Dupa disputa cu Gigi Becali privind valoarea brandului si patrimoniului Clubului Steaua, ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a anuntat, duminica, la Pro TV, ca stadionul “Steaua” are foarte mari sanse sa intre in programul de modernizare pentru Campionatul European de Fotbal 2020, iar in perioada imediat urmatoare va fi inaintata documentatia necesara pentru aceasta decizie.

8 COMMENTS

 1. Se cunoaste din septembrie 2014 ca vom fi co-organizatori ai CE din 2020.Iata ca suntem in 2016 si nu s-au apucat nici de documentatia tehnica nu mai spun ca aveau de realizat niste minime obiective ce tin de infrastructura,nici de acestea nu s-au apucat aici ma refer la tara in ansamblu nu neaparat la Min Apararii….deja UEFA se gandesc sa ne retraga organizarea asadar sanse mici sa vina bani la modernizari de stadioane asa ca stadionul Steaua va ramane o epava in plus de asta s-au mai pierdut niste ani timp in care intreg complexul Ghencea s-a deteriorat vizibil.Dupa ceea ce a patit Becali nu vad un alt investitor privat sa-si bage banii in stadion ca sa ce ? Sa-l dea afara o mana de generali cu burdihanul mare care nu-s in stare nici sa stearga praful de pe scaunele stadionului.

 2. 🙂 🙂 aşa ca în orice afacere în orice domeniu de construcţii: ”2 părţi la alţii şi una în locaţia prevăzută în acte”?
  Din ce materiale şi-au construit afaceriştii, escrocii, hoţii politicieni şi numiţi în funcţii ditamai viloaiele, nu din procente împărţite din materialele de construcţii?
  Şi problema stadion Steaua poate fi inclus cu brio în aceaşi categorie de afaceri ”2 părţi mie şi una în modernizarea stadionului Steaua”!
  Mare-i curiozitatea de a afla cîţi au cumpărat cu bani reali materiale pe baza bonurilor fiscale, dar şi manopera pentru construcţiile zidite ca formă de însingurare, faimă, frică de orice, neîncredere în sine şi prostie ca individ!
  🙂 Acestora li se pot construi momument de prostie în orice zonă a ţării cu inscripţionarea vizibilă ”AŞA NU!”

 3. Pentru Euro 2020 ar trebui refacut Stadionul ANEFS (fost Republicii). Acesta se gaseste in curtea Parlamentului Romaniei (impropriu spus curte, un rusinos maidan in centrul capitalei Romaniei), intr-o pozitie oarecum simetrica celei a Catedralei Mantuirii Neamului spre Str. Izvor. Printr-o simpla plimbare pe Str. Izvor poate fi confirmata existenta stadionului, precum si prin orice imagine de satelit.
  Lansati o dezbatere la postul Antena 3. Cred ca ar fi o actiune reparatorie binemeritata pentru Bucuresti – recapatarea arenei de atletism (implicit si de fotbal). Bucurestiul nu are o arena de atletism la standarde de competitii internationale sau olimpice. Sunt convins ca pentru refacerea Stadionului ANEFS se vor putea obtine fonduri europene.

 4. odata facuta armata obligatorie (procesul incepe la 1 ianuarie 2017, atentie, in ciuda vorbelor inselatoare si linistitoare) ca in vremea comunistilor, o sa bage soldatii la munca si il modernizeaza mintenas.
  Iar cine nu e de acord cu armata obligatorie din motive religioase va muncii la Catedrala Neamului dupa cum cine nu e de acord, in general, cu noua Uniune Sovietica Europeana va putea munci in strainatate, la Canalul Berlin-Bruxelles-Paris.

  • Nu cred ca armata obligatorie este apanajul comunistilor in schimb noua Uniune Sovietica Europeana se contureaza in mod incisiv si salbatic. Noi cei iesiti recent de sub “cortina de fier” simtim cel mai bine toate aceste miscari si comportamente datorita sensibilitatii la acestea.

 5. Modernizam, modernizam stadioane in schimb caile de acces pana la ele raman tot cele de acum 100 de ani. Parca era vorba si de o linie de metrou de la aeroport la acestea.

 6. din 2014 de cand a fost anuntata si tara noastra ca facand parte din grupul de co-organizatori ai CE din 2020 se stiau stadioanele din capitala care vor fi folosite pentru antrenamentul echipelor participante. dintre acestea ( dinamo,ghencea, rapid) singurul pentru care s-a depus documentatia privnd reabilitarea a fost dinamo. restul? se trezeste acum tehnobirocratul sa declare prostiile alea? asta e valoarea tehnobirocratilor si minciunile debitate. in loc sa ne explice cum a ajuns tara noastra sa fie trecuta pe lista neagra a ue privind posibilitatea depasirii deficitului de 3% la doar cateva luni de la instalarea “guvernului meu” motoc vine cu stiri vechi. si una peste alta pana nu vom face infrastructura ceruta de uefa organizarea la noi va fi pusa sub semnul intrebarii daca nu va fi chiar retrasa.

Leave a Reply