Pe pagina de Facebook a emisiunii Exces de putere, Oana Zamfir si Adrian Ursu au argumentat afirmatia privind minciuna primului ministru Dacian Ciolos :

==========================================

MINCIUNA LUI CIOLOS SI DOVADA ABUZULUI (semnalata chiar de unul dintre senatorii care au luat cuvantul, dl Dontu):

1. Ce a invocat dl Ciolos? Ordonanta 14/ 2007 pentru reglementarea modului si conditiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, in proprietatea privata a statului. Ce zice dl Ciolos ca spune ea? Ca “Bunurile imobile intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se valorifică numai prin licitaţie publică”. Corect!

2. Ce nu spune dl Ciolos? Ca ordonanta asta are niste norme de aplicare. Pentru care Guvernul a emis HG 731 din 2007. Ce zice HG?
Art. 22. – (1) Bunurile imobile intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se valorifică numai prin licitaţie publică.
(2) Fac excepţie de la prevederile alin. (1):

d) bunurile imobile pentru care exista un contract de închiriere în vigoare în momentul intrării acestora în proprietatea privată a statului.

(8) Bunurile imobile intrate în proprietatea privată a statului, pentru care la data intrării în proprietatea privată a statului exista un contract de închiriere în vigoare, pot fi valorificate prin vânzarea directă către chiriaşi, dacă oferă cel puţin preţul stabilit de comisia de evaluare pe baza raportului de expertiză tehnică sau de evaluare, în termen de 30 de zile de la data notificării în acest sens de către organele de valorificare, şi achită integral suma în termen de 60 de zile de la data depunerii ofertei de cumpărare.

(9) In cazul în care chiriaşii aflaţi în situaţia prevăzută la alin. (8) nu îşi exprimă oferta de cumpărare sau nu achită suma datorată în termenele precizate la alin. (8), se procedează la valorificarea bunurilor prin licitaţie publică. în acest caz, termenul prevăzut la alin. (2) lit. b) curge de la data la care se trece la valorificarea prin licitaţie publică.

Ca atare,
Doamna Dragu, din cabinetul Ciolos, primeste adresa noastra a chiriasilor, in 24 noiembrie. Ne trimite pe 31 decembrie o hartie prin care ne anunta ca se face evaluarea imobilelor si ne va raspunde cu celeritate.
Dupa care…direct evacuarea. Unde e pretul evaluarii? Unde e notificarea catre chiariasi? Unde e dreptul chiriasilor de a cumpara? Unde e organizarea licitatiei? Unde e respectarea legii?

PRECIZARE ESENTIALA: ADRESELE NOASTRE VIZAU DECLARAREA FERMA A INTENTIEI DE A INCHIRIA SI/SAU CUMPARA IMOBILELE.

Domnul Ciolos a mintit, iar guvernul sau nu a respectat legea. Cine raspunde pentru asta si cum?

48 COMMENTS

 1. Raspunsul la intrebare e simplu:GUVERNUL DEMISIONAR (lash)Victor Ponta!!!(mai)JOS PONTA(sic)!!!!!

 2. D-na Dragu e aia de 2 lei ?
  Tin sa anunt pe dl Premier ca padurile in tot acest timp s-au mai imputinat iar, ANAF, SRI, Jandarmeria, Politia si de ce nu SIE, nu fac nimic in acest sens. Pe toti ii f… grija de trustul INTACT, tocmai acum.

 3. În ţară e vraişte şi pe ei îi interesează o locaţie sau 1-2 imobile cu mlaştina buruienoasă.
  Cumva primiţi neinvitaţi la disco în aer liber?
  Nu vrem în bărăci sau dărăpănături să ni se ”dea” foc la zile!
  Cînd e discoteca?
  La ce oră cîntă muzica tehno-poli?
  Poate vrem distracţie pe cinste şi durabilă!

 4. Cred ca Premierul Ciolos este prost/bine sfatuit. Cineva i-a prezentat in acest mod situatia legala, probabil se va ajunge la o motiune de cenzura si la caderea guvernului. Eu nu cred ca brusc politicienii romani au devenit parlamentari veritabili care apara libertatea presei ci cred ca au o mare problema cu alegerile “de stil nou” fara bani, cu DNA-ul care vrea sa te lege fiindca ai dat un telefon sa pui o pila si mai ales cred ca au inceput sa priceapa ca au lasat puterea din mana si au ajuns ultima spita de la caruta. Mie personal mi-a placut de Ciolos dar din pacate nu a facut fata unui test real de Premier (Ponta s-a descurcat mult mai bine in situatii de criza). Dansul este un foarte bun negociator dar, nu totul in viata este de negociat si judecata nu se face “fara sentimente” caci judecata se face de catrea oameni si nu de catre roboti tocmai fiindca “morala” si “spiritul legii” sunt sentimente ale dreptatii.

