Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a părăsit penitenciarul de la Poarta Albă din judeţul Constanţa în jurul orei 16.30, îmbrăcat la costum şi cu barba crescută, precizând că se simte “ok” după ce a fost eliberat condiţionat, transmite Mediafax.

Întrebat de jurnalişti despre cum se simte după ce instanţa a admis eliberarea lui condiţionată, Miron Mitrea a răspuns simplu „Ok”.

Însoţit de avocată, fostul ministru al Transporturilor a fost aşteptat de un prieten cu maşina, iar apoi a plecat fără a mai face alte declaraţii.

Decizia de eliberare condiţionată a fost luată joi de magistraţii Tribunalului Constanţa şi este definitivă.

Miron Mitrea a fost încarcerat în Penitenciarul de la Poarta Albă timp de un an şi două luni.

http://www.antena3.ro/actualitate/cum-arata-mitrea-dupa-ce-a-iesit-din-inchisoare-357232.html

3 COMMENTS

  1. Un PSDist tipic, din garda veche, personaj sinistru care a supt de la sânul bugetului in perioada de aur a coruptiei si hotiei, perioada Nãstase!!!!1 Cred ca PSDistii l-ar putea primit cu bratele deschise inapoi in partid, ca si asa sunt in criza de piese valoroase si oricum e la moda pentru fostii penali sa candieze sau sa revina in politica dupa condamnari sau in timp ce sunt trimisi in judecata (Piedone, Vanghelie, Ponta, Severin etc). Dragnea ne-ar putea chiar spune despre tovarasul Mitrea ca e o lovitura de imagine buna pentru campanie!!! Si este intr-adevãr un exemplar reprezentativ pentru PSDisti si un politician tânãr si de viitor, inteligent si mai ales, viu!!!1

  2. Pe la CFR Triaj a cote de Gara de Nord, aproape ca nu se mai vad liniile de cale ferata, de balariile crescute!Zac in paragina, pe liniile moarte, garnituri intregi de vagoane, industria de material rualnt alta data destul de competitiva, exportam locomotive chiar, astazi aproape praf ! Priviti-l, e din echipa care a facut tandari economia, ”a pus umarul la marea privatizare”! Nu va faceti griji prea mari, are resursele la locul lor! Un parcurs tipic de oprtunist, dar asta e, fiecare isi asuma, lider de sindicat CFR pe tampoanele locomotivei, schimbat macazul in politica mare si lumea afacerilor, apoi garare pentru scurt timp la Poarta Alba! Pentru cei ca el, restul lumii nu mai conteaza!

Leave a Reply