Ministrul roman al apararii Mihai Fifor a anuntat aseara la Antena 3 , in premiera nationala, posibila amplasare in Romania a unui “comandament de 3 stele al NATO” in tara noastra. Aceasta informatie pretioasa si altele, in inregistrarea de mai jos de la Punctul de intalnire.

Mihai Fifor : Reiterând deplina solidaritate cu Marea Britanie, susținem, alături de aliații noștri din NATO, poziția fermă exprimată la nivelul Consiliului Nord-Atlantic de condamnare a atacului cu agent neurotoxic de tip militar, primul de acest fel înregistrat, de la fondarea Alianței, pe teritoriul unui stat aliat. România, împreună cu toți aliații, consideră acest grav incident drept o încălcare clară a normelor şi a acordurilor internaţionale și o ameninţare la adresa păcii şi a securităţii internaţionale.

2 COMMENTS

  1. Armata,aparare,se cam fac. Invatamant,educatie,cercetare, in care secol se vor vedea rezultatele pozitive?! In secolul in care traim,oricine care a dorit si a avut bani,are cel putin o diploma de studii inalte,fara a merge la cursuri sau studia! Asa se face invatamant,educatie si cercetare in democratia occidentala?!

  2. Ministrul Apararii dintr-o tara UE lupta cu “statul paralel”? Asta ne spune Fifor admitand ceea ce spune Dragnea?

    La Congres a fost si Tudose, si Georgian Pop si cel mai important Vasile Dâncu. Cum naiba lupta Dragnea cu “statul paralel” cu Dâncu langa el?

    Oprea a confirmat discutiile despre nr1 si nr2 in PSD dar cu o alta desfasurare a evenimentelor si ce sa vezi cu o alta componenta, cu cel putin o persoana omisa de Dragnea, si anume iar Vasile Dâncu!

Leave a Reply