„Statul, domnule prim-ministru, nu poate recurge la intimidare şi violenţă, fie şi sub aparenţă legală, decât sacrificând cele mai elementare principii democratice, Un stat violent, ce nu respectă chiar şi în exerciţiul funcţiilor sale represive, legitime, ‪#‎demnitatea‬ persoanelor şi garanţiile constituţionale, de care se bucură toţi cetăţenii, nu corespunde niciunei definiţii a statului de drept (…)

Vreau, aşadar, domnule prim-ministru, să aveţi în vedere întreprindereaunor acţiuni în concordanţă cu principiile statului de drept şi aici mă refer, sigur, că aveţi temeiuri legale la care v-aţi referit, dar, în acelaşi timp, trebuie să vă uitaţi şi la prevederile Constituţiei, care este legea supremă. Nu lăsaţi impresia că ‪#‎România‬ devine, mai degrabă, un stat poliţienesc sau un stat de drepţi”.

Călin Popescu-‪#‎Tăriceanu‬, intervenție plenul Senatului României

20 COMMENTS

 1. Domnule Radu Tudor,

  Vă rog, vorbiți cu Mihai Gâdea și dați , la liber, discursurile de astăzi din Parlament . Toate : D

 2. Sîngele apă nu se face! istoria e ca roata care se învîrte şi din cînd în cînd se repară cu intenţie(a se citi: distruge prin reformă cu bună ştiinţă)
  Nu vă amintiţi cine şi cîţi au susţinut această lege?
  Şi ce vitalitate aveau cînd votau legea!
  Nu e pentru cine-i sortit, e strict pe nimerit!

 3. Ciolos, in acest moment trebuie sa plece si, va pleca, de unde a venit! Senzatia de prospetime a Noi Securitatii pluteste in aer mai mult ca niciodata! Daca nu reactionam decisiv, Securitatea ne va incaleca din nou! Chiar nu este gluma de data asta! Din toti cati au fost alesi, ma refer la presedinti in mod special, unul nu a fost in stare sa reformeze serviciile, Romania! Iliescu a pactat cu ei, are pensie frumoasa si casa la sosea! Constantinescu a fost invins de sistem si scarbit, a depus armele!Basescu a fost ”Original Hande Made by System”, a facut ce-a vrut si, mai face!Ponta si Antonescu niste ”losseri” au ratat pa mana lor, tot ce le-a oferit poporul!Iohannis cu ”lucrul bine facut very slow” este ”On the Cover of System”, astepta incotro bate vantul, daca-l ia sa nu, este un Non Kombat! Si uite asa ne imbatam cu apa rece la fiecare alegeri! Cum naiba nu se gaseste niciunul ca sa-l ia de la butoane pe Nenorocitul ala, care ne face viata naspa!Este in joc viata noastra, vreau sa traiesc in Romania! Veniti fratilor, ca e de rau!

 4. e infiorator ce s-a intamplat azi in senat. retraim regimuri totalitare unde logica, discursul rezonabil de om inteligent al lui ciolos este acoperit de grohaituri de animale periculoase.
  toti care au luat cuvantul din senat au fost abjecti , subumani. nu o sa ajungem nici o tara civilizata din urma. romania merita sa se prabuseasca definitiv.

  • Sa ma ierti…dar esti un cretin, daca asta ai inteles tu din discursurile de azi……Spiritul justitiar al antenelor nu v-a pieri fiindca asa vor detractorii basisti, fii convins de acest lucru.

 5. D nule Tudor ,ANAF a lasat notificarea ?
  Ca informatie de interes public, Cat s a cheltuit cu deplasarea la Antene, pentru a lasa o notificare ? Este sau nu un abuz PE bani public ?

   • A 3 are oameni integri , ei nu pot gandi ca Antenele pot FI evacuate, imobilele lasate in paragina pt ca nu le cumpara nimeni( am Mai audit asta in 25 ani). Se vinde apoi PE 1dolar pt.ca terenul e f. Valoros.

 6. Astia nu inteleg decat de vocea strazii . Acum sa vedem cati din cei ce se pretind alaturi de antene au cojones si indraznesc sa iasa in strada in apararea dreptatii

 7. Un lucru cert este ca Premierul stia foarte bine ce s-a intamplat la grupul INTACT.
  Cred ca somatia d-lui Presedinte al Senatului Romaniei il doare pe Premier fix in basca. Omul are un ordin si trebuie sa-l duca pana la capat si aici nu ma refer in principal la antene.

