Mircea Diaconu, europarlamentar independent, a luat o decizie cu privire la alegerile europarlamentare din 2019. 

Mircea Diaconu nu va mai candida. ”Nu, m-am hotărât efectiv și definitiv exact acum două nopți. Ultimul argument a venit de la nepoțica mea, care mi-a spus că <nu te mai las să pleci, stai cu noi>” a declarat Mircea Diaconu, în emisiunea ”Punctul de întâlnire” de la Antena 3.

Europarlamentarul independent a subliniat că sunt multe lucruri de făcut în România.

”O să fie o veste tristă pentru mulți oameni” a comentat Radu Tudor.

7 COMMENTS

  1. Bun, dacă renunța și Norica Nicolai nu mai ies sa votez la europarlamentare, ca de soiul Cătălin Ivan m-am saturat pana-n gât (par băieți deștepți la prima vedere și pe urma te-ntrebi cine ti i-a schimbat peste noapte) iar de garnitura USR e mai bine sa te ferești chiar și când umbla pe bicicleta, darmite pe sinele de mare viteza. De altfel, Diaconu are dreptate, lumea artistico-intelectuala a luat-o razna rău in ultima vreme și, poate, cineva trebuie sa-i dea o mâna de ajutor ministrului culturii, sa nu rămână izolat complet de “casta”—pentru care a obținut bani, amărâtul, cât n-au obținut predecesorii lui in trei decenii! Bani pe care, desigur, se vor bate ca chiorii toate vârfurile culturii naționale (nu vorbesc de Chirila, nici de Bădița Forbes) fără ca asta sa-i împiedice sa-și înjure colegul-ministru de M… oridecateori prind ocazia. As zice ca asta e cel mai dureros lucru întâmplat după Revoluție, lipsa de discernământ a intelectualilor și artiștilor contemporani care merg ca oile după filosofi ce pozează in marchizul de Sade, varianta de buzunar, din fericire.(vezi Liiceanu, unguentele și înjuratura). Toate cele bune, deci, Mircea Diaconu!

  2. E o masura in toate,acolo isi face datoria,un om echilibrat,vertical,n-am ce spune,dar ramane si familia si daca o iubesti nu poti sa stai mereu plecat!Pierdem un adevarat om in parlamentul european dar castigam aici prin prezenta lui!Succes dle Diaconu!

  3. Domnule Radu Tudor, de patru ani trec prin presiuni infernale de la Basescu ca sa fiu inebunit , ca sa fiu compromis si in incurajari pentru suicid.

  4. Un simplu, pacat ca asemenea oameni se retrag, totusi ramane speranta de a face treaba acasa.
    Eu unul, mi-as fi dorit ca maestrul sa ma reprezinte si sa faca treaba acolo, nu aici in cloaca asta ordinara.

  5. Ne-am stricat la caput cu totii si nea Mircea intra in gloata noastra fiind pesimist?!? Ba nene, candideaza sa vezi mata cate voturi vei primi,o sa ramana toti socati! Oricum,nimeni nu il poate obliga sa candideze fara vointa proprie!
    Mai gandeste-te d-le Daconu,dar mai atent si bine!

Leave a Reply