Mihai Gâdea, directorul Antena 3, a reacționat după intervenția premierului Dacian Cioloș pe tema acțiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact.

„Sunt absolut șocat de lucrurile spuse de premierul Dacian Cioloș(…). Domnia sa știe foarte bine ce ordin a dat ANAF -nu doar evacuarea noastră în 5 zile, ci și întreruperea utilităților. După ce cele 5 zile expiră, să se știe foarte clar, curentul și apa urmează să fie tăiate. Domnul prim-ministru spune că am putea rămâne în sediu până luni. Cum să rămânem într-un sediu în care nu avem curent să emitem?”, a spus Mihai Gâdea, miercuri, la Antena 3.

„M-aș fi așteptat ca domnia sa să dispună o anchetă la modul în care au decis cei de la ANAF. Singurul lucru pe care îl spune e că vom vedea ce vom face. Nu! Trebuia să ne asigure că se face o anchetă! (…). Ce să le spun eu colegilor? (…). Noi ne pierdem licența fără un sediu. Suntem în fața unui asalt”.

http://www.antena3.ro/actualitate/mihai-gadea-abuz-antena-3-dacian-ciolos-341541.html

10 COMMENTS

 1. Domnule Gaadea asta e un tradator strain de interesele romanesti, nationale. Intr-o precedenta postare pe un alt topic mi-am exprimat parerea.

  • Singura solutie!!! Chemati cetatenii sa apare Antenele iesind in strada. Demonstratii pasnice de amploare la sediile DNA, SRI, CSM, Palatul Victoriei, Cotroceni si casa lui Basinescu. Este singura optiune, daca nu veti fi maturati de binomul securist ce conduce aceasta tara. Se vede de la o posta prestatia lui Ciolos. Ca ministru al agriculturii, Ciolos a acceptat doleantele DNA ca acest minister sa devina parte in procesul ICA. Iar acum ca PM, acelas Ciolos va pune in aplicare dorinta expresa si arzatoare lui Basinescu de a se inchide Antenele, singura televizune care a difuzat filmul in care Mircea Basescu a declar cu propria lui trompeta cum c-a luat morman de la Bercea.

 2. Eu totusi am incredere in a3.chiar daca demersurile politice si eventual sociale nu dau roade , nu cred ca v-ati lasat la mana politicienilor sau a strazii.sunt sigur ca exista un plan de salvare de care nu stiu toti.cand platesti impozite de 33 mil € pe an inseamna ca ai si profituri de peste 120 mil.la banii astia iti permiti foarte multe.eu cred ca la momentul potrivit o sa faceti o mare surpriza inamicilor.sa nu uitam cazul hong kong cand a fost posibila mutarea operatiunilor aeroportului international cateva zeci de km. in 7 ORE.eu chiar cred ca singura sincopa va fi o noapte cu mira : revizie tehnica.

 3. Am un filing care se dovedeşte prin faptele actuale deşi aceast reper l-am mai scris şi s-a adeverit.
  – De ce ar mai fi atîtea tv-uri fiecare cu cîte ”un mod de manipulare”? Mai bine 3-5 tv-uri pentru a nu cîştiga psd-ul!
  – Totul se vrea de ”dreapta” chiar dacă va creşte sărăcia(program UE descoperit şi tradus de Cotidianul.ro în urmă cu cîteva luni cînd fu ocupantul nr.1 la Bruselles prima sau a doua oară), stînga eliminare cu intenţie reală şi liber la orice ”nedreptate” cu dreapta purtătoare de ”japca măsii”(am pus linkul la momentul potrivit aici pe blog.
  – Cine-i de dreapta cu baze puternice peste tot are viaţă fericită pînă la palma colaboratorilor isteţi! Sînteţi de dreapta cumva şi nu vă recunoaşte nimeni? E posibil, altfel nu înţeleg sentimentele de dragoste în forţă: voi nu mă vreţi, dar eu vă vr(iau)!
  De ceva timp această dragoste forţată a prins vchime numai bună pentru pensie”specială şi nesimţită” în toată ţara!

 4. Cum e si cu manipularea, din orice tragem pe rusi, madam pipidipi de care aveam o parere buna, dar m am inselat, zice ca rusii sunt in spatele Antelelor. De parca vesticii n au platit in presa articole de manipulare. Eu cred cs pipidipi ia bani din vest pentru manipulare.

 5. Ciolos implicat pana in gat in acest dosar ,,,, el a dat hartia de cunstituire ca parte pagubita Ministerul Agriculturi, toata agricultura a fost jefuita si au scos pagubile cu ICA ??????? .Pe baza legi care s-a privatizat ICA s-a privatizat toata economia. In baza aceazta DNA sa intocmeasca dosare pentru toate privatizarile . Se cunoaste de toata lumea acest dezastru care acum ne costa saracia ,,, copii si batrani nu au ce maca si imbraca.

 6. domnilor , nu vi se pare ciudat ca se vrea suprimarea tocmai a TVR si a Trustul Intact , SINGURELE CARE AU CAPACITATEA TEHNICA DE A TRANSMITE IN ORICE CONDITII ??? aceasta este o LOVITURA DE STAT DE LA STAT.!!!!! TVR SI ANTENELE SINT SINGURELE CARE AU CAPITAL 100% ROMANESC SI CARE SPUN ADEVARUL SI CARE PATRUND IN TOATE CASELE !!!!! ATENTIE !!!! TOATE SOCIETATILE DE CABLU , INTERNET , TELEFONIE SINT TOTI STRAINI( amintiti-va cum RDS v-a scos din grila ). DACA SE VA INTIMPLA CEVA IN TARA ASTA , NU VA STI NIMENI CE S-A INTIMPLAT DE FAPT , PTR CA NE VOR TAIA TOATE CONTACTELE CU LUMEA .VA AMINTITI DE CRIMEEA ???? SAU DE EGIPT ????

 7. domnilor , nu va pare ciudat faptul ca se doreste DISTRUGEREA tocmai a TVR si Trustul Intact ????? sint cele 2 televiziuni romanesti care intra in toate casele si care au capacitatea tehnica de a transmite si din virf de munte. ATENTIE !!!!! TOATE societatile de CABLU , INTERNET SI TELEFONIE SINT STRAINE . NE POT INCHIDE IN ORICE SECUNDA LEGATURA CU RESTUL LUMII . daca se va intimpla ceva in tara asta nu va afla nimeni .degeaba sint t elefoane inteligente daca nu ai acces la sateliti !!! stie cineva exact ce s-a intimplat in CRIMEEA ???? va amintiti de Egipt???aceasta este o LOVITURA DE STAT DE LA STATUL INSUSI !!!! sintem in fata cazului CHARLIE HEBDO IN CARE TERORISTUL ESTE STATUL !!!! este ingrijorator ca nici o institutie europeana( care inainte sareau in sus ptr orice prostie ) nu a avut nici o reactie .doar cuvinte goale spuse de niste insignifianti . ESTE INCEPUTUL DISTRUGERII ROMANIEI

Leave a Reply