Oficialii guvernamentali din SUA îi sfătuiesc pe americani să-și amâne vizitele în Europa până după 20 iunie, fiind așteptate noi atacuri, după atacurile teroriste de marți de la Bruxelles.

Criza din Belgia este privită de guvernul american cu maximă seriozitate, destinația fiind considerată una cu grad de risc 4, presupunând ”atacuri serioase sau iminente”, arată o alertă emisă de Biroul Afacerilor Consulare din Departamentul de Stat.

Informațiile au fost comentate miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Este stare de alertă maximă în toată Europa.

Tragedia vine la doar câteva zile, după ce serviciile secrete se lăudau cu prinderea celui care a coordonat atentatele de la Paris, de anul trecut, Salah Abdeslam.

http://www.antena3.ro/externe/avertismenul-sua-ocoliti-europa-pana-pe-20-iunie-347863.html

11 COMMENTS

 1. Au dreptate, in timp ce unii fac figuri si desene cu lumanari pe sfaltul inca plin de sangele nevinovatilor, altii se pregatesc sa implementeze dur democratia orientala. Intr-o alta postare era vorba de atrocitatile dictaturii argentiniene. In acea vreme incomozii, tinerii adevarati si liberi, erau urcati in avioane si facuti pierduti (fara parasuta) deasupra pampasului argentinian. Poate ar fi necesar ca foarte multi dintre “refugiatii” dornici de implementarea cu forta a democratiei orientale, sa fie repatriati pe calea aerului … fara parasuta. Convingerea este aceea ca doar asemenea “traditii” ar face liniste in randul tinerilor nelinistiti dornici sa implementeze democratia orientala in amortitul occident.

  • Cand am afirmat cum ca serviciile de securitate belgiene, UE si Nato sunt conduse de niste imbecili cretini m-ati facut propagandist sovietic. Si Haaretz tot oficina stalinista este??? “Serviciile secrete belgiene, precum şi alte agenţii de informaţii occidentale, aveau informaţii din Siria cu privire la atacurile teroriste revendicate de ISIS ce au avut loc marţi, atunci când 31 de persoane au murit şi alte 300 au fost rănite.

   Serviciile de securitate belgiene, precum şi alte agenţii de informaţii occidentale, au avut în avans informaţii cu privire la atacurile teroriste din metrou şi aeroport, potrivit informaţiilor descoperite de publicaţia israeliană Haaretz.

   “În ciuda avertizării în avans, serviciile de intelligence si securitate de la Bruxeles, acolo unde majoritatea agenţiilor Uniunii Europene sunt localizate, au fost limitate în scopul lor şi insuficiente pentru severitatea şi rapiditatea acestei alerte”, scrie publicaţia israeliană.”

   • Sper ca nu faceati referire la mine, nu-mi permit sa jignesc “colegii” de blog, poate eventual sa fiu putin acid.
    Daca “servicilii” au fost instiintate de catre colegii israelieni si n-au actionat este clar ca se doreste ceva si nu vreau sa anticipez.

    • N-am facut referire la tine ci la Radu Tudor care m-a facut stalinist pentru c-am afirmat cum ca serviciile de securitate belgiene, UE si Nato sunt conduse de imbecili cretini care n-au putut sa-i impiedice pe teroristi sa produca carnagiu din aeroport in schimb imbecilii bat campii cu gratie despre pericolul rusesc ce planeaza asupra tarilor din Estul Europei.

  • @Anonimul, nu facem referire la tine ci la analistul politico-militar Radu Tudor ce-i face in mare viteza propagandisti pro-rusi si stalinisti pe toti cei care nu-i ridica-n slavi pe americani si pe trompetele lor liber cugetatoare.