 5. Mda .. Un GUNOI de Om .. Si o Pubela numita Guvern …. foarte frumos cosmetizata .. astia sunt mai rau decat .. Pisaciosii nostrii de politicieni … cred ca ar trebui linsati public .. sa ii fugareasca lumea cu topoare si sabiutze .. sa vedem .. cum Sppistii muisti … fug inaintea lor de rup pamantul :)) cat de penali ..

 6. Ori e rea intentie ori e incompetenta! Oricum o dai e grav!
  Eu ma intreb…chiar asa…ne iau de prosti? Ne fac pe fata? Cine poate interveni in acest caz?Repede! Altcineva, ca Ciolos e aerian rau. Ne-am nenorocit singuri cu tehnocratii. Suntem pe butuci!
  D-le Radu Tudor…ne omoara situatia asta.
  Cum va putem ajuta?

  • Nu ne-am nenorocit singuri. Ne-a nenorocit iohanis, care, din pohta de a avea “guvernul lui”, a produs acest guvern de tehnocraci si acest premier varza de bruxelles. Si ne-au nenorocit cei care l-au cocotat pe acest iohanis, prin mijloace la care nici nu vreau sa ma gindesc acum, in virful dealului.

 7. L-am auzit pe sindicalistul învăţămîntului lu’ peşte-actual mare demnitar că au făcut ceva privind imobilele sechestrate!
  Bă nemernicilor, de mai bine de 2 ani scriu despre acest subiect, încît aveaţi timp să evitaţi mizeria de care toţi politicienii sînteţi vinovaţi la momentul de faţă!
  Voi aţi făcut legile în bătaie de joc şi voi trebuie să plătiţi!
  Vă certaţi şi vă scuipaţi mai rău ca mîţele în faţa camerelor de luat vederi şi pe ascuns vă pupaţi pe bot!
  În ţară e dezastru din cauza legilor voastre şi voi puturoşilor vă mahalagiţi şi vă daţi pensii nesimţite doar că vă scuipaţi unii pe alţii!
  Nu vă e scîrbă de voi mincinoşilor?(sînt doar cîteva cazuri decente care nu pot intra în hăul tuturor chiulangiilor adormiţi şi mincinoşi)
  Ia să vedem cît timp durează să finalizaţi acest proiect sau ce aţi făcut voi doar pentru a nu ieşi oamenii în stradă şi strict pentru viitoarele alegeri despre care pot spune cu certitudine: nu trebuie să fie cîştigate de niciunii din politicienii care se găsesc în politică acum!
  PS.îmediat după numirea guvernului am scris ca prioritate: manipularea prin minciună echilibrată(peste tot şi-n orice domeniu) dar seriozitate: zero

 8. M-aş fi mirat dacă spunea adevărul sau măcar recunoştea că nu deţine toate datele problemei, dar s-au obişnuit să ne trateze cu indiferenţă.Cred că miza sunt alegeriile din acest an.Dacă reuşesc să vă readucă la tăcere restul e poiezie pt. ei

 9. Pai raspunde bruxelles-ul ca el e in spatele acestui guvern de tehnorahati.cum? in nici un fel ca suntem colonia lor.si sclavii de obicei nu au drepturi.

 10. Incet si sigur STATUL roman, cu toata infrastructura lui FALIMENTARA SI CORUPTA se transforma intr-un vis urat, intr-un SISTEM OPRESIV de care am crezut ca am scapat!Trebuiesc infruntati permamnet si pe toate planurile acesti bezmetici, pana or sa intelega ca viata are alte valori fundamentale pe care un popor le doreste!Rusine tuturor institutiilor si functionarilor care executa in continuare comenzi politice!Din cauza lor Romania inca orbecaie, din cauza lor ne pleaca copiii, tinerii, medicii, din cauza lor mor bebelusii in maternitati si spitale, din cauza lor sistemul de invatamant a devenit o nebunie, din cauza lor sitemul juridic face jocurile murdare! Acest SISTEM trebuie DETONAT, nu se mai poate!

