Marcel Ciolacu, preşedintele PSD a expus soluțiile pe care formațiunea pe care o conduce le are în contextul în care 82% dintre români cred că România merge într-o direcție greșită. “Noi am stat 50 de ani sub comunism. E normal că avem o repulsie în a ne mai spune cineva ce trebuie să facem”, spune liderul social democrat.

Cred că această cifră care nu pentru prima oară a contat cel mai mult în decizia PSD de a intrat la guvernare. Era evident că ţara se îndreaptă spre un dezastru o instabilitate, o disoluție a statului şi se vedea că nu mai exista o încredere a românilor în guvern şi statul român. E acel moment în acre strângi partidul si spui stăm şi ne uităm la sondajele de opinie şi așteptam să se nenorocească şi partidele adversare şi România sau intervenim şi aducem această stabilitate guvernamentală şi încheiem această criză politica pe un tren negativ.

Ne-am asumat cele mai grele ministere şi aici vorbesc de ministerul Sănătăţii, infrastructura, transporturile , agricultura. Vor urma niște luni de muncă li va trebui să recâștigam încrederea românilor.

Noi am stat 50 de ani sub comunism. E normal că avem o repulsie în a ne mai spune cineva ce trebuie să facem. De la început trebuia clădit acest parteneriat ca oamenii să aibă încredere în autorități.

Neapărat antivirale în farmacii, neapărat alt sistem de abordare a vaccinării. Și nu în ultimul rând cred că trebuie o lege nu neapărat certificat verde, nu ştiu Stop Covid, predictibilă și științific să se demonstreze de ce trebuiesc luate măsuri. Și să nu mai așteptăm în ultimul moment să intervenim când deja s-a pornit tăvălugul și avem câte 500 de decese”, a spus Marcel Ciolacu în emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3.

Leave a Reply