Colegul si prietenul meu Mihai Gadea a postat azi pe pagina lui de Facebook urmatorul mesaj :

“Astăzi a fost o zi foarte grea pentru mine! Tatăl meu a suferit o operație complicata pe cord, care a durat 7 ore. Ii mulțumesc lui Dumnezeu, s-a terminat cu bine. Vreau sa-i mulțumesc chirurgiului care mi-a salvat tatăl Conf. Univ. Dr. Horațiu Moldovan și echipei sale excepționale din care vreau sa le menționez pe Dr Daniela Popescu și pe Dr Mihaela Craciun. Auzisem despre Dr Horațiu Moldovan ca face minuni, azi m-am convins ca asa e! Nu voi uita nici ca în orele cumplite de așteptare, familia mi-a fost alături și când zic familia mă refer și la prietenii mei care au lăsat totul pentru a ne susține.”

 

7 COMMENTS

  1. Ce bine cand totul se termina cu bine! Sa se bucure multi ani de acum inainte de familie, prieteni si de toti romanii pentru care Antena 3 reprezinta ”ultima reduta” in lupta cu SISTEMUL TICALOSIT!

  2. DUMNEZEU sa-i dea sanatate tatalui Dv. si intregii familie! Este foarte bine pentru bolnavii romani ca au mai ramas in tara DOCTORI de mare profesionalism cu toata batjocora basista !

  3. Am suportat această experiență și realizez că toți cei care au fost alături de mine au suferit înzecit.
    Ai dreptate Mihai Gâdea, acești medici de talia dr. Horațiu Moldovan, hai să le zicem oameni, n-ai cum să le mulțumești, n-ai cum să-i plătești; ei trăiesc pentru că dau vieții o nouă șansă, sunt fericiți pentru că noi suntem fericiți . . . Tatălui tău să-i dea Dumnezeu sănătate pentru ca să se bucure, cât mai mult, de educația aleasă dată fiului său. Doamne ajută!

  4. Deci s-a operat in Romania ?! (ai auzit, Basescule !) Sa le dea Dumnezeu sanatate atat doctorilor cat si pacientului.

Leave a Reply