Consecintele actiunilor ilegale impotriva masurilor sanitare si de distantare are drept consecinta o explozie a infectarilor, a cazurilor grave la ATI si a deceselor. Guvernul, prin MAI si Ministerul Sanatatii, nu doreste atragerea raspunderii penale pentru cei care se fac vinovati, in mod intentionat, de raspandirea unei boli contagioase letale si prelungirea pandemiei.

În intervalul 22.03.2021 (10:00) – 23.03.2021 (10:00) au fost raportate 174 de decese (96 bărbați și 78 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și București.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 12 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 49 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 57 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 49 decese la categoria de peste 80 de ani.

163 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 9 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.358.

Dintre acestea, 1.367 sunt internate la ATI.

Până astăzi, 22.442 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, scrie stiripesurse.ro

 

1 COMMENT

  1. Radu, oauuuu! Ma bucur ca elvetienii au reusit ceea ce nu au facut altii care deja au vaccinuri neomologate pe piata din iunie anul trecut am scris ca, cercetatorii elvetieni au inceput de prin februarue/martie testari in laborator pentru fabricat vaccin pentru tara lor! Au reusit! Bravo lor! De ce nu confirma si Institutul Cercel un vaccin made in Romania cum s-a intamplat cu polidinul? Pana sa aflu din halvetica despre reusita polidin-super fiola geniala eficienta 100%, habar nu am avut cine este producatorul acelor fiole cu super eficienta! Nici la ora actuala nu imi pot explica anihilarea acestui institut unic in Romania, cu o performanta foarte greu de egalat! Asa da, incredere totala in tratament!

Leave a Reply