“Ţara noastră, în mulţi ani – nu în aştia 5, nu în ăştia 25 – nu e administrată. Ce înseamnă să administrezi? Înseamnă exact asta: să fie drumuri, să fie spitale, dacă te doare ceva, să fie pastile. Asta este administraţie.(…) Deci ţara nu e administrată!” a declarat Mircea Diaconu, invitat în emisiunea Punctul de Întâlnire la Antena 3.

 

18 COMMENTS

 1. Multa lume spune ca e floare la ureche sa administrezi, sa aprovizionezi, sa intretii, etc.
  Romania se confrunta astazi cu o crasa lipsa de management, bun simt economic si profesionalism, in ciuda faptului ca mai toti managerii au multe, multe MBA-uri, in schimb multi dintre ei se zbat in valurile birocratiei, valabil mai ales pentru cei de la “stat”.

 2. Are dreptate maestrul Diaconu. In plus eu cred ca tara asta nu este locuita, in primul rand. Vad, in general desigur, doar o turma de zombie ghidata dupa instincte primare, care voteaza in functie de kilul de malai ce ii pica, care nu asociaza raul produs altora la respectul conditiei esentiale a unei fiinte umane, cu o lipsa totala de principii, cu umanitatea afectata doar in cazul in care ghinionul ii paleste. Am definit destul un zombie? Poate ar trebui schimbat imnul, cel putin titlul.

  • Acei zombie de care aminteati in marea majoritate sunt lipiti pamantului de saraci ce sunt si in general marea majoritate a cetatenilor Romaniei nu dau pe afara de bogatie cu mici exceptii.
   Tineretul nu este interesat de politica si de manevrele acestora, sunt manipulati cu o multitudine de “capcane” asa ca nu ne putem astepta la rezultate notabile.

 3. eu am zis ca nu e guvernare buna. ma refeream la acelasi lucru.
  daca privesti putin de la distanta vezi acelasi lucru.

 4. Are dreptate dl. Diaconu, dar au mai rămas foarte puţini profesionişti chiar geniali în ţară! Doar tinerii dacă vor mai fi interesaţi de inventivitate instruiţi de cei care încă mai vor ceva bun pot fi salvaţi. Mulţi dintre cei plecaţi deja şi-au pus amprenta ca om demn, onorabil şi respectuos în faţa patronilor străini care nu vor să-i piardă! Din contra, patronii îi somează să urgenteze cu anumite acte pentru a le asigura corect şi legal drepturile reale! La noi s-au dus timpurile respectului de sine şi a profesionalistului demn! Doar dacă vor fi eliminaţi sau înlocuiţi perindaţii la guvernare de 25 de ani de zile cu oameni demni şi onorabili care ştiu ce înseamnă respect, demnitate şi onoare, atunci putem să începem o nouă şi bună etapă de viaţă fără scandaluri şi mahala!
  Dl. Diaconu: selectează speciile pentru politica onorabilă ca să avem ce alege şi vota! Succes!

 5. Uite ce demnităţi sunt profesioniste!!! ”Un număr necunoscut de turiști străini în Copenhaga au fost înșelați de aproximativ 45.000 de coroane de doi români care pretind a fi ofițeri de poliție.”http://www.thelocal.dk/20150810/copenhagen-tourists-conned-by-fake-police-officers Published: 10 Aug 2015 08:49 GMT+02:00

