Premierul Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor să introducă un sistem eficient de taxare pe autostrada Bucureşti-Constanţa, dar care “să nu fie mai inteligent decât noi”, acesta asigurându-l că sistemul va fi funcţional la 30 aprilie, iar maşinile nu vor aştepta mult la bariera din Cernavodă.

Solicitarea i-a fost adresată ministrului de resort, Ioan Rus, în şedinţa de miercuri a Guvernului, în perspectiva zilei libere de 1 Mai.

“Dacă nu venea 1 Mai, mai amânam, dar acum avem şi reglementarea pentru ca să putem da drumul sistemului inteligent…E inteligent, domnul ministru Rus?”, l-a întrebat Ponta pe ministrul Transporturilor, la începutul şedinţei de miercuri a Executivului.

După ce acesta l-a asigurat că sistemul “este inteligent”, Ponta a replicat: “Să nu fie mai inteligent decât noi, aia e singura problemă. Ca să nu mai existe cozi la bariera de la Cernavodă, vreau să-l testăm împreună înainte de 1 Mai ca să fim siguri că funcţionează”.

Ministrul a precizat că sistemul este în fază de testare şi din 30 aprilie va funcţiona.

“Sigur? Bine! Eu am văzut mai multe decât dumneavoastră, că sunt mai bătrân, dar să văd şi bariera aia că funcţionează fără să mai stau la coadă şi o să vă felicit public pe dumneavoastră şi CNADNR-ul pentru rezolvarea acestei probleme”, a conchis Ponta.

 

5 COMMENTS

  1. Să-l pună direct în par pe RUS este mai util: ca semafor, ca cameră de transmisii live spre orice instituţie, ca “informator” ca să nu-şi uite viaţa liber-comunistă, ca eludar/aberant al numerotării(vezi nr.alegătorilor la alegeri sau la referendum), ca robot mut şi orb distribuitor de fonduri ne urmărit şi neanchetat de dna.DNA, în concluzie: pe post de par sau ţeavă şi nu mai este răspunzător de proasta calitate a drumurilor sau de cheltuirea fondurilor cum vor alţii! asta tot pentru că instituţia este vinovată de tot ce se întîmplă, parcă instituţia/clădirea are mîini şi semnează acte, angajatul are mîini doar pentru încasarea veniturilor şi nu-şi foloseşte mina pentru a semna, ochii pentru a citi un act, creierul pentru a gîndi şi analiza= O PLUŞICA(tvr)

  2. mda. ne trebuie un guvern mai serios, care sa colaboreze cu mesteri din toate domeniile. astia sunt niste pacalici.

  3. De cand e Ponta mai batran?Ah,era o gluma!
    De aia nu merg la mare de 1 Mai,prea multa aglomeratie,ca sa nu mai zic ca autostrada e cam ciuruita la iesirea din Bucuresti. Ghinion!

Leave a Reply