NATO elogiaza curajul militarilor romani in cadrul campaniei #WEARENATO coordonat de Divizia de Diplomatie Publica

6 COMMENTS

 1. Elogiul asta seamana cu felicitarile ,in fata frontului ,dimineata…nu achita ratele,nu tine de foame,etc. !…Ol si gutzooooo !,unde esti,bre ?

 2. ………..
  “Eforturile de spargere a impresurarii din partea armatei germane esuasera si totusi soldatii romani continuau lupta. In ultimul sau mesaj, generalul Lascar transmite ca pana a doua zi toate unitatile aflate sub comanda nu vor mai putea opune niciun fel de rezistenta si ca vor fi spulberate.”
  ………………….

  http://www.ziare.com/cultura/documentar/eroii-de-la-stalingrad-rezistenta-tragica-si-jertfa-grupului-lascar-documentar-1109142

 3. Ăştia elogiază ”monumentul” prostirii prin minciună şi manipulare pentru afaceri proprii!?
  Cum să crezi asemenea aberaţie ca fiind sinceră! ”Elogiaţii sunt viitorii care respectă comenzile de a ucide în masă-racheţii antrenaţi cu viitor nume şi care vor fi la rândul lor inamicii oricărei ţări precum au fost ALQAEDA-ISIS- SI plus antrenaţii răzvrătiţi care nu au mai răspuns la comenzi înalte şi care se răzbună în ţările care i-au antrenat şi sponsorizat”?! Cam la fel s-a întâmplat cu shengenul şi UE! Scuze pt.duritate dar deja se văd semnele clare…că nu se vor văzute…e altceva!
  Dacă toţi spun cu tărie”România e stat suveran care respectă drepturi” şi că scăunarii apără cetăţeanul oriunde s-ar afla!
  O întrebare decentă Radu:
  – De ce nu are România un biped supervizor în fiecare aeroport pentru a vedea cum le sunt respectate drepturile cetăţenilor români şi nu doar în aeroport(aşa au elveţienii/am văzut cu ochii mei cât şi urmările pe moment)!?
  Toţi care se dau reprezentanţii României sunt puşi doar pentru căpătuială!?

   • Ştii când o să fie înţeles mesajul meu?
    Când o să fie mult prea târziu!
    Deja e multă vechime în acţiuni şi ce acţiuni dure!
    Mai multe o să scriu când vor fi subiectele pe tapet.
    ….
    Vezi Dragnea în seara asta cum se lamentează dorind cu tărie să iasă oamenii în stradă. După ce şi-au bătut joc de o ţară şi o naţiune…acum vor să fie apăraţi! Acum câţiva ani erau botic pe botic şi când sunt strânşi cu uşa(real sau nu) vor să implice poporul între ei!?Cine să iasă în stradă? Poporul căruia i s-a furat drepturile prin orice metodă legală(fabrici de acte cu conţinut fals) şi care nu îşi permite un avocat în instanţă din cauza limitării veniturilor sau mână pe mână avocaţii? O să iasă tot pupătorii de portomonee!

 4. Perfect valabil , curaj nebun si inteligenta maxim a nu prea m-ai gasesti prin Europa. Daca miine Rusia declara razboi vestului am pus-o. Ceii care vor merge pe front ar fi balcanii, polonezii , tarile baltice si cam atit.Restul la epilat, machiat, balet si alte ocupati.
  Salut Armata Romåna.

Leave a Reply