 6. Ce lume dementă şi aiurită! Cum să depui plîngere penală împotriva premierului oricare ar fi el, pe motiv de abuz în serviciu privind organizarea alegerilor parţiale!!! Cum mama dracului să gîndeşti în aşa hal, cît de limitat să fii ca să gîndeşti strict în acest sens??? Nu mai aveţi bani pentru aruncat aiurea voi: pnl-pmp-pdl??? Nu aveţi cum să controlaţi alegerile pentru turism???
  – NU! NU! NU!!!
  – ALEGERILE SE FAC DOAR ÎN CAZUL ÎN CARE ESTE STRICT NECESAR! ŞI ÎNCĂ NU E PENTRU CĂ TOŢI FAC LA FEL DUPĂ CE AJUNG PE FUNCŢIE!!!
  – ANCHETATORII ŞI JUDECĂTORII TREBUIE SĂ ŢINĂ CONT DE FONDURILE ARUNCATE ÎN SERII ŞI AIUREA PENTRU CĂ POATE VOTATUL/ALESUL VA FI ARESTAT SAU PEDEPSIT CU SUSPENDARE ŞI IAR SE URLĂ AIUREA CĂ RĂMÎNE POZIŢIA FĂRĂ OCUPANT!!!
  —MĂCAR PE ULTIMA SUTĂ DE METRI TREBUIE SĂ GÎNDEASCĂ BINE ŞI OBIECTIV ACEI ANCHETATORI ŞI JURAŢI CARE DAU VERDICTE!!!–
  Apropo, citisem ceva de TVR şi politicianul, bărbosul care jicneşte pe oricine, numit ca şef politic, cu peste 4 mii de lei salariu, că sunt pe cale de a fi anulată emisia. Foarte bine! Cînd ne-au impus abonamentul obligatoriu la TV aruncau cu bani în orice şi oricînd încît au ajuns la faliment! Nici nu vrem să auzim de propunerea privind salvarea lor!!! Nu merită !!!
  TOATE TELEVIZIUNILE SUPRAVEŢUIESC PRIN PUBLICITATE! LA TVR E ŞI DIN PUBLICITATE ŞI DIN BUGETUL ŢĂRII!!!
  —SĂ-ŞI GĂSEASCĂ PUBLICITATEA DE CARE AU NEVOIE PENTRU SUPRAVEŢUIRE!!!—– E CLAR???
  NUUUUUUUUUUUUUU!!! NU ACCEPTĂM SALVAREA PE BUZUNARELE NOASTRE!!!

 7. Dnul Diaconu spune intotdeauna adevarul(cum ii sta bine unui liberal autentic !!!).Dar cine poate sa-l creada/asculte … pesedistii sau pedelistii? Exclus.
  Si totul va fi la fel ca mai inainte(identic cum a fost in cei 25 ani).

 8. ţara noastră nu mai există de când a început iliescu să facă pe plac la “prietenii” noştri pentru a fi acceptat. dar ne stă bine ca şi colonie. avem un avantaj încă,putem să respirăm gratuit.

 9. Emisiunea dvs, de aseara a fost un” REGAL” PRIN PREZENTA MINUNATULUI ROMAN -MIRCEA DIACONU CARE NECONDITIONAT IUBESTE ACEASTA TARA CHINUITA, CIUNTITA ,FUTATA,IN FIECARE SECUNDA DE NISTE DERBEDEI FARA MAMA FARA TATA FARA NICI UN DUMNEZEU
  ”ROMANIA TREBUIE SCHIMBATA DE LA MATURA”asa cum ne spunea cu intelepciune si inteligenta caracteristica taranilor romani doamna Maria de la Suceava
  Oare vom apuca sa traim intr-o Romanie normala?

