n lume si jigodii de doi bani
  Ce-n invidie si ura isi duc traiul de golani.
  Impotenti, cu mintea seaca, dar in grai veleitari
  Ei veninul si-l descarca, mai ales ca-s demnitari.

  Scarna au in loc de inimi si mocirla drept constiinta
  Pentru ei genialitatea nu merita recunostinta.
  Respirand doar rautatea ce-i arde la lingurica
  Terfelesc ce-are valoare, ca de viitor li-e frică.

  Si la ura ce-i hraneste cand vad Zeu pe catafalc
  Vin pentru-a se convinge sa-l intepe cu un ac.
  Pedeapsa pentru-asa o fapta nu exista in penal
  Vor fi pedepsiti in moarte la eternul infernal.

  Iar Eroul de poveste, Nascatorul de Minune
  Cu-a lui lirica va umple gol himeric din genune.
  Generatii viitoare din nectar sfintit vor bea
  Citind opera-i maiastra orizont nou vor avea.

  Odihneste-te In Pace, Nemuritorule!

 24. Apropo de subiectul emisiunii ,, Punctul de intilnire”- la ultimile alegeri parlamentare unul din preotii din satul meu natal le-a spus credinciosilor cu cine sa voteze ! Parlamentarul respectiv urma sa ,, sponzorizeze” cu un miliard constructia bisericii noi .Credinciosii nu stiiau cine este acela , dar credeau ca trebuie votat de toata lumea , numele urma sa-l primeasca pe hirtie ! Eu cred ca biserica ,, se prostituiaza ” !

 25. Sterge-te la gura de cacat dupa ce ai lins anusul lui Voiculescu.Ma mir ca nu borasti in direct dupa toate comentariile tale ..poate o faci dupa.Ziaristii pulii …Nu-l iubesc pe Chior dar voi sunteti exagerat de partinitori…din cauza voastra l-au votat a doua oara…Scarbelor !

  • Cam asa scriu retardatii (putini, e adevarat) pe acest blog. Sunt lobotomati, au limbaj de violatori nespalati si freaca menta pe undeva prin Europa, mai precis Italia. Am aprobat acest mesaj scatofag ca sa puteti sa-i adresati mesaje pe adresa miacob28@yahoo.com

   • eu l-am felicitat ! nu pentru limbaj care este execrabil ci pentru marele adevar care l-a spus ! prea exagerati

Leave a Reply