Curtea Penala Internationala a emis un mandat international de arestare pe numele Vladimir Vladimirovici Putin, presedintele Rusiei, pentru implicarea in traficul si deportarea ilegala de copii din Ucraina.

ONU : Rusia rapeste copii din Ucraina

Unul din ultimii dictatori condamnati pentru crime de razboi a fost dictatorul sarb Slobodan Milosevic, supranumit “Macelarul din Balcani”

Time finally runs out for beasts of the Balkans

Alaturi de el, au fost condamnati generalul Ratko Mladici si Radovan Karadzic.

3 COMMENTS

  1. Asta trebuie judecat precum Hussein,ptr crime de război,asta-i Anticristul fraților nu i de gluma este ff periculos ! DUMNEZEU sa ocrotească ROMINIA!

  2. Crezi ca e valabil si peste…clasare? Putin spunea ca “marea neagra e lac rusesc”, azi survoleaza jumatatea de sud spre turcia cu suhoy-urile fara nicio problema. Tot dimineata(dovada: ai captura pusa pe facebook), din cand in cand, un zbor turcesc de la moskva, il foloseste pentru urmarire pe zona de vest, sud-vest si sud a ukrainei pentru furnizari armament spre ukraina, azi au intrat si alarmele la maximum in ukraina, dar nu inainte de aterizarea zburatorului turc. Apropo, niciun zburator nato nu a fost in functiune pana la ora asta.

  3. Vad in srara asta, jurnalista care are invitati printre care un general, arata pe masa video imagini cu drona americana plimbandu-se pe mare ca in zilele anterioare, jurnalista spune ca nato a reluat supravegherea! Incredibil ce prosteala pe fata de la madam jurnalista! Am stat aproape toata ziua pe fly24 si am vazut zburatoarea nato trecand in paralel cu viteza pe deasupra rusiei in linie dreapta, nu a facut bucle deasupra largului marii cum arata jurnalista A3 imagini! Azi au avut horodinca suhoy-urile deasupra marii negre inclusiv in apropiere de insula serpilor. Apropo, ce se intampla cu platoul castigat de Trabucel-Aiurescu, e doar proprietate de acte, in rest e balarii sau liber la invadare?! Armata pentru aparat granitele si tara e subrtire precum vrejul de fasole! Ai cateva capturi cu activitatea si orele zilei pe facebook ca dovezi.

Leave a Reply