9 COMMENTS

 1. OK,am inteles ca domnul Dragnea NU are nici cea mai mica legatura cu TelDrum si ca bratul ala e doar o balta si cam atat.De unde disperarea asta pe toti Codrinii,Bădălăii,Tăricenii ??? Daca nu e nimic acolo,daca TelDrum a luat Bratul Pavel si Insula Belina sa le amenajeze,sa le ingrijeasca,sa faca un bine naturii…de ce atata suparare,de ce atat pesimism ? Lovitura de Stat ? Chiar asa ?

  • Cum de ce, floricele ? Esti autist ? Nu vezi ca laura kovesi le face dosare dupa metoda consacrata stalinista si ca incearca sa rastoarne guvernul ? Exact cum a fost si cu dosarul pentru oug 13 si care s-a fasait.

  • E culmea culmilor ca Dragnea le spune lui Gadea si Badea ca oricine poate pescui acolo dar exista reportaje Antena 3 ( si nu numai !) care demonstreaza contrariul !

 2. Numai minciuni a spus ieri Dragnea: sunt 300 de hectare nu o balta, transferul s-a facut pt a se construi o baza de turism si agrement din fonduri europene, nu pt a fi data dupa 3-4 zile din nou la TelDrum, s-au dat fara licitatie, s-au dat cu 1900 lei/ha/pe an.
  Apoi mai grav, TelDrum a dat mai departe parte din domeniu fiului lui Dragnea prin firma Trident 51.

  Au verificat jurnalistii celelalte tanti din comunicatul DNA ? Una e intr-un dosar DIICOT al lui Ioan Niculae, una e martora in dosarul Gala Bute al Elenei Udrea si 2 sunt niste amarate de functionare in Teleorman.

  Sa nu fie ca in dosarul Bombonica, sa nu fi recunoscut altii faptele iar PSD/Dragnea/Plumb+Shaideh sa cada de prosti ca Ponta e cel care a turnat !

 3. Foarte bun interviul. Foarte multe intrebari incomode si taioase, si din partea lui Gadea si din partea lui Badea. Mai aveau putin si il faceau K.O. pe Dragnea.
  Dar s-au oprit la timp si au decis doar sa il curete de scame si sa ii curete pantofii. 🙂

Leave a Reply