 8. din toate discursurile de astazi din parlament cel mai dur dar si cel mai la obiect a fost al senatoarei cristiana anghel. a punctat f bine aratand implicarea lui julien securistul in dosar, abuzurile anaf si modul in care este aparat ciolanis ciorditorul de case de catre aceleasi institutii in scandalul caselor obtinute prin fals si uz de fals.azi aflam ca tanti stanciu s-a spalat pe maini si a dat o amanare la cererea ciorditorului de case de a stramuta procesul( ce proces ca a pierdut definitiv si irevocabil si acum incearca o manarie ca si in cazul procesului cu ani).poate cel mai penibil, ca de obicei, s-a comportat “prostanacul” geoana a carui grija o reprezenta prezenta , inca , a celor numiti in functie de vechiul guvern. ceva ciolaniada si la geoana acum ca e “aliat” cu partidul basisto-penelist? in rest aceleasi minciuni debitate de julien securistul. ce nu face omul sa scape de dna.

 9. Sper ca acest val de uniune parlamentara impotriva sistemului impus de bruxelles sa se finalizeze cu o motiune de cenzura care sa ne scape de al doilea bubos din stat.primul se stie cine e.

 10. Dl Radu va intreb si eu ceva . De la data la care s- a pronuntat sentinta definitiva si irevocabila sau scurs 18 luni ,in aceasta perioada Romania a avut doua guverne ,guvernul Ponta si guvernul Ciolos.
  Guvernul Ciolos este de doar 3 luni la guvernare,restul de 15 luni a fost guvrnul Ponta (invitat aproape saptamanal in studiourile A3) cu al sau ministru de finante Teodorovici (si el aparea foarte des in platourile A3) ambii fiind membri psd .DV sustineti ca trustul Intact a facut numeroase solicitari catre ANAF ,deontologic ar fi fost sa prezentati TOATE aceste solicitari sa vadem si noi ( simpatizantii pnl;simpatizanti psd si chiar “tineri frumosi si liberi”) cate solicitari ati facut in perioada guvernului Ponta si cate in perioada guvernului Ciolos ,stiti ca exista o zicala “de vorbe suntem satui” ca sa putem sa ne formam o opinie obiectiva ci nu subiectiva. Decizia ANAF a fost semnata de catre dl Diaconu omul lui Ponta.Si acum intrebarea.De ce tineti neaparat ca Ciolos sa fie cel vinovat de aceasta situatie? Nu vad sensul sau logica . Sau dv. vreti sa loviti in Iohanis (nu pot sa uit ce fete aveati toti cei de la A3 in seara in care s-a anuntat castigatorul alegerilor din 2014) ?. Fara aceste explicatii de bun simt ma tem ca asistam la o mica manipulare in favoarea psd-unpr-alde.
  Cu respect