 10. :))))) Cum bre? http://www.antena3.ro/actualitate/klaus-iohannis-mesaj-de-ultima-ora-pe-facebook-306785.html””Cred că un stat puternic nu este unul izolat, ci unul care se bucură de respectul și încrederea partenerilor, ai cărui reprezentanți comunică și discută permanent cu omologii lor pentru a construi proiecte comune. Am avut privilegiul ca în aceste prime luni de mandat să îi reprezint pe concetățenii mei, din țară și din afara granițelor, în discuțiile cu președinții Franței, Poloniei, Austriei, Italiei, Portugaliei, cu cancelarul Germaniei, cu prim-ministrul Spaniei, cu cel al Marii Britanii și nu numai.” Din cîte îmi amintesc: ca să pleci în vizită trebuie să fii invitat! Dar nu am auzit pe nimeni care să-ţi fi făcut invitaţie în scop de lucru! Tu spuneai că pleci în vizită şi concedii cu soţia ta ca primă doamnă a ta! Ce făcuşi tati în prezenţa marilor străini? De fiecare dată aveai mîinile încrucişate ceva mai jos de buric!!!
  Serios? :))) Ştiţi că Israelul s-a format prin 1962-1965 cu adunătura(acelaşi sistem cu alt nume:isis-isil-faq…) de multe naţionalităţi din orice ţară, sponsorizate să nu zic direct: finanţate en-gros pînă actualmente de americani şi cu un nivel de trai înfricoşător de înalt au fost plantaţi în coasta Palestinei pe teritoriul Palestinian! Cînd americanii au nevoie pentru”manevre” deîndată sunt pe aceeaşi linie de undă şi se vede clar în ce hal s-a ajuns! Nu e nicio problemă că deja sînt peste 2000 de naţionalitate americană aici în ţară(nimeni nu ştie cîţi dintre ei vor fi consideraţi isis-isil, cîţi se vor împotrivi americanilor cînd vor acţiona pe acest teritoriu), mai apar şi imigranţii alungaţi din ţara lor din cauza războiului şi se face/vindecă românica de administrare cu administratori pentru care s-a semnat în scris sau tacit prin anul 2000! E o problemă să ştim că de fapt acele organizaţii care vor controlul altor ţări cum ar fi românica să fie chiar americanii şi marile puteri<> vezi ceea ce se întîmplă cu majoritatea ţărilor unde controlul şi acapararea bogăţiilor sunt strict prin forţă!!!http://www.antena3.ro/externe/planul-organizatiei-statul-islamic-de-a-cuceri-lumea-romania-este-una-dintre-tintele-vizate-306781.html
  Sunt destule locuri depopulate în această ţară: http://www.dcnews.ro/satele-din-romania-unde-nu-mai-exista-niciun-locuitor-harta_482023.html
  – Nu băsescu era primul susţinător al venirii americanilor şi ruşilor??? Nu familia lui a avut afaceri, are afaceri fie şi de cabinet notarial cu cele 2 forme statale prin anumiţi reprezentanţi???
  CE BINE O DUC ROMÂNII DE CÎND AU VENIT AMERICANII ŞI RUŞII!!!
  :))))))))))))) CE LINIŞTE E ÎN ŢARĂ MAI ALES PE MICILE ECRANE POLITICE!!!

 11. http://www.aljazeera.com/news/2015/08/pakistan-stumbles-biggest-child-sex-scandal-150809102142589.html
  ”Pakistan “cel mai mare” caz de abuz asupra copilului
  Șoc și furie ca poliția descoperă 400 inregistrari video de mai mult de 280 de copii fiind obligați să facă sex în Punjab”
  ”http://www.aljazeera.com/news/2015/08/large-explosion-hits-kabul-airport-entrance-150810075946933.html
  Oare cît mai au de distrus şi ucis aceşti nemernici? Îmi amintesc cum spuneau că reconstrucţia va dura 5 ani! Au trecut 5 ani cu uşoară reconstrucţie să nu spun superficială doar în interesul american şi nu s-au liniştit!
  ”Explozie uriaşă spectaculoasă la intrarea în aeroportul Kabul”
  deh…vin americanii!:))))

 12. Pai cine sa admnistreze Romania, cand toti dunt pusi pe furat si pe capatuiala? Si mai grav, cand romanii accepta tacit situatia…

 13. penelistii habarnisti dar tare-n gura, adevarati oameni de dreapta cu doctrina in gura cat cuprinde. iata cele mi noi exemple de basisto=penelisti care vor la putere. marian petrache: “Am ajuns in situatia in care investitiile private sa fie mai mari decat investitiile guvernamentale, ceea ce nu este in regula.” …sau celebra andreea paul: “Nu am cum să fiu regalistă. Eu sunt de dreapta”. despre “inteligenta” lui petrache nu e de comentat intrebarea care se pune cum de a ajuns secretar executiv la penelistilor dar si mai interesanta e intrebarea cum de a scapat pana acum de dna. cat de spre andrea paul o singura intrebare: de ce nu e la inchisoare pentru toate furaciunile ei si ale sotului din epoca basista. ce tare e dreapta basisto-penelista si ce oameni inteligenti are.

 14. Nu , d-le Diaconu ,tara este perfect administrata . dar nu in folosul poporului ,poporul a ajuns o sluga jalnica, este administrata in folosul parlamentului.al presedentiei, a justitiei si institutiilor ei a banci nationale ; salarii , pensii ,indemnizatii ,,,,,,,,,,,,,tot felul de inginerii ca sa ia bani. bani . bani si iar bani . Analizati cat ne costa un parlamentar ,si acela doarme in scaun si nu a initiat nimic nici in parlameny nici in teren .

Leave a Reply