Casa Majestății Sale a luat cunoștință cu dezamăgire de afirmațiile și speculațiile apărute în câteva publicații legat de starea de sănătate a Regelui Mihai.

 

===================

“La Palatul Episcopal din Curtea de Argeș, principele Radu a răspuns la o întrebare legată de sănătatea Majestății Sale, spunând că Regele este într-o stare de fragilitate care, datorită vârstei și diagnosticelor, se accentuează. Orice alte afirmații, speculații sau supoziții sunt neadevărate”, precizează Biroul de presă al Majestății Sale.

De asemenea, sursa citată menționează că orice schimbare în starea de sănătate a Regelui Mihai va face obiectul unui buletin de sănătate transmis public, așa cum Biroul de presă a făcut de fiecare dată.

Conform relatărilor presei, protosinghelul Caliopie de la Curtea de Argeș ar fi declarat, într-un interviu, că principele Radu i-a transmis că starea de sănătate a Regelui Mihai este într-o continuă degradare și că ”semnalele nu sunt pozitive”.

6 COMMENTS

 1. Vreau să văd un clip cu el . nu trebuie să spună nimic dar să știm că nu e în comă sau mai rău

  • pai de ce, crezi ca-l declara viu ca sa-i fure pensia?!… omul are si el dreptul la imagine, n-o vrea sa-l vezi tu cu tuburi si branule

 2. Dumnezeule, cita prostie poate sa incapa intr-un singur birou de presa, chiar fiind el Biroul de presă al Majestății Sale (Distractiv ar fi ca aia, la cit sint de prosti, sa mai primeasca si bani pentru ceea ce fac!!)
  Am ris un sfert de ora de formularea zguduitoare “o stare de fragilitate care, datorită vârstei și diagnosticelor, se accentuează”!
  Las la o parte folosirea EXACT PE DOS a termenului “datorita” in locul sintagmei “din cauza”, asa cum ar fi normal in cazul unor efecte nedorite. Poate e prea complicat pentru mintea atit de putina a celor din “Biroul de presă al Majestății Sale” Totusi, i-as ruga sa ne explice si noua, vorbitorilor de LIMBA ROMANA, cum fac ele, diagnosticele, sa accentueze o stare de fragilitate.
  Asa ceva??? Sau nu mai stiu eu ce este (ar trebui sa fie) un birou de presa? O fi acolo gradinarul si cu bucatarul?

  • pai asta e ideea unui birou de presa, sa nu dea stiri negativa. (altfel foloseau “din cauza”, cum corect ai observat) Biroul de presa da stirea asa cum o vrea proprietarul, nu asa cum o asteapta receptorul, zic si eu 🙂
   sa te hotarasti cand pui i si cand pui a (“varstei” vs “cita prostie” 🙂

Leave a Reply