  • @un_român,
   .
   Ne-am mai întâlnit și-n alte ocazii pe acest blog și știu ce român mincinos ești și cum umbli cu jumătăți de adevăr.
   Tu ești încurajat, văd, și nu ți se dă peste bot(la figurat, binențeles) să scrii prostii despre Ponta și-o să ți-o demonstrez, mintean, cu argumente, tu știind că dl. Radu Tudor are dezamăgirile lui față de Ponta….cu toate că nu l-a votat.
   Deci:
   1. Tu spui următoarea prostie ”Decizia ANAF a fost semnata de catre dl Diaconu omul lui Ponta”
   Nu, băi mincinosule!(mincinos nu-I o jignire ci este o constatare cu probe)
   Gelu Diaconu -declaratie de presa – apărută și aici , pe blog(dar tu te uiți labeunu?)
   ”(…)cu domnul Chiţoiu am fost la fel de apropiat ca şi cu domna Dragu, dar ne cunoşteam, că veneam amândoi din zona PNL” http://radu-tudor.ro/bomba-sefului-anaf-dosarul-lui-ponta-de-la-dna-e-o-facatura/
   .
   Comentarii:
   Deci, dacă poți înțelege, Gelu Diaconu era o rămășiță ”de dreapta” (adică de-a voastră) de-a lui antonescu (sau naiba știe a cărui liberal- Rușanu, Chițoiu..etc.. care l-au adus acolo) iar faptul că el spune ceea ce-ți reproduc eu mai jos, te-nnebunește:
   ”Ce denunţ să-i fac lui Ponta? Am avut decenţa. Am tăcut, deşi poate a fost o greşeală, dar m-
   am gândit să nu implic ANAF în scandaluri, atunci când DNA a dat eronat comunicat că ANAF s-a făcut parte civilă în dosarul Ponta-Şova. Sau dacă s-a făcut, sub nici o formă sub semnătura mea, poate o fi semnat vreun portar de la ANAF”
   Și mai spune ceva:
   ”Un contract între Şova şi Ponta înseamnă deducerea TVA facturat lui Ponta de către Şova. Ponta l-a luat şi l-a plătit statului. Unde e prejudiciul? Fiscal vorbind. Eventual, în măsura în care tranzacţia era fictivă, dar ce e o tranzacţie fictivă într-un contract de asistenţă juridică? O faci la telefon. Dacă ar fi fictivă, tranzacţia cade, şi ar trebui să-i returnăm TVA lui Ponta. Nu e absurd?”
   ……ei, asta, chiar ți-a atacat fibra liberal-băsistă care a intrat în fibrilație.
   Și dacă ăsta(Gelu Diaconu) spune că acel dosar Ponta Șova are la bază un fals , în acest caz, teoretic, nu degeaba spune Radu Tudor” Bomba sefului ANAF” căzând și Dosarul Ponta-Șova, nu-ți pui problema că și aici, în cazul Antenelor poate fi același lucru? Vai de capul tău…
   2. ”De ce tineti neaparat ca Ciolos sa fie cel vinovat de aceasta situatie? Nu vad sensul sau logica”
   Comentariu:
   Dl. Radu Tudor, din respect pentru un ”liberal” ca tine nu-ți spune următoarele chestii ”și logice și care au sens” în care sens apăr eu ANTENA 3 &co de mizerii băsiste venite de la unul ca tine:
   2.1 Este un ADEVĂR, nici că se poate mai logic, că ciolos, parte în dosarul ICA vinovat(până-n gât, nu cum tu eludezi adevărul) de acel proces Stalinist care a dus la condamnarea aia monstruoasă a sefului antenelor , a d-lui mencinicopschi …etc…ERA PUS să ducă la bun sfârșit drumul pe care a pornit împins de DNA – logic? (dar ce-I logic la un unineuronal).
   2.2 S-a întâmplat sub joshannis și ciolos și NU sub guvernarea Ponta târâtă de DNA prin dosare pentru a și silită, până la urmă să demisioneze?
   2.3 Nu s-a întâmplat sub guvernarea Ponta, mai mult Ponta A DAT ASIGURĂRI că ”ATÂTA TIMP CÂT VA FI PRIM-MINISTRU NU VA LUA NICIO MĂSURĂ ÎMPOTRIVA ANTENELOR” și tu habar n-ai ce presiuni interne și externe au fost vis-à-vis de neducerea la îndeplinire a hotarârilor instanțelor în acest dosar.
   2.4 Dacă și la ora aceasta (22:00),dl. GÂDEA(dar nu numai el ci și ali realizatori ai Antenelor și-n cursul întregii zile) îi cere lui cioloș demiterea Șefului DNA, ăsta ”care este” ACUM nu-ți este clar ?
   2.5 Dacă ĂSTA, actualul Șef, a trimis DESANTUL, cine mă-ta este VINOVAT, ciolos&i joshannis sau PONTA.
   2.6 Cine dacă nu băsescu cu unealta lui ciolos, i-a omorât pe toți rivalii singura redută rămânând ANTENELE.
   2.7 L-ai văzut vreun minut pe joshannis la ANTENE de aproape 4(patru) ca să aibă oarece nostalgii și regrete. Nu, ANTENA 3 a dat cu el de pământ de nu s-a văzut https://www.youtube.com/watch?v=DlRu2p8CrOI . Și asta-i, clar, răzbunarea prostului
   2.8 Până și în Parlament(ascult-o și acum pe OANA ZAMFIR(este ora 23:10 ce spune ciolos, mot a mot), la început, ciolos a argumentat CU ”LEGEA” ÎN MÂNĂ că această măsură a fost NECESARĂ și care S-A IMPUS(ca la sfârșit, făcut arșice în Parlamentul României s-a mai muiat, astfel că joshannis văzând că-i groasă rău, ceva mai târziu undeva… pe stradă. Asta-i mojicia stăpânilor voștri și nu căutați vinovați doar în Ponta. Ajungă-vă și nu mai mințiți la nesfârșit! Ciolos PATRONEAZĂ acest ABUZ zice Oana Stancu, ai auzit , băi loază și nu-I o mânărie a lui Ponta. Pur și simplu m-ai enervat cumplit la aceste minciuni grosolane ale tale când VINOVAȚII sunt ciolos și joshannis.

