Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că îl susţine fără niciun fel de ezitare pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, iar raportul prezentat de acesta (referitor la managementul DNA – n.r.) nu poate fi combătut de cineva de bună credinţă.

“Ca să nu existe dubii, eu am citit raportul domnului Tudorel Toader, l-am citit cu foarte mare atenţie şi vreau să spun că îl susţin pe ministrul Toader fără niciun fel de ezitare. Nu ştiu despre alte criterii, dar acel raport nu poate fi combătut de cineva de bună credinţă. Că acel raport poate fi interpretat în multe moduri, sunt motive care ţin de oportunităţi politice, aia e cu totul altceva”, a afirmat Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Preşedintele PSD spune că a ţinut să facă precizarea referitoare la ministrul Justiţiei pentru că au fost “o avalanşă de critici împotriva dumnealui”. “Apăruse iar o ştire pe surse că, astăzi la CEx sau la congres va fi revocat ministrul Justiţiei. Am vrut să fac această declaraţie publică, să nu existe niciun fel de dubiu în ceea ce priveşte poziţia mea faţă de domnul Toader, de activitatea dumnealui şi, inclusiv, faţă de demersul pe care l-a făcut (propunerea privind revocarea din funcţie a procurorului şef al DNA – n.r.)”, a arătat Dragnea citat de Agerpres.

 

8 COMMENTS

 1. Adevarul e ca Dragnea și cu toader se merita unul pe celălalt. Iar poporul roman merita din plin o conducere PSD – ALDE pentru mulți ani de acum încolo.

  • Lasa, mai, alex, ca acum vine orban ca o floare nevinovata si va ajunge la 80 la suta. Apropo, ce zici, nu-i asa ca dna iar a dat cu bâta in baltă ? orban e achitat.

 2. Nici nu mai trebuie convingere,din intamplare,am auzit conentariile invitatilor la una televiziune secu-tv,initial au fost inversunati contra ministrului,dupa 2-3 zile,au inceput sa constientizeze realitatea din raport,incat au slabit urletele,chiar ma gandeam,ce au patit de au lasat-o moale!
  Degeaba are sustinere politica daca nu se schimba nimic in legislatie rapid,sa nu mai fie prejudiciat si deposedat cetateanul de bunuri si drepturi in judecatorii! Succes si tine-o tot asa tu…dorele!

  • Nu va suparati, dar bunul si onestul Daddy cum a reusit, muncind o viata numai ca bugetar, sa adune ce a adunat? Din munca perfect si integral cinstita? Ati califica “deposedarea sa de bunuri” o nedreptate? Interesant! Daca a reusit in mod cinstit, ar fi interesant de aflat reteta, evident, “Reteta noastra de capitalism”. Stiu, ca pe langa Daddy sunt multi, multi altii in aceeasi situatie. Admirabil cum ii apara cei care sufera de pe urma lor in privinta salariilor, impozitelor, conditiilor din spitale, din scoli, ca deja infrastructura rutiera si de cai ferate este tabu. 🙂 Oricum, plansorile si apararea celor prea cinstiti si prea onesti va continua in corul A3 si va avea si castig de cauza. De ce? “Pentru ca putem”, dupa cum a raspuns mult prea cinstitul, onestul si dedicatul Codrin.
   P.S. Un alt comment care nu va aparea, domnul RT stie de ce. Salutari cordiale!

   • Pai n-a fost bugetar maica. Nu ca tin cu el da mai puneti si voi mana pe carte. Stiu ca pe fb se citesc doar titlurile si poze cu cafele si perceptia genersla e ca daca ajungi in parlament ai fost bugetar toata viata, da si perceptia ca-s tot mai multi habarnisti care comenteaza e addvarata, sa ma scuzi;)
    Acu, ca are atatia bani veniti oe cai dubioase, e altceva. Dar n-a fost “toata viata bugetar”.

Leave a Reply