Europarlamentarul Mircea Diaconu scrie pe Facebook:

În fiecare an, în luna mai, mi-am propus să fac turul României. Anul acesta mă voi opri în zonele în care există obiective de patrimoniu aflate în suferință, obiective selectate dintre cele pe care mi le-au semnalat cetățenii pe site-ul Harta Patrimoniului Rănit. (http://bit.ly/2oMZlUA)

Vă invit să fiți alături de mine în încercarea de a găsi cele mai bune soluții de rezolvare, pentru că … primăvara e un sfetnic bun. Vă aștept, bineînțeles, cu o cafea!

Voi străbate țara în două etape, întreruperea fiind datorată nevoii de mă afla la Strasbourg pentru o sesiune plenară a Parlamentului European.

2-12 mai
Constanța, Galați, Buzău, Câmpulung Muscel, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Deva, Reșița și Târgu Jiu


19-27 mai
Arad, Zalău, Baia Mare, Dej, Vatra Dornei, Târgu Neamț, Iași, Focșani

 

5 COMMENTS

  1. Mi-ar placea sa ma alatur d-lui Mircea Diaconu in periplul sau prin tara. Sunt locuri pe care nu le-am vazut de ceva vreme, altele imi sunt, din pacate, necunoscute. Cu certitudine solutii exista mai ales cand vin din partea unui inimos ca dl. Diaconu.

  2. Stiu ca am sa-l deranjez pe domnul Radu Tudor cu aceast comentari referitor la dvs domnule Diaconu dar sinceritatea este mai importanta pentru mine in momentele cele mai importante….De data asta nu,am fost v-am sustinut,mi-am luat tot ce trebuia sa-mi iau de la sustinatorii liberali care v-au la acel moment considerat tradator(urat cuvant) eu va consideram un om integru(si acum va consider) care s-a luptat singur cu sistemul basist,v-am apreciat ambitia,determinarea,puterea de a lupta,capacitatea de efort,acel tur cu ARO-ul galben….Dar acum parca nu va mai simt atat de aproape de talpa tarii,va inteleg,Bruxelles este o alta lume,alt anturaj,alta agenda…Este dreptul fiecaruia sa se alature unui anume curent.Eu m-am alaturat fenomenului Pietii Victoriei,eu am fost si am ramas un om al Pietii.Dvs ati respins acea manifestatie spunand ca suntem manipulati si ca acea Ordonanta 13 este OK,nu e un drac chiar atat de negru.Va respect parerea dar nu pot sa fiu alaturi de dvs aici,acum.Toate cele bune.

    PS.Astept replici glumete,sarcastice ale unor opariti la calcaie cum ca daca nu ies eu la intalnire cu domnul Diaconu acesta in mod sigur isi va anula turneul.Hai ca am spus-o eu sa-i scutesc de un efort intelectual devastator pentru ei.

  3. ” … am ramas un om al Pietii” ?! Adevarata piata a fost si va ramane Piata Universitatii. Piata Victoriei este o facatura.

    • “Piata” este oriunde societatea civila isi revendica drepturile mai ales cand numarul celor prezenti este de ordinul sutelor de mii si impactul mesajului depaseste mult granitele tarii ! Nu exista o Piata “adevarata” sau mai putin adevarata.Piata Universitatii este cea mai sangeroasa Piata si a fost locul de desfasurare al celor mai dramatice evenimente incepand din seara zilei de 20 decembrie 1989 pana azi si asa va ramane in istorie.

Leave a Reply