   Vino și tu cu argumente , cât de cât, și accept și eu, la paritate, jigniri dacă și tu consideri aceste considerente ale mele, jigniri.
   Acum o să veniți, cu cât de democrați sunt ăștia, cum că a fost o neînțelegere, o problemă de comunicare, când de fapt nu a fost nici măcar o prostie URIAȘĂ ci o mișelie, o încercare EȘUATĂ de scoatere de pe PIAȚĂ a acestui trust de presa că nu mai incăpeați voi joshano-băsiștii.
   PS , Eu , unul, nu m-aș bucura de respectul unui mincinos. Fie el și pesedist.

   • dl.pompiliu , stiti foarte bine ce va spus medicul si anume sa nu care cumva sa uitati sa va luati pastilele ,in caz contrar va pierdeti uzul ratiunii si o sa avati si accese de logoree. Hai fiti intelegator si luativa pastilele (sunt pe noptiera de linga pat ).

    • Nu mă ating jignirile unui unineuronal. De fapt, tu ai doi și-al doilea fiind localizat în ficați….băsistule!
     Ș-apoi eu sunt tratabil (tensiunea e sub control și glicemia și colesterolul) pe când schizofrenia avansată a unora ca tine, nu. Cămașa doar….
     Ați nenorocit acest popor, băi nenorociților, ba acum mai închideți și ce v-a mai rămas… Antenele?
     Ai citit ce ți-am scris ? Așa-i că ciolos la băgat la puscărie pe Voiculescu și alți oameni nevinovați și acum se întoarce la locul crimei , încercând să omoare Antenele.? Așa-i că am dreptate? Asta te-nfurie că tot voi ați comis-o. Așa încât să-ți fie de cap cu tehnocrații tăi, cu cioloșii tăi și cu joshannisul tău(ultimul ales de 4.000.000 de băsiști evazioniști și hoți și mafioți și știu ce spun). V-a protejat băsescu, sistemul său mafiot, vă protejează și ăsta care-i președinte. De asta Țara asta nu progresează cu unii ca voi. Auzi la el …un român. Un român din cele 4.000.000 de băsiști, desigur.

 11. Salut Radu Tudor.
  Eu cred ca cei din clasa politica, care mai au coloana vertebrala, s-au “trezit” tot datorita sprijinului maselor, nu exagerez folosind termenul, care cred in ceea ce faceti la A3. Poate le-a fost frica de binom, trinom, etc. pana acum.
  Pana acum au fost doar voci sporadice, gen Tariceanu, Firea, Cataniciu, Serban, dar au realizat ca pot sparge buba asta purulenta securista. Ramane de vazut daca pot duce pana la capat acest demers.
  Cred ca ar fi trebuit sa faca acest lucru incepand cu cazul doamnei Rarinca. Si acolo s-au incalcat grav principiile democratiei. Insa doamna Rarinca nu avea milioane in spate, chiar daca voi ati aratat tot adevarul.
  Si nu in ultimul rand, nu trebuie sa va opriti orice s-ar intampla. Pentru ca voi sa vorbiti liberi sta un om in puscarie (si alte victime colaterale). Pentru ca nu s-a vandut, pentru ca si-a respectat principiile, cuvantul si nu a tacut. Acest om nu si-a dat “demisia” din tara lui (cu tot respectul pentru C.Avram).

Leave a Reply