Home Articole Mihai Gâdea, apel emotionant : va rog sa-l ajutam pe Raoul!

Mihai Gâdea, apel emotionant : va rog sa-l ajutam pe Raoul!

2276
0

Mihai Gâdea a difuzat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, cazul lui Raoul Șerban, un tânăr de 18 ani care are nevoie de 30.000 de euro pentru a suferi o intervenție pe creier ce i-ar putea salva viața.

Raoul Șerban a fost diagnosticat cu tumoră pe creier și, după ce a fost refuzat de spitale din Elveția și Germania, un medic din Italia i-a întins o mână de ajutor.

”Eram la școală, scriam, când nu am mai văzut vârful pixului. Parcă vedeam o altă mână, lângă mâna mea”, povestește emoționat Raoul despre primele semne ale bolii.

Însă Raoul are nevoie urgent de 30.000 de euro, iar noi îl putem ajuta. Vezi mai jos conturile în care poți face donații.

”Va mulțumesc tuturor celor care gândiți că un copil de 18 ani trebuie să meargă mai departe. 30.000 de euro nu e o sumă mare”, a spus Mihai Gâdea, la finalul ediției de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3.

https://www.antena3.ro/actualitate/mihai-gadea-apel-umanitar-raoul-serban-trebuie-sa-fie-operat-de-urgenta-pe-creier-afla-cum-il-poti-435509.html

Leave a Reply