Potrivit scriitorului Stelian Tanase, situatia de sanatate a Majestatii Sale Regele Mihai s-a agravat si exista un pericol iminent pentru viata sa.

Majestatea Sa Regele Mihai are 95 de ani si sufera de leucemie.

Principesa Margareta a fost desemnata Custodele Coroanei si conducator al Casei Regale.

http://www.familiaregala.ro/presa/articol/declaratia-consiliului-regal-din-2-martie-2016

 

 

14 COMMENTS

 1. Vă imaginați cum ar fi acum România dacă Regele ar fi rămas la domnie aproape 80 de ani?

   • Cam așa. Cât poate fi regretul nostru și cât va fi regretat timp de o viață Majestatea Sa…

   • Cu siguranta nu aratam ca Belgia sau Olanda. Balcanii tot balcani raman, se gasea altceva care sa ne traga in jos.

    • Cu mentalitatea ta de lamentare, nu e de mirare ca Romania nu se schimba…tu si cei ca tine care nu faceti nimic si doar acuzati!!

  • Un caz ideal si am fi ajuns desigur departe daca si daca…
   Dar un popor nu are conditii ideale si tocmai capacitatea de a rezista si a te replia in conditii grele este testul final and make the difference.
   Cehii si slovacii si polonezii si slovenii si-au revenit din comunism, noi nu. Nu cred ca liderii lor au fost mesianici dar intelepciunea, solidaritatea si revolta comuna ii impinge inainte. Si prin revolta nu inteleg revolutie ci revolta zilnica: Bai asa magarie nu se poate sau la asemnea pupindoseala eu nu particip, sau nu putem sa-i lasam pe unii sa taie salarii si pensii etc etc.

   Dar in primul rand nu avem intelectuali cu coloana vertebrala si o minima logica. Avem cativa jurnalisti buni, doar o mana de oameni si asta nu-i suficient. In plus lichidarea presei libere este la un pas sa fie infaptuita. Deci intram in noapte totala.
   ———————
   In final : Multa sanatate Regelui Mihai de Romania !

 2. În orice caz, doar pomenindu-l, trăim sentimente de respect, onoare, demnitate. Ceea ce, în realitatea societății de astăzi, nu putem nici măcar visa! …

 3. Am avut onoarea de a simți emoția apropierii de Majestatea Sa când soția mea, înmânând un buchet de flori Reginei a fost îmbrățișată de Regină, cu ocazia vizitei din noiembrie 1998 în Banat.

 4. Pacat niciodata timpul nu il putem intoarce. Romania poate a avut o sansa ,dar, cu creierele spalate de hoti oameni nu au realizat ca Romania a fost Monarhie si este si acum,lovitura de stat data de comunisti a fost ilegala…. Stiu,,,stiu,,stiuu prostiile care se vehiculeaza ca monarhia este o parte a trecutului,ca nu mai e la moda regi si reginele, dar ma omoara gindul ca niste alcoolci si țațe ajung sa conduca o natiune.Sanatate Regelui Mihai

 5. Te apuca greaţa de cât monarhism duios s-a ivit din senin la noi in respublikă dupa ce de 26 de ani mai tot amorul fu dirijat spre intangibilul Iliescu. Revenirea la monarhie e posibila chiar in postromânism, desigur dupa ce vom aloca recuperator 7% din pib la edu-cultura, pt a forma o intelectualitate functionala. Daca RO, inca din 26 aprilie 1992 de Sfintele Pasti, intra sub Iliescu in FAMILIA monarhiilor europene, atunci ieseam din izolarea diplomatica, evitam postromânismul, scapam de obscenitatea publica, imbuibatii ar fi ajuns de 7 ori mai bogati si n-ar mai fi fost cocalari, ci filantropi, iar poporul ar fi dus-o si el, saracul, de 2-3 ori mai bine! Disparea mai ales sentimentul-riscul de Ţară a Nimanui.

 6. Am revazut imaginile cu revenirea Majestatii Sale in Romania, cu multimea imensa de entuziasti, cu tineri cocotati in copaci, strangand in mana portretul Regelui. Unde a disparut poporul acela? Ce s-a intamplat cu noi in acesti ani? De ce am ajuns un popor care sa nu-si mai merite Monarhul? Ma gandesc cu tristete cum ar fi putut arata Romania daca am fi stiut sa luam inapoi Regalitatea pe care au detronat-o comunistii. De ce au ramas din noi doar lacrimile? Lacrimile noastre, ale celor care mai vrem si mai putem sa plangem.

 7. Ceea ce este trist si o grea povara pentru cateva generatii, este ca am invatat o istorie falsa, premeditat mincinoasa. Regele nostru, a fost sacrificat de marile puteri, pentru ca Romania, ca si alte tari din est, sa fie preluata de bolsevici atunci, ca si acum de altfel, de urmasii acelora.
  Este o rusine ca nu am fost in stare sa-l repunem in drepturi, macar doar si pentru ai oferi satisfactia, de a muri REGE in patria mama. Este o rusine ca am ajuns o minge de ping-pong in labele unor nevazuti care cand ne scot din democratie si ne baga-n dictatura, cand ne flutura iar democratia pe la nas, doar ca sa ne grupeze pentru ingropaciune. Am ratat tot.

 8. Să ne rugăm pentru Regele Mihai, cea mai înaltă instanță morală a românilor, suveranul legitim al României, așa cum Majestatea Sa s-a rugat și se roagă de peste 70 de ani pentru poporul român!
  Trăiască Regele!

Leave a Reply