 2. Vedeţi dumneavoastră exprimarea prin recomandare: ”SUA recomanda cetatenilor sai ocolirea Europei”
  De ce doar se recomandă şi nu se iau măsuri deîndată?
  Nu cumva pute a ceva amesteacat, grav şi împuţit?
  În legătură cu ”emigrant/imigrant politic” cum e Bivolaru: acest statut cumva e pe viaţă? Nu cred! Ştiam că e pentru o perioadă de timp limitată, în plus România e ţară democrată cu vechime în democraţie şi nu se mai pune problema emigrant/imigrant politic din România! Parcă ceva nu se leagă în acest caz!
  Altceva:
  Încă o metodă consacrată pentru înşelarea legal a bugetului. Da, e vorba de: ”’Programul prin care statul oferã pânã la 10.000 de euro si facilitãti fiscale pentru tinerii care vor sã îsi înfiinteze o primã afacere va fi extins la nivelul întregii populatii, întrucât limita de vârstã de maximum 35 de ani impusã aplicantilor a fost eliminatã astãzi prin ordonantã de urgentã.”’!
  De ce?
  Pentru că tot cei cu afaceri în familia ”de afaceri” vor beneficia cu prioritate! Părinţii au o firmă de stat sau particulară îi întocmesc acte cu nume pentru o nouă firmă în acelaşi domiciliu, ulterior mai extind adăugînd un nume în afacere şi: Perfect! au încasat 10 000 de euro! Pe ce? Pe nişte hîrtii(acte contra bani) cerute!
  Am auzit de un alt program contra sărăciei!
  Ce program mai e şi ăsta dacă totul rămîne la stadiul de subzistenţă şi laudaţio cu premii pentru cea mai controlată şi coordonată zonă a sărăciei prin ajutorare? Cine pe cine ajută? Cine pe cine se ajută? La fel şi cu securitatea ţării şi a românilor!
  Vax!
  La mişto, ca de obicei: ghinionul perfect!

 3. mare fasss.toate tarile lumii procedeaza asa.dupa atentatele din septembrie din sua probabil ca multe state europene au dat o atentionare asemanatoare.mare inginerie:doua luni nu vin americani in europa.plangem cu lacrimi de crocodil.

 4. SUA exporta terorismul in Europa. Dupa ce multe decenii au antrenat trupe rebele si dupa ce nu le-au mai putut tine sub control acum le-au deviat spre Europa.
  Nu vi se pare ciudat ca dupa atentatul de la turnurile faimoase s-a incercat o deviere subtila a conflictului spre Europa?
  Dupa ce ani de zile americanii indoctrineaza planeta cu Hollywood si filme despre teroristi, atentate si morti acum au devenit o realitate.
  Insa se pare ca in ultimele luni Hollywood le da mai multe idei acestor indivizi. Au inceput sa faca filme cu drone, atentate, masacre si alte atrocitati. Au inceput sa creeze o lume foarte nesigura toate aceste fictiuni ale ecranului. Prefer sa traiesc in lumea mea si sa evit marile orase unde sunt riscuri ridicate de nesiguranta.

  • Cei mai mari mestrii in actiuni teroriste sunt evreii, Israelul a fost format pe fondul unor actiuni teroriste in care au murit sute de arabi si soldati englezi in Plestina in perioda 1945-1947 premargatoare infiintarii statului Israel in 1948. Iar in Regatul Romaniei Mari tot niste evrei dar comunisti au pus o bomba la Senat omorand cativa senatori in dec. 1920.

  • Dupa antentatul din 2001 cand serviciile americane si Mossadul au demolat cele 2 turnuri gemene, terorismul a fost exportat in Europa la Madrid, Londra, Paris si acum in Belgia. De unde tragem concluzia ca se doreste terorizarea populatiei Europei astfel incat serviciile speciale europene sa capete cat mai multa putere in detrimentul democratiei si respectarii drepturile omului. Si ceeace este foarte curios este faptul ca ISIS ataca cu precadere musulmani si crestini fara sa declare razboi statului Israel. De unde se poate trage concluzia cum ca terorismul ISIS, AL Qaida s-al altor organizatii musulmane este o operatiune globala CIA-Mossad sub steag fals care urmareste impunerea in final a unui guvern mondial condus de oculta bancherilor s-a sefilor corporatiilor militar-industriale americano-israeliene.

