Europarlamentarul Mircea Diaconu a dezvăluit cum a fost văzut și salutat imediat de Laura Codruța Kovesi pe holurile Parlamentului European. 

”E foarte bine, și dânsa a avut concediu, e firesc, dacă de cinci ani dânsa n-a mai avut concediu, e firesc în fiecare an să ai concediu, să te relaxezi, foarte bine, să-și trăiască viața” a spus Mircea Diaconu despre imaginile cu Laura Codruța Kovesi din vacanță.

Europarlamentarul Mircea Diaconu a mai spus că a văzut-o pe Laura Codruța Kovesi, când a fost la Parlamentul European: ”Am fost plăcut surprins că m-a văzut, mi-a zâmbit prietenește, m-a salutat, eu la fel, dânsa întâi, mă rog, greșeală din partea mea, fără discuție, cu aceeași plăcere am salutat-o și eu, e un cetățean român, m-a văzut imediat, era foarte multă lume, m-a salutat și m-am bucurat mult. Abia aștept s-o văd acum, că e în civilie, și, dacă o să am ocazia, mi-ar făcea plăcere să discut cu dânsa tot felul de lucruri că înțeleg că e ca mine, își gătește singură, îți calcă, la fel și eu. Suntem oameni normali”, scrie DC News.

 

8 COMMENTS

 1. Aoleu, cum a ajuns Kovesi un om normal?

  Pana acum credeam ca e dracu in persoana.

  Precis s-a dilit Diaconu sau poate l-o fi cumparat si pe el Soros.

  • Pe dl Diaconu cu certitudine nu l-a cumparat insa , pe tine te-a prins.
   In privinta normalitatii d-nei K, nu a fost si nu va fi un om normal ca noi toti, este o facatura iar, facaturile niciodata n-au fost normale si discrete.

 2. Auzii de fonduri europene,tu spuneai si etau intrebatoro-mirat, unde sunt ca nu se vede nimic!
  Cum mama naibii sa se vada,e exact metoda imprumuturilor, ii dau lui cutarica,acel cutarica achita o alta datorie cuiva,acel cuiva face afaceri cu finantatorul de unde a plecat imprumutul sau fondurile! Pana la urma,banii circula si datoria in amane,dar in niciun caz folositoare celor care au avut nevoie initial! E metoda “iehova” trec cu vorba peste orice insistand in felul de a face dreptate sau finanta,cand de fapt,imi rezolv interesul personal prin manipulare!
  Cat despre madam sfanta,nu trebuie sa iti ceri scuze unui biped care te-a denigrat ani la rand! Zambetul prietenesc e de fapt,o metoda de ironie ca te-ai salvat fara nicio problema!

 3. In copilaria mea asa faceau trabantistii,cei cu wartburg fiat 650 si din 80 cei cu aro 10 , se claxonau cand se intalneau pe sosele. Atunci beneficiarii erau cei care aveau acces la marfa din import adica soptitorii medicii actorii propagandisti si nomenclaturistii comunisti Si eu care credeam ca luluta i-a spus ca poate sa repare Cazinoul Constanta din banii recuperati de la mazare si nuti. Pana si bodega vraja marii a fost renovata si arata ca un vas de croaziera. Daca punea un gratar si un lighean de prajit gogosi (cum a facut nea mitica cusu) si tot se repara cazinoul.

 4. Cel mai bine a descris-o The Economist un jurnal de renume mondial, Premiile mondiale pe care le-a primit au definit-o, aprecierea milioanelor de romani, dar faptul ca au urat-o infractorii hotii si puscariasii pur si simplu i-a facut statuie in istorie!

Leave a Reply