Surse parlamentare : motiunea de cenzura a PNL-USR-PMP impotriva cabinetului Dancila a picat.

Pentru motiune au votat 163. Pentru ca motiunea sa treaca era nevoie de 233 voturi.

9 COMMENTS

 1. N-aveam nicio frematare!Dancila a sters cu ei pe jos!O atitudine degajata,hotarata cu raspunsuri acide si la obiect,facandu-i pe aia mai jalnici decat erau,a demontat totul perfect de nici nu mai stiau daca a fost seceta sau ploaie sau ce mai scria in zapisul ala!Imi pare rau,cred intr-o opozitie,sa poti stopa anumite derapaje,dar nu cu astia,nu asa,de fiecare data isi dau singuri palme ca altceva nu stiu sa faca!Se stiu specimenele,s-au vazut prostiile debitate,scandalagii de serviciu aratandu-si din nou inultilitatea si nulitatea!Bila alba Dancila!

   • N-ai tu in gandirea ta limitata cate am,setat ca o morisca stricata nu faci decat sa confirmi cele ce am scris!Va dati sunguri palme si nici nu le simtiti!Cu jigniri,nu mai tine!Devine plictisitor,dovada ca dupa vot au si disparut ca iepurii intregeste esecul !!

   • Am vreo 16 ani de studiu corigent si repetat,niciunul si sunt de acord cu 14 you,mai ” spiruharatistule” !

 2. Cum v am ghicit eu și nu vă mai urmăresc,au ghicit și altii…câteva din postările de la comentarii unde eu nu am acces..Apropo: patriotismul este de un singur fel(cel românesc..nu s a inventat încă cel UEist ,unde sunteti acum..mai pe scurt lipsa de patriotism la dumneavoastră)
  -nu esti tu Radu Tudor,cat nu sunt eu popa!Ete ca eu ma bucur,si nu sunt bolsevic!Sâc!
  -Cred ca au inceput sa va zgirie epoletii pe umeri….
  Raducule, esti coleg de UM cu Turcescu?
  -RADU TUDOR SIGUR NU ESTI PE STATUL DE PLATA A LUI SOROS??
  -Radule?Cine are altă părere e comunist….Ești la fel ca #rezist…doar pari un deștept,ești doar un viclean…
  -Radu, esti băiat deștept, dar ai ales tabăra greșita. Păcat! O dai de gard! Rau! Nu stiu pe al cui ștat de plata esti, dar banii, oricât de mult s-ar spune ca n-au miros, au, bătrâne! Si miros urat tare!

Leave a Reply