   • “Operațiunea Gladio
    Colaborând cu numeroase agenții de spionaj din Europa de Vest via NATO, CIA a creat după al doilea război mondial, o rețea de armate secrete “în spatele liniilor” (Stay-behind). Scopul principal al acestor structuri paramilitare a fost destabilizarea organizațiilor de stânga din statele respective, prin operațiuni sub acoperire Steag fals.
    Cea mai renumită dintre acestea, prima despre care au fost făcute dezvăluiri complete, a fost Operațiunea Gladio (gladius=sabie) care a funcționat în Italia.
    În Italia, la sfârșitul anilor `70, serviciile secrete s-au folosit de Operațiunea Gladio pentru a pune la cale atentate prin care să discrediteze mișcarea socialistă italiană care, la vremea respectivă, deținea un loc important în Parlament.
    Existența structurii Gladio a fost dezvăluită abia la începutul anilor 1990 de către fostul premier italian Giulio Andreotti care a confirmat că „armata italiană din spatele frontului numită Gladio” a existat începând cu 1958 cu aprobarea guvernului italian.

    Acțiunile Gladio:
    -Piazza Fontana
    -Asasinarea lui Aldo Moro
    -Exploziile de la Bologna
    Unitatea italiană a armatei din spatele frontului, Operațiunea Gladio, a fost organizată în 1950 de generalul Giovannni de Lorenzo, șeful Serviciului Militar Italian de Informatii (SMIF). Operațiunea Gladio a funcționat în cadrul Serviciului de Informații al Forțelor Armate (SIFAR), și era formată din 1000 de oameni în mare parte anticomuniști, luptători de guerilă și spioni, foști membri ai poliției secrete a lui Mussolini. O bază de antrenament a fost stabilită în Sardinia și un număr mare de arme și muniție a fost ascuns în nordul Italiei.
    Începând cu 1970, comunismul lua amploare în Italia iar guvernul a apelat la strategia de “creare a tensiunilor” folosind rețeaua Gladio și atacul preventiv asupra comuniștilor.
    Operațiunea Gladio a fost implicată în anul 1964 în lovitura de stat italiană când generalul Giovanni De Lorenzo a forțat miniștrii socialiști să părăsească guvernul.
    Banca Națională Agrara din Piazza Fontana.
    La 12 Decembrie 1969 o bombă a explodat la Banca Națională Agrara din Piazza Fontana, Milano ucigând 17 și rănind alți 88. În după amiaza aceleiași zile, alte trei bombe au explodat în Milano și Roma.
    Asasinarea lui Aldo Moro. ALdo Moro care a îndeplinit funcția de prim ministru în perioadele 1963-1968 și 1973-1976, a fost ucis în 1978 în timp ce era încă politician în cadrul Partidului Creștin Democrat. A fost răpit în drum spre Parlament unde urma să inaugureze noul guvern pentru care negociase să fie susținut de Partidul Comunist Italian începând cu 1947.
    La scurt timp după moartea lui Moro, jurnalistul italian Mino Pecorelli, și-a exprimat în 1978 suspiciunea că moartea lui Moro ar fi avut legatură cu Operațiunea Gladio. El a afirmat că moartea lui Moro se datorează unei “super-puteri lucide”. La un an după moartea lui Moro, Pecorelli a murit împușcat la Roma.
    Exploziile de la Bologna.
    În dimineața zilei de 2 August 1980, o bombă a explodat la Gara Bologna unde au murit 80 persoane și au fost rănite mai mult de 200. În 1988, patru extremiști de dreapta au fost condamnați la închisoare pe viață. Alți doi acuzați au fost condamnați pentru devierea investigațiilor.”

Leave a Reply