Senatorul Diana Șoșoacă a dat mesaje pro-ruse si anti-europene la ultimul miting organizat duminica.

„De ce nu au negociat cu rușii Sputnik-ul V? Ce au cu rușii, noi nu trebuie să ne înțelegem bine cu toți vecinii?! Nu, politica în România a fost să ne putem în cap toți vecinii, să ne certăm cu ei, dar să ne înțelegem cu ăia de la 12.000 de km sau cu Germania sau cu Franța. În timp ce Germania, Franța sau America au relații de prietenie cu rușii și își iau gazele la preț de zece ori mai mic decât noi”, a spus Șoșoacă.

„Grupul pentru vaccinare nu are nici măcar un medic, sunt ba purtători de cuvânt, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decât să fie colonei”, a mai spus Sosoaca.

Mesajele au fost publicate de Realitatea tv si Gandul.

Asa zisa campanie patriotica a senatorului independent Sosoaca, intrat pe listele AUR in Parlament, isi dezvaluie substratul anti-european si pro-rusesc.

Esenta sprijinului Rusiei pentru miscarile populiste, extremiste, pseudo-nationaliste si conspirationiste a fost de la bun inceput indepartarea de sistemul de valori occidentale, starnirea neincrederii populatiilor tarilor membre UE si NATO in aliatii istorici, dezbinarea si crearea unui curent politic care sa fie amplificat pana la preluarea puterii si distrugerea profilului aliat al tarii respective.

Matrioshka asa zisului patriotism include, iata, elogii la adresa Rusiei. Desi, in manifestul acestor indivizi, e mentionat la loc de frunte “unirea Basarabiei cu Romaniei”.

Republica Moldova este terorizata de la obtinerea independentei sale de influenta ruse, de oligarhi si partide ale Moscovei, de ocuparea ilegala a Transnistriei de trupe rusesti. Trupe care au ucis sute de romani in 1992, atunci cand au incercat, cu arma in mana, sa-si apere teritoriile ocupate de Moscova. La fel cum se intampla azi in Estul Ucrainei, o tara pentru care au murit 10000 de militari pentru a-si elibera teritoriul de invazia ruseasca.

O nuanta interesanta a asa-zisului patriotism o reprezinta si atacul plin de fake news si manipulari la adresa unor reprezentanti ai Armatei Romane, varf de lance al integrarii noastre in NATO, institutia de stat cu cea mai mare incredere in toate sondajele de opinie.

Ceea ce este mentionat cu apelativul “Grupul pentru vaccinare” este de fapt Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV), condus de colonelul doctor Valeriu Gheorghita, medic militar specialist in boli infectioase, autor al unor lucrari de specialitate, medic cu o reputatie profesionala desavarsita.
De exemplu, in Israel, tara cu cea mai reusita campanie de vaccinare, coordonarea este asigurata de un general in rezerva al fortelor armate israeliene. In SUA, operatiunea WARP SPEED, pentru crearea si distribuirea rapida a unui vaccin, a fost coordonata de Pentagon.

Sustinerea Rusiei, un stat agresor in bazinul Marii Negre atat de important pentru securitatea Romaniei, instigarea impotriva aliatilor si partenerilor nostri din UE si NATO, ascunderea adevarului istoric in legatura cu dramele fratilor nostri de peste Prut terorizati militar de prezenta ruseasca in Transnistria ocupata ilegal, propaganda pentru un vaccin (Sputnik V) neautorizat de Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) dar si de Agentia Nationala a Medicamentului din Romania (ANM) arata cine se afla de fapt in spatele miscarilor de strada, a atacurilor murdare si a razboiului hibrid lansat pe retelele de socializare prin mesaje de ura si comportament extremist la adresa celor ce arata adevarul despre Rusia si campaniile ei anti-romanesti si anti-occidentale.

Instituirea unei stari de teroare asupra sistemului medical, amenintarea personalului, considerarea spitalelor unde se lupta cu disperare pentru salvarea de vieti drept “abatoare”, afirmatia privind crearea unei militii populare (adica o structura paralela ilegala cu cele ale statului) fac parte si ele din acest arsenal profund destabilizator intr-o pandemie. In care salvarea vietilor este demersul legal, nu amenintarea.

PS : Apropo de amenintari : cele postate pe retelele sociale dar si cele exprimate prin alte mijloace au fost atent monitorizate, identificate prin IP, extrase si salvate. Ele vor atrage raspunderea in fata legii pentru cei care le propaga. Actiunea este in curs.

 

3 COMMENTS

  1. Radu, este un fapt, este o realitate vazuta de o femeie, un cetatean al Romaniei! E opinia ei bazata pe ceea ce crede si vede! Ce e rau in asta?! Cum sa catalogam acest caz in care femeia asta e in prim plan: violenta, minciuni si aberatii, ura si alungare? Tu spui ca fiecarecare dreptul sa se exprime cum vrea, asa e in constitutie, si imediat te contrazici! Nu e vorba de pro sau contra acestei femei, pro sau contra rusiei sau vestului, e strict opinia unui om, exprimarea unui om care, cam dovedeste cu argumente ca e realitatea din teren! Lasa naibii nervii, zboara imunirtatea si te agata virusii.

  2. Nu e vorba de tacere, e vorba doar de exprimarea si intelesul cuvintelor la adresa acestei femei. Raduuuu!, mult calm, provocarile sunt uriaseeee! Esti tanar, mai ai de trait, ai o familie frumoasa, cred,! Mai lasa sa curga apa peste pietrele care apar din senin, sa le care la rapa, nu sta in calea lor!

Leave a Reply