Liberalii încearcă periodic să se apropie de USR, însă “partenerii” din opoziţie le oferă doar un şir de dezamăgiri şi umilinţe. După ce Nicuşor Dan a respins propunerile venite din partea Alinei Gorghiu (anul trecut) şi Raluca Turcan (săptămâna trecută), un vicepreşedinte al USR compară PNL tocmai cu “duşmanii” de la PSD.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit recent la Adevărul Live despre posibilitatea unei alianţe sau chiar fuziuni a partidului său cu USR. În replică, senatorul USR Vlad Alexandrescu respinge aceste variante: “În nici un caz nu am accepta! Noi am spus încă din campania electorală şi suntem extrem de atenţi la ceea ce am spus şi am promis alegătorilor noştri că nu va exista nici un fel de alianţă sau de fuziune cu vreunul din partidele vechi”.

“În opinia noastră, PNL-ul seamănă foarte mult cu PSD-ul, nu atât la centru, cât în teritoriu.

De altfel, în momentul de faţă e foarte clar că PNL-ul are foarte mari probleme de gestiune internă a resurselor umane.

Aşteptăm să vedem Congresul care a fost anunţat, să vedem cum se clarifică toate aceste probleme interne ale PNL-ului, cum acest partid va renaşte, sperăm că va renaşte într-un fel din starea în care se află acum.

În nici un caz nu poate fi vorba de o alianţă sau de o fuziune în viitorul apropiat”, precizează Vlad Alexandrescu, potrivit RFI, citat de stiripersurse.ro.

 

7 COMMENTS

 1. ATENTIE! URGENT!

  IATA FILMARE CU INTERIORUL CASEI CARE I-A FOST CONFISCATA LUI KLAUS WERNER IOHANNIS!

  https://www.youtube.com/watch?v=NsHRtmCgyhU

  P.S. “Partidele” gen USR o sa moara pe limba lor, dispar pe cale naturala la fel cum a disparut si PPDD-ul, care a fost un partid din aceeasi serie.

 2. Off-topic:

  Toti suporterii astia “de dreapta” nu au treaba cu morala sau cu dreptatea, ei au treaba cu moartea adversarilor lor dupa modelul sa ii moara neaparat capra vecinului. De aceea in 2009 pentru romani nu a contat ca Basescu Sticle a lovit copilul si l-au votat din nou presedinte in ciuda a ceea ce vazusera toti, pentru ca pe ei nu asta ii interesa, ci ii interesa sa piarda PSD-ul alegerile.

  Singura lor “ideologie” sau “doctrina” ca mari suporteri “de dreapta” ce sunt este sa moara adversarul lor. In rest nu au nicio treaba cu nimic, e singura lor mentalitate.

 3. Telul celor de la usr este sa incurce societatea, opozitia si nu-mi aduc aminte sa fi prezentat un program coerent si sustenabil. Cei de la pnl sunt cam singurei in cadrul opozitiei.

 4. ce rau a ajuns pnl un partid de buzunar sa-i faca de comanda asa-i cand ai oamenii incopetenti la conducere

 5. 🙂 🙂 şi circul continuă!
  Nu cumva şeful partidului naţional liberal/ocupantul de la Cotroceni a dat startul şi avizul pentru continuitate?

Leave a Reply