In 95 la suta din zilele anului, parlamentarii Romaniei muncesc de luni de la pranz pana miercuri la pranz. Exact 2 zile din 7.

Au trei luni de vacanta platita, o indemnizatie lunara de 10000 lei plus inca pe atat sume forfetare. Sumele se maresc functie de pozitii detinute, diurne incasate pe deplasari, etc.

Pentru institutia fundamentala a democratiei (atat de nepopulara in randul opiniei publice si din cauza argumentelor invocate mai sus) sa existe o uriasa tensiune in legatura cu prezenta intr-o singura sambata din cele 52 pe care le are anul este o chestiune penibila.

Mizerabila. Incalificabila.

Au reusit insa, prin manevre de culise, evitarea singurei sambete in care puteau munci in 2019.

Ceva sinistru !

6 COMMENTS

  1. vroiau psdistii sa vina sambata la munca! :)))))))
    daca s-ar arunca asa si la construit autostrazi, i-am intrece pe nemti! :))))))))))))))))))

  2. stupid articol… stim ca parlamentul a lucrat noaptea ca sa o aresteze pe udrea, dar nu lucreaza daca e vorba de a lasa justitia sa ii ancheteze pe pesedistii borfasi, si acum pesedistii analfabeti si borfasi vor sa manipuleze cu ziua de sambata! puteti explica DE CE SAMBATA? DE CE NU LUNI LA ORA DE MAXIMA AUDIENTA? De ce sa nu auda ROMANIA DESPRE CAT DE BORFASI, ANALFABETI, INCULTI sunt pesedistii… cat de prost poate fi un antenist daca o place pe dancila – proasta de pute…

  3. Cam dubioasa exprimarea “in 95% din zile muncesc de luni pana miercuri”….
    Si eu un 95% din orele dintr-o zi muncesc de la 9 la 17:)

Leave a Reply