3 COMMENTS

  1. Zona asta a Justitiei si a serviciilor a confiscat cam toata dezbaterea publica.imi amintesc ca in anii in care acestea nu deranjau clasa politica nu auzeai cu anii nimic despre ele.astfel nu mai ramane spatiu si pentru viata de zi cu zi a noastra,dezbateri la concret nu alte si alte promisiuni cu barba…. Am citit de exemplu intr-un ziar de provincie povestea despre un bloc de la buza falezei marii, undeva chiar in cartierul Faleza Nord in Constanta…El si asa sta intr-o pozitie precara.S-au pompat bani europeni pentru consolidarea acelui mal si pt largirea plajelor.Ei bine,acum au venit unii care sapa cu excavatorul in acel mal sa faca loc pe plaja,dar sa nu ocupe portiunea cu nisip,unui bloc nou,probabil un turn.Evident ca fara avize,Apele Romane ce pazesc,Ministerul Mediului intre macelarirea unor ursi ar putea sa se uite si catre astgel de situatii catastrofale,as spune.Cum de au ajuns astia sa se apuce de acea constructie ? Tot ei explica ca in spatele acestui demers nebunesc sta o doamna secretar de Stat…Poate e asa,poate nu.Ei explica acolo lantul de la firma constructoare care ajunge la dansa dar eu in astfel de “legaturi” imaginate de niste ziaristi “vigilenti” nu mai cred demult…Cert este ca utilajele sapa in mal si ca autoritatile stau neputincioase iar lucrarile facute pe bani europeni practic nu vor mai fi deloc eficiente.De ce se intampla asta ? Pentru ca se poate.Pentru ca traim intr-o tara in care nu s-a declarat oficial ca s-a instalat anarhia dar ea se manifesta cam peste tot,asa,neoficializata.Unde e rost de-un chilipir chiar daca se pun vieti in pericol se alege varianta banului impuscat peste noapte.Semnale ca ar exista autoritati in viata asta,cea reala si nu doar seara in studiourile TV,nu prea sunt….Democratie,drepturile omului nu sunt concepte pt a ajuta la instaurarea haosului si a bunuluii plac.Asta nu vor multi sa inteleaga.

  2. O comisie – alta comisie – de ancheta interna din SRI a constatat fara urma de dubiu ca generalul Codrea e curat ca nufarul neprihanit si n-a lovit copilul nici in plex cu partea exterioara a partii interioare, nici in capoc cu piciorul miinii stingi. Asadar, putem dormi linistiti: o noua comisie interna a serei va stabili si ne va aduce imediat la cunostinta ca nimic nu se confirma, dupa cum nici nu se infirma, si totul e relativ.
    Zau, cit de prosti sint aia care ne cred asa de prosti? Si-i mai si platim pentru asta…

  3. Praf in ochii fraierilor. Cineva a spus un lucru adevarat: “in tara asta trebuie schimbata pana si matura.”
    “Castelul” tarii se darama vazand cu ochii, unii fac comisii, altii studii de fezabilitate, unii inalta zmee, altii tradeaza asa cum respira, barajele hidrocentralelor sunt un pericol national, se inchid mine, unii ard de vii, altii mor de foame, unii fac denunturi, mai nou unii vand pamantul tarii iar, altii mai smecheri tac, fac si desfac.

Leave a Reply