Momente dramatice în Marea Britanie după atentatul cu 22 de morți printre care mulți copii și peste 50 de răniți.

Premierul Theresa  May  a declarat  :

1. Ridicarea stării de alertă privind amenințarea teroristă de la SEVER la CRITIC. Asta înseamnă că un nou atac terorist este iminent

2. Armata va fi scoasă în stradă și va patrula, înarmată cu muniție de război, alături de forțele de poliție care sunt și ele inarmate

9 COMMENTS

 1. Imi aduc aminte de la ce a pornit, de fapt, aceasta criza din marea britanie (si din lume, daca vreti). Imi aduc aminte te PM Tony Blair (alaturi de alti aliati) care convingea Parlamentul ca Irakul ARE arme de distrugere in masa, fapt pt care Irakul nu mai exista, fapt pt care multi combatanti daesh sunt din armata irakiana etc.
  cine ar fi banuit atunci asa ceva?! Armata pe strada in propria tara, ca in vremurile IRA?!
  Nasol, oricum…
  Oricum, ma bucur ca comunitatea europeana a reactionat promt si dur: a umplut internetul cu fundite cu urechiuse cu iepurasi! Asta o sa ne apere ff mult, cred

 2. Eu cred ca brexitu o sa vina la pachet si cu alte “bucurii” pt UE
  Gen retragerea UK din multe tratate. Noroc ca e fara viza pt Canada, banuiesc ca asta e destinatia romanilor (muncitori) batjocoriti de urmasii lui Newton.

 3. Exista tehnologie de a depista persoane care duc bombe,material explozibil….Poate nu este adaptata la astfel de cazuri dar in principiu stim ca functioneaza pe aeroporturi ori la intrunirile la varf ale liderilor lumii.Probabil ca si costa dar pana la urma fiecare oras,orasel,oriunde au loc astfel de concerte,de aglomerari urbane va trebui sa existe si metode moderne de prevenire,n-o sa stai mereu cu armata pe strazi pt ca nu-s atacuri tipice care sa necesite asta.

  • va mai dura ceva si vor mai fi multe victime pina cind lumea va pricepe ca toate astea sunt cauzate, pe fond si in ultima instanta, de acea religie criminala, islamul
   deci pina cind nu vor fi expluzari, deportari, tabere de concentrare, inchise moschei, executati cei care fac propaganda criminala, etc – tot soiul de masuri cam inumane si poate incorecte pe alocuri – nu se va rezolva nimic. In plus, pentru fiecare atentat, trebuie un masiv raid de bombardament de pedepsire, inclusiv atomic, prin diferite tari care au gura mare impotriva civilizatiei occidentale si care eventual sponsorizeaza terorismul. Tortura, executie, etc – tit tacimul. Si toti prietenii si rudele atentatorului arestate si deportate. Ai lor sa-i dea in git pe ai lor, ai lor sa fie cu ochii ca pe butelie nu noi, restul de oameni normali si pasnici.
   A la guerre comme a la guerre…

   arabetii islamisti nu stiu decit de frica, de aia la ei pedepsele sunt cum sunt: biciuit, taiat miini… asa trebuie procedat, oricit de oribil este. Erdogan stie el ce stie… Altfel, ne vor dovedi cu teroarea pentru ca multi din ei nu vor decit sa ajunga mai rapid la Allah, luind cu ei cit de poate de multi ‘necredinciosi’. Ei bine, ii putem ajuta in sensul asta. Cu armata pe strazi si alte chestii de astea poate se rezolva partial cite ceva, dar nu se trateaza cauza si nu se poate impiedica un cretin sa dea cu masina sau amionul in oamenii de trotuar sau alte metode simple de acest gen. Franta e de doi ani in stare de urgenta, asta nu e o solutie. Nazistii au fost exterminati pina la unul, asta e solutia.

   (ps: si la Bucuresti se construieste cea mai mare moscheie din Europa… cita dobitocie)

 4. Interesant: un stat detine informatii despre un individ care (pentru cei din jur) este “cuminte si linistit”. Acesta este lasat de capul lui, fara a fi supravegheat nici macar in ziua in care undeva are loc un concert, o adunare, etc. Apoi, individul se arunca in aer si omoara o gramada de oameni nevinovati. Dupa asta, politia si armata sunt scoase pe strazi… Ce sa mai zic ? Poate doar…: “Bravos, natiune!” , ca…. “Nenea Iancu”.

 5. Armata nu a fost scoasa pe strazi pentru a patrula impreuna cu politia sub pretextul de a PREVENI UN EVENTUAL NOU ATAC. Numai on retardat ar putea crede asa ceva, Un atentator sinucigas NU POATE FI OPRIT. Daca il opreste o patrula, el va detona bomba in aceeasi secunda. Cei 5.000 de soldati desfasurati in U.K. au un singur scop : de a opri revolta oamenilor dupa ce urmmatorul atac va avea loc.Si va avea loc foarte, foarte curand. Nu vor reusi sa opresca nimic. U.K. va da startul deportarilor si arestarilor in masa, ce vor incepe imediat dupa protestele masive de dupa INEVITABILUL urmator atac MUSULMAN. Terorism = ISLAM.

Leave a Reply