Home Articole Mogherini socheaza : “Europa risca dezintegrarea din cauza imigrantilor !”

Mogherini socheaza : “Europa risca dezintegrarea din cauza imigrantilor !”

2194
8

Uniunea Europeană riscă ‘dezintegrarea’ dacă nu răspunde colectiv și cu instrumente ‘comunitare’ la criza imigranților, a avertizat Înaltul Reprezentant pentru afaceri externe și politică de securitate al UE, Federica Mogherini, într-un interviu publicat joi de ziarul Il Sole 24 Ore, relatează AFP preluata de Agerpres.

Dacă europenii se mulțumesc cu răspunsuri naționale în fața acestui fenomen european, ‘criza se va agrava, cu reacții în lanț ale populației și guvernelor naționale, dacă nu se dotează cu instrumente corespunzătoare’, a explicat dna Mogherini, care este și vicepreședinte al Comisiei Europene. Fără aceste instrumente, ‘există riscul dezintegrării’, a adăugat responsabilul UE.

Austria a anunțat măsuri de securizare a graniței cu Slovenia, ce ar putea include ridicarea unei bariere ce ar reprezenta o premieră în Spațiul Schengen, pentru a controla afluxul de imigranți ce amplifică tensiunile între țările UE. În cursul unei convorbiri telefonice miercuri cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cancelarul austriac Werner Faymann, social-democrat, a fost de acord că ‘barierele nu își au locul în Europa’, fără a face totuși lumină asupra intențiilor executivului de la Viena.

8 COMMENTS

 1. Personal i-aş da un ”sikkktir” acestei madame. Din cauza Europei, a României s-a ajuns în halul ăsta? Ai naibii de ordinari , planul lor a eşuat şi aruncă totul pe alţii, ei nefiind vinovaţi de nimic! Oare ea habar nu are că totul e pe net? Toate activităţile lor puse în practică pot fi văzute online şi ea nu vrea să conştientizeze, mai mult, creaturile în borcane le plasează în cosmos şi spun că e generaţie cu viaţă pe lună sau oriunde. Chiar credeţi aceste ”mojicii’ cînd se găsesc scrieri arabe-locul unde s-a descoperit scrisul-primul scris cu pană-Egipt şi de atunci sînt scrise toate facerile despre care americanii tot spun în laude non-stop. Mai au destule încropiri cu care încă pot manipula naivii care nu au citit prin traducere scrierile antice pentru a-şi da seama în ce lume trăim-o lume plină de minciună şi manipulare-o lume în viitor imorală cu riscuri neasumate de cei care le impun!

 2. Barierele nu isi au locul in Europa, dar la granitele UE – DA! Europa nu este un continent nepopulat, nu este America de acum 500 de ani, nu are nevoie sa fie colonizata de populații ale Africii, Asiei și Orientului mijlociu. Migratie, emigratie, refugiati…cați și pana cand? La nesfarsit? Acestia vor sa se integreze, sa accepte și să respecte normele civilizatiei europene sau vor să colonizeze, să-si impună regulile și normele civilizatiei lor?

 3. Aceasta miscare (migrare) masiva de populatie mai mult sau mai putin fortata, de o cu totul alta cultura si obiceiuri ca marea masa a europenilor poate da nastere unor cunvulsii care la un moment dat nu pot fi controlate dacat cu “mana forte” ceea ce nu-si doreste nimeni. Mai mult daca se nasc anumite miscari acestea pot deveni incontrolabile si pot degenera intr-un razboi pe care unii si l-ar dori in centrul si sud-estul batranului continent.

 4. 81 percent of the asylum seekers recently arrived in Germany have no formal qualifications, and only 8 percent have a college degree, while 11 % have a vocational training, said German Federal Employment Agency.
  “Refugees in Germany: Take responsibility, identify opportunities.”
  Vezi pagina 3: https://assets.jungefreiheit.de/2015/10/BA-TOP_3_1_02.pdf
  11% meseriasi, 8% cu facultate, 81% freaca menta.

 5. este o poziţie corectă.unii îi cheamă ca să-i împartă apoi la toţi! merkel i-a chemat,iar acum trebuie să împărţim beneficiile.cât de mare a fost ţeapa intrării în ue o să aflăm după ce o să dăm de bună voie şi nesiliţi de nimeni şi o parte din ardeal!

 6. se va schimba ceva in Romania cind o sa vad si asa ceva in presa, la tv sau macar pe vreun site care conteaza cit de cit:
  https://m.youtube.com/watch?v=yR-lz5YON5E
  da, UE se comporta exact ca si URSSul; cel mai probabil va face implozie ca si el, ca tot e mare admiratie pentru comunisti la Paris si mare prietenie cu Putin la Berlin

 7. Instrumente?
  Pai care instrumente , iar vorbim asa codificat?
  Pe urma vine si austriacul ala si ne zice ca baricadele nu au ce cauta in Europa. Pai atunci dati drumul fratilor sa vine si toata Africa desfiintati vizele invitati pe toata lumea mai putin desigur pe romani in Schnegen. In rest oricine poa’ sa vina.

Leave a Reply