 11. stimabililor tin sa va anunt ca voi nu sunteti in situatia HG 731 din 2007 deoarece imobilul a intrat in proprietatea statului liber de sarcini conform sentintei penale de confiscare. Liber de sarcini inseamna fara contracte de inchiriere, ipoteci, servituti sau alte drepturi reale sau de creanta.

  • stimabile, de cand sentinta unei judecatoare (care, s-a vazut, primeste ceva de la parte implicata in procesul pe care-l judeca) intoarce un contract comercial, incheiat conform legilor in vigoare !?
   Daca la matale, maine, vine justitia independenta si spune ca in casa d-ai platit-o in rate ar trebui sa mai vare vreo 5 familii (s-a intamplat asta pe vremea lu’ ceasca, era cu optimizarea spatiului locativ – aveai prea mult, iti trimiteau “beietii” chiriasi), anunta-ma, sa ma bucur ! Banuiesc ca legea aia de pe vremea lu’ ceasca, intoarsa avocateste, poate sa mai fie in vigoare… c-avem destule inca in vigoare, cu tot Codu’ lor Fiscal actualizat lunar !
   Apropo, tu stii ce inseamna “servitute” !? Stai linistit, nu te-am injurat; ti-am subliniat doar servilismul libidinos !
   Ca sa intelegi : cat timp un contract de inchiriere este legal, nici D-zeu tatal nu are temei sa-l “intoarca”…daca la tapalaba (scuze, tastatura:) se spune ca “liber de sarcini” inseamna ce spui tu, atunci nationalizarea poate sa inceapa ! da’ numai la capitalul romanesc, la ala de la Bruxelles nu s-a dat “dezlegare”…
   Sa-ti mai spun una de tehnica fiscala (d-aia de la scapat lu’ nepronuntabilu’ de pe hotnews) : daca tranzatia intre firma aia a lu’ Voiculescu, de zice lache ca i-a inchiriat Crescent-ului – cum ar veni, tot firmei lu’ Voiculescu – era susceptibila de ceva naspa, i se cerea, tot de catre anaf, intocmirea de Dosar de preturi de transfer (nu e dosar penal, d-aia, nici tu, nici hotniusistu’ nu tresariti la auzire)… stiu, p-asta n-ai citit-o, n-ai mai avut timp, dupa ce l-ai pupat un nume pe tapa-ce-are-ursu’-n-loc-de-mana ! Da’ de diaree internauta nu te lecuiesti fara lectura… multa lectura !
   Ca va pricepeti, dreacu’, toti la toate ! D-aia nu mai are tara asta strungari si chelneri de profesie !

 12. Si totusi, de ce nu va intrebati in legatura cu ANAF-ul lui Ponta?

  De ce Ponta nu a cerut chirie Intactului timp de un an jumate? Veti plati retroactiv 50.000×18~milionul?

   • Ieri a fost Teodorovici in platou. Nu l-a intrebat nimeni ce a facut cu adresele dumneavoastra cat a fost ministru. Nu l-a intrebat nimeni ce a facut in legatura cu ANAF sau ca proprietar al cladirilor prin ministerul pe care l-a condus. Nu l-a intrebat nimeni nici pe Teodorovici nici pe Ponta de ce nu l-au dat afara pe Diaconu mai devreme pentru ca nu v-a raspuns.

    Ponta ieri isi inaugura fundatia. Nu a zis nimic pe Facebook de situatia dumneavostra decat ca trebuie sa fiti executati silit, dar si Iohannis la fel. Nu l-a intrebat nimeni de la Antene ce-a facut in sens pozitiv sau negativ un an si jumatate !

  • mitzule, anafu’ lu’ Ponta a incasat impozite, taxe, contributii… a avut oameni “cu servici” (“cu servicii” au astia de la anaf… si cu “salar”, ca sa punctam zona geografica de unde se fac cartile !)…
   Intreb, totusi : de ce n-a zic matza aia blonda (cu foloase de la parti in dosar – Ministerul Agriculturii, in clar !) sa se evacueze ?! Sa-si fi asumat (sau “asomat”, ca, la d-astia, e de vorbit cu cuvintele lor !), si stia lumea cum sta treaba ! Asa, au aruncat-o la anaf (anaf care, de ceva timp, are si-alte treburi, decat colectarea…), au venit “bruxelezii”, sa rezolve problema !
   Nestiind datele probleme, totusi, pisic-mic, sa-ti mai spun una : daca contractul de inchiriere era facut cum trebuie (si, banuiesc, nu de avocati duce lipsa Intactul… ca, la cat i-a fugarit CNA-ul, chiar le trebuiau), uzufructul si preemtiunea ramaneau la chirias ! C-a bagat morman bani acolo, d-aia impozitati, bre neica, ce nu ti-e clar ?!!

