Deputatul Sebastian Ghiţă, membru în comisia SRI, a contactat redacția Antena 3, după dezvaluirile despre calatoria lui Dan Condrea la Ploiesti, pentru a elimina orice speculație cu privire la o eventuală întâlnire cu patronul Hexi Pharma.

”Nu l-am văzut în viața mea pe acest om, nu m-am întâlnit, nu m-am intersectat și nici nu cred că am fost la Ploiești în ziua aceea”, a spus Sebastian Ghiță, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Patronul Romania tv a sunat la Antena 3 sa faca precizarile fara sa i se pomeneasca numele in dezvaluirile facute de jurnalistii A3…

Fosta soție a lui Dan Condrea a declarat, în ziua accidentului, că patronul Hexi Pharma se întorcea de la Ploiești în acea zi și că îl aștepta să vină să ia copilul.

Deși numele persoanei cu care s-ar fi întâlnit Dan Condrea la Ploiești nu a fost dezvăluit la Antena 3, Sebastian Ghiță a ținut să sublinieze faptul că nu este vorba despre el.

“Echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului”

La scurt timp după vestea accidentului patronului Hexi Pharma, deputatul Sebastian Ghiță, membru în comisia de control a SRI, a declarat că va cere ca “echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului”, scrie Agerpres.

Întrebat dacă este sigur că exista o echipă de filaj, deputatul a răspuns: „Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din raţia de mâncare, ci care a participat la o operaţiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecţiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?”.

http://www.antena3.ro/actualitate/sebastian-ghita-reactioneaza-dupa-dezvaluirile-de-la-antena-3-357958.html

PS : Pare ca Sebastian Ghita se confunda cu intregul oras Ploiesti. Doar asa se explica reactia sa, de a suna la Antena 3 fara sa i se pomeneasca numele. Condrea s-ar fi putut intalni cu oricine din marele si bogatul oras Ploiesti. Singurul care a sunat sa dezminta a fost Ghita. Mai ramane ca alte cateva sute de mii de locuitori sa dezminta la randul lor ca nu s-au intalnit cu Condrea…

 

11 COMMENTS

  1. Inaintea lui Ghita peste tot in spatiul public a sarit Ponta care s-a spalat pe maini de Condrea in stilul sau usor de gradinita cu glumite ametite si cu un final apoteotic in care Johannis e aratat cu degetul (tot ca la gradinita) ca fiind capul relelor premeditate petrecute in tara asta.Nu conta ca a fost 4 ani premier,3 ani sef departament control la guvern sau ministru ori secretar general al guvernului Boc.Nu,el e curat si persecutat dupa tragedia de la Colectiv,el e de fapt victima acelei drame nu cei decedati.Cam asta lasa sa se inteleaga.

  2. Acum si Dvs. domnule Tudor, cu cine ati fi dorit sa se intalneasca Condrea, doar nu cu nea Gigi de la scularie ? Cu certitudine daca Condrea a fost la Ploiesti, s-a intalnit cu o persoana pe masura importantei sale sau e din zona si s-a dus la rude ?
    Dl. Ghita e in comisia parlamentara SRI, n-a invatat regula celor trei maimute ?

  3. Scandalul legat de Condrea ala nu a fost lansat degeaba,iar dupa ce personajul principal a disparut, sau a fost facut disparut, si dupa ce au disparut si probe directe, probabil ca in lipsa de altceva sau ca paravan pentru a nu deranja unde “nu trebe”, va incepe,ca deobicei,SCENARITA pe tintele politice “bune de tavalit” si probabil Ghita are informatii sau doar banuielile lui.Oricum toti se vor teme acum sa recunoasca pana si faptul ca au trecut vreodata prin Buftea spre alte destinatii, ca sa nu le faca vreo vina “statul de drept” din asta.

  4. Ghiță da măsura exactă a comisiei de auto-control a SRI, recte, o întoarce ca la Ploiești imediat ce minunata instituție e pusă sub lupă de altcineva decât de proprii controlori. Acum vad ca-l tratează de acoperit pe dl Tudor, franchement, sper sa fie dat in judecată pentru calomnie, daca mai exista așa delict rămas in vigoare după ordonanța lui Ciolos. Nu de alta, dar m-am plictisit rău de spectacolul mizerabil dat de securiștii de viță nouă, nici sa-i copieze pe maestrii lor din Vest nu sunt in stare fara sa-si dea jos rucsacul (cu pietre) din cârcă.

  5. Eu nu inteleg ce cauta acest infractor mafiot in comisia de control a SRI. Pe langa ca este capul mafiei licitatiilor, se mai vroia sa fie si un fel de securist acoperit, sau cum? Ati observat poate ca la acest individ, prieten si finantator al lui Ponta (in schimbul protectiei juridice si politice), toata lumea care are alta opinie decat el aste ofiter acoperit?? Acum insinueaza ca si Radu Tudor ar fi vreun acoperit, in trecut zicea asta si de Dan Tapalaga sau Sorina Matei, cand defapt el se vrea un fel de ITist-SRIist si era prieten cu acoperitul Ponta. In plus, mai arunca si informatia ca Antena 3 ar fi vreun cuibusor de liberali (la RTV A3 e adesea numita PNL-TV), ca si cum ar fi ceva ilegal sau de acuzat in asta. E bine stiut ca emisiunea La Ordinea Zilei cu Radu Tudor si Dana Grecu are un iz mai liberal, la pachet cu parerile mai galbene ale invitatului etern Bogdan Chireac. Asa si? E ceva ilegal in asta? E asta comparabil cu toate contractele prin care securistul mafiot Ghita a sifonat bani de la bugetul de stat? Dupa mintea acestui domn Ghita Aurelian Sebastian, oricine are o alta parere decat el ar trebui exectuat. Acest individ nici nu ar trebui sa se mai afle in libertate, dar mai tineti minte ca a trecut doar o luna de cand Camera Deputatilor a respins cererea sa de arestare?

Leave a Reply