Antena 3 a fost si in luna februarie cel mai urmarit post informativ din Romania, conform datelor de audienta furnizate de catre Kantar Media. Pe intreaga zi, Antena 3 a inregistrat o medie de 7.3% cota de piata si s-a clasat pe locul intai in topul televiziunilor de stiri din Romania.

Postul de stiri al INTACT Media Group si-a pastrat pozitia de lider si in prime time, unde a inregistrat 3.6% rating si 7.0% market share.

Cea mai urmarita emisiune difuzata de un post de stiri in luna februarie a fost, inca o data, “Sinteza Zilei cu Mihai Gadea”, care a obtinut o medie de 4.6 puncte de audienta. Pe locul secund s-a clasat Radu Tudor, cu “Punctul de intalnire”, si 3.7% rating.

klasamentPe parcursul intregii luni, Antena 3 a avut peste 2.700.000 de telespectatori unici.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

13 COMMENTS

  • Felicitari si sper sa rezistati !

   Totusi avand gura rea nu pot sa nu remarc… ca pe Mircea Badea “sistemul” l-a terminat.
   Nu vad emisiunea sa pe nicaieri. Dar cine o mai vede cand incepe la ora 12 noaptea? Pardon ieri a avansat la 12:05. O noua promovare prieteneasca nu-i asa?

 1. Cîndva băsescu spunea: şcoala românească scoate tîmpiţi!
  Unde să-i găseşti pe acei catalogaţi de băsescu? Tocmai la el în partidele de dreapta!
  http://www.antena3.ro/actualitate/religie/taxa-anuala-biserica-parohie-343831.html **Românii ar putea plăti încă o taxă: Contribuția la biserică**
  Cum bre?
  **Este imoral să li se mai ia și alți bani de către aceeași instituție”, spune inițiatorul legii, deputatul PNL Dragoș Gunia.**
  – Tu te-ai documentat în legătură cu scrierile religiei ortodoxe pe lîngă alte citite în alte culte religioase?
  – Tu nu ştii că: naşterea, unuiunea religioasă şi moartea e pomană duhovnicească de la Dumnezeu, e lăsat de la Dumnezeu ca bineţe şi e cel mai mare păcat cînd contribui sau ţi se impune o cotizaţie financiară?
  – Băi habarnistule care ai tupeul de a impune finanţare unor instiruţii de care vă folosiţi voi chiulangiilor pentru a minţi şi manipula poporul?
  – Bă, da’ vouă nu vă e scîrbă de voi cînd deschideţi gurile şi ”lătraţi” aiurea?
  Noi ne-am cam săturat de ”porci care grohăiesc” şi duhnesc a minciuni şi hoţie!
  Citeşte bă cîteva rînduri de te documentează corect apoi deschide gura şi clămpăne!
  Nu mai vorbi ca să te afli în treabă!
  Apropo, tu ăla care te dai atotştiutor şi unic ajutător prin hoţie instituţii care sunt sponsorizate de voi din bugetul patriei noastre în folos propriu: voturi!
  – Unde ai citit tu că bisericile ortodoxe se construiesc din piatră, turlele suflate cu aur, scări la intrare, amenajate cu faianţă şi termopane? Popii cu maşini de ultimă generaţie şi telefoane plus calculatoare?
  – Unde ai mai citit ca morţii să fie îngropaţi în cavouri de piatră sau marmură cu pomeni făloase mai ceva ca la nuntă?
  – Unde ai mai pomenit ca picturile infractorilor să fie pe pereţii interiori ai bisericilor?
  – Enoriaşii se închină la sfinţii infractori pictaţi pe pereţii interiori ai bisericilor?
  – Bă poamă mincinoasă, aţi găsit mulţi naivi care să-i puteţi manipula?
  – Ce treabă are popa să ceară enoriaşilor: rugaţi-vă pentru sănătatea preşedintelui, a parlamentarilor, a primarului, a consilierului…o turmă de nume pe gură curgînd?
  Enoriaşii vin să se roage pentru ei şi nu pentru ce le cer popii!
  – Bă broască rîioasă, bisericile se construiesc din lut sau lemn, la baza pămîntului şi cu ferestre din lemn normal! În religia ortodoxă, totul e construit din pămînt sau lemn precum crucea la căpătîiul mortului şi-n pămînt se transformă, la fel şi trupul omului! Dacă ai găsi cîţiva ca mine cred că ţi-ai acoperi moaca jegoasă şi plină de ură amestecată cu minciuni manipulatorii! Şi nu sunt doar astea scrise, am destule informaţii din documentarea prin citit cărţi, pe cînd tu habar nu ai dar impui şi ceri!
  PS. scuze pt. vocabularul dur dar cuvintele sunt în limba română

 2. am vazut o analiza comparativa ianuarie-februarie 2016 a posturilor de stiri. a3 a recuperat ce a pierdut in ianuarie.

 3. Sincere felicitări!
  Uneori mai adaug și eu câte un comentariu și primesc scatoalce de la dvs, dle Radu Tudor. Poate revoltat că, pe aici (nu contează pe unde) nu prea am cu cine împărtăși emisiunile Antenei 3. Rămân chiar interzis uneori constatând că există oameni care nu cunosc nici măcar un nume de la Antenă și de aceea mai fac unele observații, ca să fiți și mai buni.

 4. Domnule Radu Tudor,
  (după Sinteza zilei de aseară, dar nu numai…)
  Spuneți-i, vă rog, lui Mihai Gâdea(și-aici nu este vorba de… sonor sau de telecomandă cum vă place dvs.să răspundeți) ca în prezentările cu jaful, cu furăciunile, cu dezmățul unora și ale altora pe bani furați spre indignarea multora, să nu mai folosească, cum o face de regulă, un fundalul sonor apocaliptic, de nesuportat și prevestitor de ceva…îngrozitor și ca și când ar cădea cerul peste noi. O spun cu toată dragostea, nu vorbesc de pe alte baricade, dar fondul sonor este de la…. catastrofă iminentă la cel de film horror…
  Sau poate psihicul unora, ca, de exemplu, al acelora de la Mitingul din Piața Constituției care vă-ndrăgește no limit, le permite….și-atunci mergeți înainte, tot așa, no problem. Eu am zis n-am dat cu bățul 😀 Eu și-a mea soție nu-l suportăm(fondul sonor, desigur)
  Părerea mea.
  PS. Oricum, felicitări și spre mai bine!

Leave a Reply