 13. Parca spuneati ca nu aveti contract de inchiriere si ca ati facut 20 notificari catre ANAF sa va spuna daca il veti face.Dumnezeu sa va mai stie mintiti de dimineata pana seara asa ceva n-am pomenit.

 14. Domnule Tudor,cu tot respectul,in loc ca greii Antena3 sa se stranga seara si sa recite litanii si mesaje de pe Facebook ,cum faceti in aceste zile, (critice nu numai pentru dvs.!) ar fi mai indicat ca,foarte urgent,sa sesizati acele ambasade si departamente de stat de la care reprezentantii statului tehnocrat-politienesc primesc ordine si sugestii. Si,la fel,sa faceti public de-adevaratelea ce ati scris mai sus,scriind mesajul si pe copaci nu numai pe facebook-uri,acum ori niciodata!
  CEO al A3 ar trebui sa se prezinte cu jalba-n protap la ambasada americana, de la care ne vine si lumina dar si rahatul ,asa,ca chestie,stiti cumva,dvs. sau oricine altul,daca in trecutul odios iesea vreodata ambasadorul URSS sa ne spuna cum e bine si pe cine sa trimita la puscarie securitatea si sa-i ia si casa? Chiar stiti?Incepand cu 1962 si pana in 1989,stie cineva?
  Ca exista foarte mari (ne)sanse sa ramaneti si dvs. si milioanele de telespectatori doar cu facebook-ul,pana cand o sa vi-l confiste si pe acela.

   • Este foarte bine si va multumesc ca mi-ati raspuns. Cat priveste limbajul,sa ma scuzati dvs. dar eu nu va pot comunica ceva cu adevarat important si dur (acesta este contextul!) folosind citate din “Mersul trenurilor”,fie el de calatori sau de marfa.
    In plus,in tara aceasta sunt milioane de ne-utilizatori de facebook,fie ca nu stiu,fie ca nu vor sa-l foloseasca, pur si simplu (Citez din Creanga: “..cumplit mestesug de tampenie!”…),adica acei oameni care ar vrea sa se uite chiar si cu opinii critice la posturi neinregimentate,cum este Antena3.
    Pentru ca acest post este un bun national,ceea ce nu inseamna ca nu puteti primi observatii critice,intr-un limbaj care nu este de rumegus presat,asa cum ar vrea unii ,pe care si dvs. ii criticati de ani buni.
    Succes !

 15. Mie imi plac antenele si ma uit destul de mult la ele. Dar nu pot sa nu remarc atunci cand se exagereaza in anumite situatii. Nimic din ceea ce ati invocat mai sus nu se aplica in cazul vostu pt. ca voi nu sunteti chiriasi. Vreti sa deveniti dar nu sunteti inca. Deci nu stu cine minte pana la urma…

  • In imobil, jo-ule, Antenele erau chiriasi ! noul proprietar (devenit, nu discutam cum, statul roman) trebuie sa respecte dreptul chiriasului care – fii sigur – a investit in sediul inchiriat ! Ca nu punea cartofi, facea televiziune, ce dracu e ininteligibil !??!
   Nici nu mai conteaza ca proprietarul era din grupul de firme… Fiecare, si chiriasul, si proprietarul, are personalitate juridica ! Plateste impozite, da da lucru unor oameni, formeaza opinii !
   De mintit, deci, eu vad cine minte ! Nu inteleg, insa, cum de atati basssisti d-aici zic se uita la antene (sau, poate se uita la Dan Negru si la Capatos ?!), si inteleg de la (scuze) beunu’ ?!? Sau creddoar eu ca inteleg, ei doar repeta ?! Nu c-ar fi cazul de fata:))

   • Vad ca esti f activ…si inversunat…dar chiar daca ar fi fost chiriasi…nu vad minciuna…pct. 8 din art. 22 stipuleaza…o optiune…nu o obligativitate… Acel “pot” schimba cu totul sensul…. Ca sa nu mai vorbim ca un trust puternic nu ar area nicio problema sa-si gaseasca alt sediu… Si s-ar rafui in instanta pentru acest abuz…

 16. Continuati sa aratati Adresele de solicitare catre autoritati, raspunsul primit la fiecare adresa (care lipseste cu desavarsire, inteleg), aratati ordonanta si HG-ul. Sunt multi care nu inteleg la fel cum sunt si multi care va injura si se bucura.

