Am vorbit de-a lungul timpului despre trecutul de procuror comunist al Monicai Macovei, astazi autodefinita drept mare anticomunista.

Am spus si faptul ca Macovei a fost procuror anchetator la mineriada din Iunie 1990, momentul producerii unor imense abuzuri asupra unor oameni nevinovati din partea autoritatilor din acea vreme.

monica-macovei-noua-republica

Iata azi un document publicat de jurnalistul Victor Roncea pe blogul sau, www.roncea.ro

Informatiile, din dosarul fostului ministru de interne Mihai Chitac, sunt explozive. Din document reiese ca Macovei a fost in unitatea ororilor de la Magurele, unde autoritatile au dus cu forta, in stare de arest, sute de protestatari din Piata Universitatii. Mai mult decit acest fapt grav, procurorul Macovei spunea ca la Magurele totul era bun si frumos, desi marturiile celor batuti si amenintati sunt numeroase si impresionante.

Trecutul procurorului Macovei demonstreaza ca anticomunismul ei este o parodie, o gluma proasta si o minciuna grosolana. Comunismul s-a cladit si s-a bazat in abuzul sau pe oameni ca Macovei. Iar participarea sa la mineriada din Iunie 1990 ca procuror anchetator desfiinteaza orice legitimitate de asa zis politician “de dreapta”, mare luptator impotriva coruptiei (adversarilor lui Basescu).

pag 1 Macovei

 

Exploziv pag 2 Macovei

 

 

24 COMMENTS

 1. EVZ, Dan Voiculescu nu recunoaşte nimic: “Nu am făcut niciodată afaceri cu Nelu Iordache. Nu am niciun apropiat pe nume Mugur Crăciun” aurora la 08 iulie, 17:17 a spus:
  Aloooooo,judecatori ,procurori magistratura romaneasca de ce mama dracului nu ati dat sentinta definitiva si irevocabile acestui soparloi?Ce asteptati? Flori,mituiala sau va face-ti cum trebuie munca.Daca nu sunteti capabili sa il condamnati la 50 de ani de puscarie macar terminati-l cu un glontz in cap!Sunt satui cetatenii onesti ai Romaniei de toata aceasta mascarada tergiversata.Aveti mii si mii de motive sa fie incatusat fara drept de apel.”

  • Ieri EVZ a publicat si astazi s-a intamplat, un barbat a aruncat cu bani in Dan Voiculescu. Mai tratati si acum cu nonsalanta cele intmaplate. Primul lucru pe care trebuie sa-l faca Dan Voiculescu trebuie sa depuna planger penala impotriva EVZ pentru infractiunea de instigare la linsaj.

 2. ar trebui anchetata si pentru inchiderea serviciului SIPA
  atitia angajati au ramas pe drumuri, atitea spete au ramas in aer. S-a dorit blocarea activitatii SIPA

 3. Mulțumesc pt. comentariile șterse.Dacă asta e noua dv. abordare,să alungați pe cei care vă urmăresc și care vă apreciau, atunci rămîneți cu alde bocănilă& compania.

 4. off topic –
  pentru doamna agresata la vila Dante

  A verificat cineva daca benerele au fost puse cu aprobarea primariei?

 5. Daca sunt judecati tortionari pentru faptele lor de acum 60 si ceva de ani, trebuie sa fie judecata si macovei pentru faptele ei de acum 24 de ani si nu numai. La fel si basaul, inclusiv pentru flota.

 6. Totusi nu ziceti nimic de cei care au fost declarati definitiv turnatori de familie…de cei care au facut afaceri cu statul fraudandu-l cu milioane de euro si acum se declara pensionari cinstiti…de cei care eludeaza justitia de aproape 7 ani si fac pe icoanele sfinte… Pana cand?

 7. Chiar ati ajuns sa citati din Roncea??? Domnule Tudor, va credeam ceva mai circumspect fatza de anarhistii gen Roncea & co…..

 8. Scandal Hunor – MAE. Victor Boștinaru: Inițiativa e inacceptabilă și susține poziția Ungariei
  De ce nu scoate nimeni in afara legii UDMR-ul ?!?! Cine nu face asta este complice la initiativele UDMR-iste de subminare a Statului.

 9. Mda…deci Monica Macovei e procuror comunist, pe cind Ilici Iliescu, care a gasit de cuviinta sa isi omoare propriul popor, este astazi “cel mai bun presedinte” pe care Romania l-a avut, mare democrat si cind apare la antene il periaza aia de zici ca l-au vazut pe Messia.

 10. Bai Radule, dar ceva despre şeful acestei operaţiuni nu ne spui?
  Mă refer la tăticu’ Oanei Schmidt Hăineală de fapt (Hajnal)?

 11. Mineriada are aproape 25 de ani vechime, iar toti participantii, indiferent de ce parte a baricadei au fost, ar fi cazul SA IASA DIN VIATA POLITICA si sa stea in banca lor pentru erau cat pe ce sa distruga TARA si sunt vinovati moral de FRATICID si distrugerea VALORILOR MORALE A ROMANIEI. Dar tanti-ta asta cu istericale de tata, si-a mai dat in petec mai acu 2 ANI, cu atacuri clare IMPOTRIVA VOINTEI POPORULUI ROMAN, ramase cu urmari CLARE, MASURABILE FIANCIAR.
  Atata vreme cat o astfel de fiinta (pentru ca om nu este) poate reprezenta ROMANIA, CLASA POLITICA in ansamblul ei este NULA, in raport Poporul sau.

 12. bravo Macovei! ce spune ea in declaratie? manifestantii stateu la mese si scriau declaratii fara sa faca acte de violenta. “sa plece acasa!” adica manifestantii sa plece, sa fie liberi! ca doar nu politia sau cine era cu ei si sa ramana manifestantii asa singuri cuc! e vorba de atitudinea manifestantilor si nu a politistilor cum sugerereaza Chitac, inculpatul. eu am fost unul din acei manifestanti. multumesc Macovei!

Leave a Reply