SOTI a fost prima televiziune libera din Romania dupa Decembrie 1989. Fondatorul si conducatorului SOTI a transmis un mesaj transant de sustinere pentru Antena 3 si de lupta impotriva abuzului inimaginabil pe care-l suportam.

  Terorizati de fortele opresive din anii ’50 rezistenta anticomunista a fost nevoita sa ia drumul codrilor. Atentie! Antena 3 nu va fi lasata sa emita nici in strada, atat de feroce sunt fortele de represiune ale regimului antinational basist.
In noaptea de 21-21 decembrie 1989 am fost impreuna cu fii mei in Piata Universitatii si pentru ca ne era suprimata libertatea de a ne exprima liber. Oare acum, cand se incearca anihilarea unui post de televiziune, cum este Antena 3, nu este cazul sa intervenim in aceeasi maniera ca in decembrie 1989?

Cu stima,Mitrofan Gheorghe (ex, director executiv TV SOTI)

6 COMMENTS

  1. Personal nu cred ca se poate raspunde interogariei domnului Mitrofan.STRADa e ocupata cu alte chestii ,mult mai civile… Mizilicurile cu copilasii morti,cu desantul anafist, nu fac… interes MAJOR si nu sunt pe agenda.Ponta (e) jos!

  2. Singura solutie, chemati cetatenii sa apare Antenele iesind in strada. Demonstratii pasnice de amploare la sediile DNA, SRI, CSM, Palatul Victoriei, Cotroceni si casa lui Basinescu. Este singura solutie, daca nu veti fi maturati de binomul securist ce conduce aceasta tara.

  3. Pentru jurnaliștii mai tineri si care vor sa cunoască cu adevărat istoricul fondării televiziunii SOTI va sugerez sa m-a contactați. Fondatorul SOTI se numește Cristian Duma. Ideea unei televiziuni independente am avut-o în Piața Universității în luna mai 1990. Am fost unul dintre liderii acestui siting. Penru mai multe detalii puteți sa m-a contactați.

Leave a Reply