 17. Şi răspunde în faţa legii cu această minciună tehno?
  De fapt, era în ‘porcoment’ şi oricine poate spune ce vrea sau minţi cu bună ştiinţă şi accept legal: imunitate politică pentru declaraţii.
  Dar Cioloş nu e politician !
  Apropo, ocupantul nr.1 zîmbea mişeleşte cu o mare satisfacţie şi şantaj tacit:”aţi ajuns la mîna mea”, un cui bătut pentru 2-3 mandate?
  Mare atenţie că astea nu sînt eterne pentru voi de la A3-Intact, trece şi tulburarea asta pentru a nu ieşi oamenii în stradă, veţi continua cu dezvăluirile care deranjează urît mai ales că se vor pierde alegerile şi se vor uni doar pentru răzbunare, la fel ca în ultimii 2 ani şi vine altă vijelie mult mai puternică cu aluzii ‘ca fiind impus din străinătate’ şi nu veţi mai găsi comunicarea cu cei de care v-aţi înstrăinat, telespectatorii care au fost permanent alături de voi! Cred că e o lecţie mult prea dură de care trebuie să ţineţi cont mereu.

 18. OK. Azi s-a clarificat faptul ca toată afacerea ANAF-Antena3 a fost concepută in primul rând pentru compromiterea guvernului Ciolos, si-a premierului in mod special. Si Ciolos, cum remarca Val Valcu mai adineaori la 100 de minute, a reacționat conform rutinei sale in situații de criza: a evitat sa ia o decizie nu numai așteptata dar si logica sperând sa treacă furtuna fara sa-si frângă mâinile la vâslit. Si s-a înșelat, n-a calculat bine dimensiunile neutralității sale; sau, cine știe, i-o fi lăsat Mutului de la Cotroceni prilejul sa strălucească prin comparație? Ma cam îndoiesc, fiindcă Johannis nu putea sa reziste presiunilor de la Bruxelles si, oricum, ar fi reacționat conform acestor presiuni, toate îndreptate spre el însuși ca garant al Constituției, etc. Cred ca Ciolos nu si-a făcut tema, s-a lăsat pe mâna inepțiilor săi consilieri, si a adoptat un discurs fara culoare fiindcă n-avea altul la îndemâna si-i stătea mintea la atceva.. Sa vedem cum il “protejează” in continuare Gorghiu & Co de ostilitatea Parlamentului bine formulata de senatorul Șerban Nicolaie sub acuzația, calma si așezată, de “proasta guvernare” care poate duce la o moțiune de cenzura. Si, dacă Ciolos își face iluzii ca Mahărul de la Cotroceni va ieși sa-l salveze se-nsala amarnic: Johannis nu e loial fatza de nimeni, e doar un oportunist fara anvergura.

 19. Tapalaba (scuze, probleme cu tastatura:) pune ditamai dizertatia pe “hotnius” (unde altundeva !? ) cum ca ceva cu spalare de bani, cum ca Voiculescu nu stiu ce mai face de unde e…
  L-astept, diseara, pe Mircea Badea, sa explice in stilul caracteristic. Ca, oricum, p-ala cu nume nerepetabil, l-am mai ajutat eu, acum, cu inca 2-3 cititori pe net.. Da’ domnu’ Badea e mult mai penetrant…
  Ca “ziaristu'” de care am auzit tot de la Badea (si, care, cred c-a scris ce-a scris acolo cu “copy-paste”, dupa ce i s-a dat pe mail) vine cu anal-ize (iar, tastatura:) – la care, pe la randul 3 m-a pierdut in “argumentatie” – , mai ca nu m-ar supara : e normal sa aiba toti exprimare (inclusiv din fondurile alea in crestere alocate spre “linist(ir)ea publica”). Oricum, m-a uimit Rares Bogdan, prin echilibru; nu parea; stima ! Acu’, s-astept si de la aia cu limba pe clanta oaresce vertebre… nu mai am asteptari d-alea !

