Pentru fapte infinit mai putin grave, altii au fost imediat incatusati……

————

Vreme de patru ani a fost unul dintre cei mai căutaţi români. În octombrie 2012, brokerul Cristian Sima fugea din România, iar în urma lui mai multe persoane publice se plângeau că au fost înşelate. Suma vehiculată atunci ca prejudiciu a fost de 20 de milioane de euro! Sima îi convisese pe Tudor Chirilă, Andreea Raicu sau pe ex-ministrul Daniel Dăianu (lista e însă mult mai lungă) să le ”investească” banii la bursă, dar a pierdut tot după care s-a ”evaporat”! CANCAN.ro a dat ”lovitura” şi l-a descoperit pe Cristian Sima la… Bucureşti, unde s-a întors zilele acestea, în mare secret!

http://www.cancan.ro/dezvaluiri/cancan-ro-l-a-gasit-pe-celebrul-broker-fugar-cristian-sima-a-jucat-la-cazino-pana-la-6-dimineata-15555811

În timp ce în România a început încă din 2012 o anchetă împotriva lui, brokerul fugar s-a ascuns o perioadă în Islanda, apoi în Elveţia. De banii pe care îi ”jucase” la bursă nici urmă. Între timp, din ”ascunzătoarea” lui din Elveţia, Sima a umplut spaţiul public de la noi cu dezvăluiri halucinante. Prin intermediul mai multor scrisori (susţinute şi de înregistrări audio-video), Sima l-a ”denunţat” pe ex-ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu, a ”rupt tăcerea” despre fosta şefă a DIICOT Alina Bica şi a vorbit despre legăturile cu ex-consilierul prezidenţial Iulian Fota sau cu personaje sus-puse din serviciile secrete. Mai mult, el a mărturisit că nu se va mai întoarce în România întrucât ”îmi este frică de clienţii cărora am să le returnez banii”. Bani pe care a susţinut, de altfel, că i-ar fi… pierdut!

Banul la ban trage… a câştigat 1.500 de euro la ruletă şi poker!

În timp ce procurorii şi foştii lui clienţi ştiau că brokerul fugar este bine mersi în afara ţării, surse extrem de credibile au dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.roSima intenţionează să revină sâmbătă seară în România, în mare taină. Pornind pe firul acestor informaţii, paparazzii noştri au obţinut primele imagini cu brokerul la aproape 4 ani de când a fugit din ţară.

Direct de la aeroport, Sima s-a întâlnit cu o femeie sâmbătă 27 august 2016, în jurul orei 22.00, la o cafenea din Dorobanţi. Trăgea după el un troler (probabil singurele lucruri pe care şi le-a adus din Elveţia) şi un laptop. Rendez-vous-ul cu doamna respectivă a durat până în jurul orei 23.00, când a plecat spre Centrul Vechi, la o altă întâlnire, la care a băut şi câteva pahare cu alcool.

De acolo, a luat un taxi şi a plecat la cazinoul Hotelului Howard Johnson din centrul Capitalei. A intrat la cazino aproape de ora 2 dimineaţa şi s-a aşezat la ruletă. A început să parieze, apoi a schimbat masa la poker. Era nedezlipit de trolerul său. În jurul orei 6 dimineaţă (duminică, 28 august 2016), Cristian Sima a părăsit cazinoul după o discuţie mai aprinsă la cash desk-ul cazinoului. Era intrigat că angajatul a refuzat să-i plătească 1500 de euro cash (câştigul din cele 4 ore)! Până la urmă, lucrurile s-au liniştit, iar brokerul a ajuns la un bloc din zona Iancului la 6.30 dimineaţă.

4 COMMENTS

  1. Daca omu’ circula nestingherit prin Bucuresti si prin lumea larga, oare o fi ? Ghici om al serviciilor ce-i ?

  2. “vreme de patru ani a fost unul dintre cei mai cautati romani”… pai nu prea inteleg din articol. era cautat de autoritati, dat in urmarire generala sau doar presa si pagubitii il cautau, fara sa fie mandat pe numele lui? ca pare ca mai de graba a doua varianta e cea corecta…
    ca daca cumva era dat in urmarire sau cautat de autoritati si a reusit sa iasa din aeroport, se infoaie degeaba Ciolos azi ca meritam in Schengen!

  3. Are cont si a scris acola ca vine in tara, mare dezvaluire la cancan. Daca dansul o fi escroc nu inseamna ca cei pe care ii toarna sunt sfinti. La bursa se mai si pierde, de ce nu l au dat in judecata pentru asta cei pacaliti? kovesi oricum se face canu vede ca doar n o sa l supere pe coldea

Leave a Reply