 20. ce surpriza! ciolos minte! nu cumva antena 3 uita cine e la originea starii actuale? nu cumva de la ministerul agriculturii condus de ciols s-a stabilit aiuristic prejudiciul? sa constati acum ca julien securistul minte e ciudat. surpriza e ca mutulica manglitorul de case a vorbit. si ce sa vezi a criticat anaful pentru descinderea in forta! dar si el uita sa spuna ca anaful a incalcat legea. oricum adrian nastase a avut iarasi dreptate. pe ffondul scandalului atat politic dar si din mass media, pe fondul pozitiilor luate de multi romani, o sa apara ciolanis cu o pozitie favorabila a3. si ce sa vezi in nici 24 de ore apare mutalaul si ii confirma spusele lui nastase. iar alessandra stoicescu, surprinzator dar si dezamagitor, ne spune ca “Parcă e singurul om, în afară de senatori, care e treaz. Din punctul meu de vedere, poziția sa este excepțională” – See more at: http://www.dcnews.ro/klaus-iohannis-prima-reac-ie-in-cazul-anaf-antena-3_497568.html#sthash.DKCq2Aor.dpuf adica restul oamenilor politici care au sarit din primul minut in apararea antenei 3 ce sunt? pleava? ce pozitie au avut ? de ghiocel ca cei din partidul basisto-penelist? repet, declaratia asta, daca e adevarata si nu vad de ce ar minti dcnews, ma dezamageste profund si cred ca cei ce citesc comentariile de acolo vad care este efectul acesteideclaratii formulata nefericit si jignitor . pacat.

 21. Intr-o lume in care si “o bataie de aripi produce efecte”, isteria pe care o adaugati va provoca daune. A gasi solutii poate ca nu intereseaza publicul fidel, deci oferiti scandal pentru rating?
  Opinia mea este sa respectati legea si sa cautati sa fiti un exemplu util pentru viitor.
  Poti fi victima, agresor sau … intelept. Gasiti solutii alternative corecte si puteti fi apreciati. Este parerea mea.

 22. n-a mintit, e doar prost.
  nu stie, nu cunoaste, el a citit doar sinteza in masina iar boii de la cancelarie (alti tehnocrati, bien sur) n-au gugalit si normele.

  In anii 50 existau comisarii sovietici care ne ajutau sa progresam, acum – curios dar perfect explicabil – exista tot comisari, europeni insa, care desigur ca ne ajuta sa progresam.
  In ambele cazuri finalul e cu revolutie.

 23. SIMPLU ; Hotarare de guvern , .se inchiriaza pentu un an de zile timp in care se ia si masura de mutare. Asta numai pentru un Guvern si premier competent ,dar acesta este un guvern slugoi al mafiotilor RUSINE .

 24. Dragii mei, la fel ca în cazul acesta ANAF – INTACT MEDIA se respecta legea și in rest. Instituțiile statului sunt primii care nu respecta legile…apoi cine le judeca face parte tot din “instituțiile statului”. Tocmai voi de la Antena 3 mai aduceți la TV astfel de cazuri și tocmai vouă nu vi se întâmplă. Nasol. Vai de țară, vai de popor! Incompetenti plățitî din bani publici găsești la tot pasul. Unii greșesc voit, alții din prostie. Lucrez cu oameni și zilnic aud cel puțin un caz de abuz! Păcat ca plătește pentru abuz cel care îl comite! Calea pana la plata e lunga și omul de rand renunța mai ales când este vorba de câteva sute de lei și îi înțeleg pentru ca justificarea în instanță este greoaie pentru cel abuzat…Va doresc tuturor sănătate pentru ca dreptate de 100% nu vom găsi decât la Dumnezeu.

 25. Eu vreau sa va reamintesc ca dl gradinar agronom cu pile la SRI si ginere de sef de servicii secrete franceze, adica Ciolos pe numele lui din buletin a fost ministrul agriculturii in perioada cind trustul INTACT a fost macelarit de justitia doamnei judecator care intr-o zi a citit dosarul de 50 de volume si a dat si verdictul.
  Dl gradinar agronom la Ciolos ma refer , ajuns nici el nu stie cum mare politician, a fost parte din proces si semnat acte referitoare la terenurile fostului Inst De cercetare Alimentara .
  Ar fi bine ca ANAF sa mearga si sa-i ceara si banii lui
  DL kwi care a incasat bani nemeritati din inchirierea unei case dobindite cu acte false si declaratii false iar el semna in fals acte sa-si dea casa singur Same Basescu style .
  Legenda kwi= Klaus Werner Ghinion

Leave a Reply